Jump to content

Препоръчани коментари

музика: Milisav Antonic

аранжимент: Nemanja Antonic

текст: Veliko Stanojevic

режисьор и сценарист: Георги Марков

оператор: Георги Марков

• Отговори 56
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Преслава смаза!

Но ми прилича на вече слушана песен.

Най-после балада в чалгата!

Не виждам смисъл от този проект ... тази жена е откачила :mf_surrender: Поне на български да беше, ужас. Ще си слушам "Обратно в играта" :gun_bandana: Спешно се нуждае от още един сингъл преди да роди.

Проект на ниво. Гласовете им се допълват перфектно. Клипът е хубав. Надявам се да се оцени.

Не виждам смисъл от този проект ... тази жена е откачила :mf_surrender: Поне на български да беше, ужас. Ще си слушам "Обратно в играта" :gun_bandana: Спешно се нуждае от още един сингъл преди да роди.

Няма нужда, тъкмо "Обратно"-то ще е чукнала 10 милиона като се върне. :Vishenka_05:

Това е песен за престиж, Калине, много съм доволен. Единствената ми забележка е към стайлинга й, никаква връзка с песента!

Тъпачка! Искахме песен на български. В Сърбия ли иска да пробива?

Няма да я слушам, колкото и хубава да е.

В Ютуб рейтинга е ужасен .. но си го заслужава :gun_bandana:

Тоя Кеба е намазан с фондьотен повече от нея. :gun_bandana:

Интересно ми е дали ще има версия и на български език, защото колкото и хубава да е, колкото и любима певица да ми е Преслава, едва ли ще си я пусна повече от 3-4 пъти. Иначе са направили чудесен кавър, песента звучи много добре и те двамата са добър тандем. И все пак се надявам да са я направили и на нашия език, защото целия проект е много приятен, но е насочен към сръбската аудитория. Сладко и много готино клипче. :)

Подаръкът, директно от Маракеш, ще пристигне до половин час :1000 (29):

В Ютуб рейтинга е ужасен .. но си го заслужава :gun_bandana:

Но тук има 23 потребители. :3fdb8960598fa63e:

Блудкава песен, не го виждам да се забележи.

Клипа е потрес, нормално де...

На снимката от клипа е потрес също :mf_surrender: прилича на риба.

Блудкава песен, не го виждам да се забележи.

Клипа и потрес, нормално де...

Песента е силна и Преслава пее така както отдавна не е показвала,че може, но защо изцяло на сръбски а в канала на Планета... можеше да е на два езика за да е ясно че е за двата пазара. Клипа че е със стар реквизит не ме дразни но визите и са неподходящи за подобна песен. Сякаш сама си е била стилистка и гримьорка... Дано поне от сърбите се хареса и слуша. Заслужава успех но не са доизкосорили нещата. Предполагам Преслава се е включила в проекта без да има изисквания но с уговорката да финансира клипа. Да се беше обърнала към спонсори, топ име е. Като не иска да извади 10 бона за читав клип да си намери спонсори...

Песента е много приятна за слушане. :Vishenka_05: Дано да се оцени.

Яка е, исках да има и българска част, щеше да звучи много по-яко. Но за съжаление това не го виждам като хит. След "Не се изтриваш" започна да пуска все по-често песни, а дори не стават хитове като предните.

И тъкмо направи тотален клип на "Не се изтриваш" и се осра с последните два. :mf_surrender:

Щях да напиша, че ми прилича на песен на Йорданка Варджийска от Пирин фолк някъде в средата на 90-те, ама тя била кавър.

С Милко й е по-хубава баладата.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...