Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 29
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ауууууууууууууу! Пак една от яките песни е при Теди! Наистина е топ, топ, топ всичко! <3 :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Тази песен е посветена на дилърите на наркотици ли? Възхитително! Поздравления за този социално ангажиран текст, както и за стилния клип.

На 1:48 извивката все едно всеки момент ще запее''Теб обичам бебе,искам само тебе''.Свежарко парче е,но"Влюбена"ми харесва повече.

Не може да се намаже на малкия пръст на "От София до Банско". Звучи като вече слушано.

Тъпня.

Не може да се намаже на малкия пръст на "От София до Банско".

+1

Колко текста измисли досега, един смислен не го изкара. И това песен верно за наркодилърите?!

Тая бяла стена ми омръзна да я коментирам, омръзна ми от нея.

Втори път това няма да го пусна. Иначе за визия е готина, мацка си е, има глас, ама тия текстове, еднодневни песни, простотии и банални клипове няма да стане.

Само "От София до Банско" ми харесва от ЦЯЛОТО и творчество бързи, и "Стрела в сърцето" и "Как да забравя" от баладите.

Всичко друго в кофата.

Бива като за нея. Припева се забива.

И тва по цялата, цялата, цялата й писта. :1000 (29):

Спрях я преди средата още, много се повтаря тази жена - сама себе си. Прави песни в една линия, докато не втръснат съвсем. А има глас да направи уникални парчета. Ама уникални, както бе тръгнала в началото. Това е да си прост и да не изтървеш вълната, от която вече взима да ми се повдига жестоко, но българският слушател е способен да слуша едно и също безропотно, докато му се предлага.

Като заговорят по интервюта как работили върху песните си с екипа, колко време им отнемало и как ги прецизирали детайл по детайл, оставаш с усещането, че подготвят някой шансон или рапсодия, пък накрая слушаме нещо подобно, което всеки стредностатистически мозък може да го скалъпи за час-два. Тая ли тъпня творяха толкова месеци и за това ли си е дала парите...

Хубавото е, че интересът към Теда вече е значително по-слаб. 108к гледания до момента. С подобни текстове и еднообразие си заслужава залязване.

Ще си остана на "Влюбена". Такива песни повече и ходят, отколкото това нещо. :)

Спрях я преди средата още, много се повтаря тази жена - сама себе си. Прави песни в една линия, докато не втръснат съвсем. А има глас да направи уникални парчета. Ама уникални, както бе тръгнала в началото. Това е да си прост и да не изтървеш вълната, от която вече взима да ми се повдига жестоко, но българският слушател е способен да слуша едно и също безропотно, докато му се предлага.

Като заговорят по интервюта как работили върху песните си с екипа, колко време им отнемало и как ги прецизирали детайл по детайл, оставаш с усещането, че подготвят някой шансон или рапсодия, пък накрая слушаме нещо подобно, което всеки стредностатистически мозък може да го скалъпи за час-два. Тая ли тъпня творяха толкова месеци и за това ли си е дала парите...

И на мен отдавна ми омръзна тоя стил. Кво става тука, Дай ми свобода, Мноо ми е луд и Пеперудките си ми остават фаворити, Корабът майка също ме кефи, но всичко останало ми е мегадосадно. Прекалено зацикли.

Но не съм съгласен с частта с парите - инвестира минимално. Сама си пише всичко, накрая го мята за аранжимент на Павлов, тоя път явно на Биолчев. И клиповете й не са скъпи. Не е тъпа. Със сигурност припечелва добре, тъй като спестява доста при "творенето". Докато й вървят участията, не вярвам да промени схемата.

Ааааа това много ми харесва хаха....за пръв път да харесам яко на Теда нещо.. :)

Да, това е измислено с много напън, детайл по детайл, с много мислене, перфекционизъм и т.н.

В някои песни текста е дори писан от цели 2-ма, цяла класика....

А сега си представи какво ще е ако не беше мислено по тоя начин... :D :D :D

Фолка е по-затънал от всякога...

Можело е да се получи страхотен проект с повече вложено старание в текста.

Отдавна не бях харесвал песен на ломската. Ама ето, че може да не произвежда на конвеир песни от Павлов.

Миналата песен беше много хубава, но с тази се върна в блатото... Не понасям този саунд и опит за рапиране.

Не търсете много смисъл в песен, правена за разбивация по баловете. :D

Не търсете много смисъл в песен, правена за разбивация по баловете. :D
Този път няма да стане! :3fdb8960598fa63e:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...