Jump to content

Препоръчани коментари

Така е всеки път, сменя ли вкуса на устните ти с други мойте кървят... :1000 (6):

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

За да се подразним малко. Ужасно скучно е във форума, а и напоследък съм твърде добра, не мога да се позная! :3fdb8960598fa63e:

Не ми е до това. Великден е. Поздрав

Тази песен защо е изтрита от тубата?

За да се подразним малко. Ужасно скучно е във форума, а и напоследък съм твърде добра, не мога да се позная! :3fdb8960598fa63e:

Сигурно е заради празниците, и аз трудно те разпознавам така :1000 (29):Ама ти отива де :3fdb8960598fa63e:

Не ми е до това. Великден е. Поздрав

Тази песен защо е изтрита от тубата?

Сигурно е заради празниците, и аз трудно те разпознавам така :1000 (29):Ама ти отива де :3fdb8960598fa63e:

Прави сте!

Христос Воскресе!

Иначе, Фаст, не само "100 живота" е изтрита - същото е и с "Безумна цена" и "По дяволите Рая".

Прави сте!

Христос Воскресе!

Иначе, Фаст, не само "100 живота" е изтрита - същото е и с "Безумна цена" и "По дяволите Рая".

Да сме живи и здрави!

Аман от доброта вече! :mf_surrender: Един свестен скандал не може да стане, чак забравих кога беше последният. :gun_bandana:

Къде отидоха завистта, злобата, клетвите, мръсотията и подлостта? Христос възкресъл! И Адам бил направен от реброто на Ева!! :mf_surrender: Ай сиктир, не на мене тия! Късно е за опрощение.

Да бъдем добрииииии, да се обичамееее, да сме търпеливи и опрощаващи! Както е казала Башурица навремето "На майка ти путката!". :Vishenka_05:

Аман от доброта вече! :mf_surrender: Един свестен скандал не може да стане, чак забравих кога беше последният. :gun_bandana:

Къде отидоха завистта, злобата, клетвите, мръсотията и подлостта? Христос възкресъл! И Адам бил направен от реброто на Ева!! :mf_surrender: Ай сиктир, не на мене тия! Късно е за опрощение.

Да бъдем добрииииии, да се обичамееее, да сме търпеливи и опрощаващи! Както е казала Башурица навремето "На майка ти путката!". :Vishenka_05:

Празниците ще минат и пак ще станем лоши, бъди спокоен :3fdb8960598fa63e:

Празниците ще минат и пак ще станем лоши, бъди спокоен :3fdb8960598fa63e:

Айде по-бързо! Щото и това сираче, дето сме го взели за Великден у нас, почна вече да ме дразни. Не иска да се изкъпе!

Айде по-бързо! Щото и това сираче, дето сме го взели за Великден у нас, почна вече да ме дразни! Не иска да се изкъпе!

:roll1: :roll1:

Днес е неделя, като се наспи ще се изкъпе.

За някои "мъже" наистина трябва да се върне казармата,за да се отнасят наистина като глигани с тях там.

В казармата не се отнасят с мъжете, като с глигани, а като с войска. Плюс това "мъжете" ги освобождаваха от служба, по разбираеми причини. Пишеха ги болни и недъгави, за да не отговарят на критериите и да не влизат по общия ред. Но никой тогава не се правеше на педал, за да отърве казармата. А днес педали масово без заплаха от казарма. Нещо се сбърка тоя свят.

Аз му говоря, че съм разгледал родата на Деса до 4-то коляно в масивите на БДС, а той шуменският докачлив дърдорко взел акъл ръси. :gun_bandana: Плюс това на какъв ми се прави тук Славчо, като цялата държава от 50 години знае, че леля и Мими Иванова си е помакиня? Къде някой е казал, че това е проблем? И взел завалията комплексиран да говори за помаци в северозападна България. Б'аси смешкото, тук след белоградчишкото въстание нема как да намериш рязана пушка. Всичко е изтребено и изселено. Това да не ви североизтока, където са под път и над път. То бива да се унижаваш заради някаква си Деса, ама тия нейните са направо зомбирани.

В нито една страница , предложена от Гугъл, не присъстват Мими Иванова и помакиня в в един резултат.

https://www.google.bg/search?ei=tkrJWtzACoT...1.0.PI1vW8SLuCM

Така, че недей да говориш от името на държавата подобни глупости, че на днескашния ден е грехота да лънготиш така...

Айде, дай да ги разгледаме и ние или предостави нещо по конкретно след като си имал достъп до тях. Мислиш, че някой е длъжен, щото уж ти си бил видял лично, да ти приема като чиста монета глупостите, които блещиш, особено с твоето реноме на манипулатор и лъжец... Ти така през годините толкова неща, които си видял и си писал, днес дори не ги и помниш.

Преди 10-12 години твърдеше, че лично си бил в некое село в кафенето, в което Деса и Пайнера уреждали Певица за годината за Деса. Беше чул лично. После забрави лъжата си и сега историята ти се промени. Сега Митко Пайнера почукал на вратата на общата им квартира с Деса, но тя за жалост отворила КАмето, а Деса била с млади гаджета...

Ако си записвах всички истории, разказани ЛИЧНО от теб за 13 години по форумите, книгите на Кама, Стоев и Цирков пасти да ядат пред твоите разкази.

Половината от историите си, и ти не ги помниш след година.

А и съм забелязал, че винаги когато Десови ти бръкнем у дупето, до няколко дни си станал очевидец на неща , свързани с нея, така че смени стратегията. Преди 3-4 години разказва история, в която Мишо лично на риболов ти разправял какъв боклук е като жена и човек, до момента, в който не стана ясно, че тогава дори не е бил в БГ...

Ами историята за В твоите очи, в която Пайнер натиснал Галена за такъв дует. Дори се улиса до там, че си съчиниш, че Галена го е казала публично...

Просто от твоите истории ми се приплаква от смях. Но имаш Кондома за слушател, а това все пак е потрбител на 2017, не кой да е :roll1:

Абсолютно. Говори с Рени да не дава повече интервюта пийнала. :3fdb8960598fa63e:

Рени през сълзи на Ирини Тенчева: ''Цяла София мина Емануела и толкова семейства разби а кариерата и върви. Аз вечно вярна и наранена от най-красивия боклук не заслужавам ли един тотален хит като нейните?''

Защо се треби из темата на Райнуш, че държала рекорда за най-много концерта на турне в САЩ с 14?

Просто от твоите истории ми се приплаква от смях. Но имаш Кондома за слушател, а това все пак е потрбител на 2017, не кой да е :roll1:

Ти за глупав ли ме имаш? Казах, че постовете му са интересни и съдържателни за разлика от хашлашкте наредби по един ред на Лукас от типа "Гарга хахахахха", после на следващия ред "Гаргата спи с гей хахахаххаха".

Мога да си направя сметка кое звучи правдоподбно и кое не. В негова защита мога да кажа, че през годините е съобщавал и доста вярна информация, свързана с жанра и най-вече с Камелия.

Ти за глупав ли ме имаш? Казах, че постовете му са интересни и съдържателни за разлика от хашлашкте наредби по един ред на Лукас от типа "Гарга хахахахха", после на следващия ред "Гаргата спи с гей хахахаххаха".

Мога да си направя сметка кое звучи правдоподбно и кое не. В негова защита мога да кажа, че през годините е съобщавал и доста вярна информация, свързана с жанра и най-вече с Камелия.

И как разбираш кое е правдоподобно и кое не. Та ти си склонен да вярваш на Силвия, която 10 години след последната им среща започна да ръси неща, които и да бяха с грам истина в тях, не е постъпка на нормална жена. Дори нормалните никога няма да коментират подобно нещо след 10 години. Добре, че е Деса Силвия за 10 години да влезе в пресата и по сайтовете. Кога Силвия се е доказала като авторитетна певица и човек, че думата и да тежи. Толкова завист личи... Дори си позволи да лъже за сегашните отношения на Минчо и ДесиСлава, а година по късно той я покани на някакъв юбилей в Раднево, което показва уважението му и до днес към нея, както и тя към него.

КАто Силвия е била толкова добра певица, защо не са и направили албум, който е главно соло, както този на Деса с оркестъра от 96. Иначе със сигурност има някаква истина, за да съчини подобни истории, но аз съм чувал с ушите си как някой разказва нещо по различен начин от случилото се преди час. А за 10 години колко ли може още да си добави съзнанието, че и подсъзнанието.

Не съм те наричал глупав. Но се нагаждаш на няколко стана. Освен това неведнъж подобни истории и за други чалгарки си ги приемал за чиста монета и коментирал в постовете си като нещо вече доказало се във форума, и често боравиш с тези митове след време като аргументи. Не си виновен, че главата ти не изисква повече, за да се убеди. В това отношение аз и Янева сме като томи неверни... Нашите съзнания задават въпроси, поставят отпорни точки, виждат пропукнатините в разнеслите се вече истории.

Имаш право на мнение, както всички ни. За мен лично малко преиграваш в оценката си за Фокси. Факта, че самата КАма го е отлъчвала от себе си, говори за опасността на думите, с които замеря. Повечето неща, които е казал, не са устояли на времето. Дори за годините си често изпада в нелепи ситуации като защитава практики, които по рано е плюл. Като това с милионите гледания, които толкова отичаха и той и Кама дори, а днес и тя усети вкуса на 10 милиона, но никой не е забравил приказките за купуванията и на двамата... Или пък за форматите БигБрадър, Гласа, които бяха дъно, когато Деса бе в тях. Аз помня думите "Който ходи по риалити, няма кариера и хитове". Негови бяха. Днес Гласа обаче е причината Кама да е лидер в бранша... Ами пропадането на Преслава от 2009... Ами сума и нови лидерки, които предвеща...

Примери много. Такива хора са опасни за обществото.

Славчо, семейството се казва Сербиянски и тъпата и куха Деса след 15 години плюене и 2 профукани апартамента от тях взе да им се мазни, като простакесата разбра, че брата на Мишо е станал "Полицай на годината" в Чикаго. Толкова жалка никога не е била. Да плюе мизерницата хората, а като видя, че може да влезе в новините с това взе да се мазни. Ама брат му на Мишо каза, че познава Глория и не се вълнува от бившата на брат си. И да, бях в същото кафе на село, където "звездата" се дуеше на висок глас. Всичко помня и от нищо написано не се отказвам. Аз да не съм като вас, дето сте все в обяснителен режим. Търсиш смехурко публика, но тя отдавна е моя. Не разбра ли 12 години, че чичо Фокс нема стигане?

"В твоите очи" е платена от Галена, правена е за авторска и Галена си го каза в интервю. Знам и защо сте така ревниви на тази тема. Това е единствената свестна хитова писен на Деса при завръщането. Ще ви се да е само нейна, ама не е. Нищо, че и вие Деса я раздухахте преди премиерата, за да се свързва само с нея. Смешна работа, десова работа.

И как разбираш кое е правдоподобно и кое не. Та ти си склонен да вярваш на Силвия, която 10 години след последната им среща започна да ръси неща, които и да бяха с грам истина в тях, не е постъпка на нормална жена. Дори нормалните никога няма да коментират подобно нещо след 10 години. Добре, че е Деса Силвия за 10 години да влезе в пресата и по сайтовете. Кога Силвия се е доказала като авторитетна певица и човек, че думата и да тежи. Толкова завист личи... Дори си позволи да лъже за сегашните отношения на Минчо и ДесиСлава, а година по късно той я покани на някакъв юбилей в Раднево, което показва уважението му и до днес към нея, както и тя към него.

КАто Силвия е била толкова добра певица, защо не са и направили албум, който е главно соло, както този на Деса с оркестъра от 96. Иначе със сигурност има някаква истина, за да съчини подобни истории, но аз съм чувал с ушите си как някой разказва нещо по различен начин от случилото се преди час. А за 10 години колко ли може още да си добави съзнанието, че и подсъзнанието.

Пак ли Силвия ще коментираме?

Да, вярвам й. Ако не беше истина, Деса щеше да го опровергае, та дори можеше да й скъса задника от съдебни дела и глоби за уронване на престижа. Дали постъпката е нормална или не - това не ме касае. Тук сме, за да ги коментираме и да се забавляваме с тях, а Силвия е дала достатъчно материал за това.

Не съм те наричал глупав. Но се нагаждаш на няколко стана. Освен това неведнъж подобни истории и за други чалгарки си ги приемал за чиста монета и коментирал в постовете си като нещо вече доказало се във форума, и често боравиш с тези митове след време като аргументи. Не си виновен, че главата ти не изисква повече, за да се убеди. В това отношение аз и Янева сме като томи неверни... Нашите съзнания задават въпроси, поставят отпорни точки, виждат пропукнатините в разнеслите се вече истории.

Нагаждам се на няколко стана? Извини ме, ако не ме влечат форумските лагери Деса VS Кама, Яница VS Теди Александрова и тем подобни. Още от малък любимите ми певици са Камелия И Деси Слава - те ме спечелиха на страната на чалгата. В един момент критикувам едната, после другата. В следващия момент ги хваля. В друг момент ги иронизирам. Това е положението. Не съм от супер върлите фенове като Сашо, Фокси и Лукас, преди съм бил, надживял съм го.

Колкото до това, че вярвам на слухове - някои слухове се оказват верни, други са на принципа "Където има дим, има и огън" (или как беше тая поговорка?), други пък са абсолютна лъжа. Имай предвид, че понякога нарочно използвам слухове за дадена певица, за да си изградя по-устойчива теза. Да, това е манипулативен подход. :3fdb8960598fa63e:

Имаш право на мнение, както всички ни. За мен лично малко преиграваш в оценката си за Фокси. Факта, че самата КАма го е отлъчвала от себе си, говори за опасността на думите, с които замеря. Повечето неща, които е казал, не са устояли на времето. Дори за годините си често изпада в нелепи ситуации като защитава практики, които по рано е плюл. Като това с милионите гледания, които толкова отичаха и той и Кама дори, а днес и тя усети вкуса на 10 милиона, но никой не е забравил приказките за купуванията и на двамата... Или пък за форматите БигБрадър, Гласа, които бяха дъно, когато Деса бе в тях. Аз помня думите "Който ходи по риалити, няма кариера и хитове". Негови бяха. Днес Гласа обаче е причината Кама да е лидер в бранша...

Примери много. Такива хора са опасни за обществото.

Знам за смяната на мненията му. Намирам го за нормално. Той е фанатик на тема Камелия и винаги ще върти и сучи така, че Кама да излезе най-вървежната и богопомазана. Но не ми е неприятен и няма да ми стане понеже на теб ти е неприятен и ти е форумния "враг". Във всеки от по-ярките потребители намирам нещо положително, което да ми харесва - както и всеки има негативни страни.

Но не може да се отрече, че Кама и Деса са гигантски чалга звезди. Събрали сме се някакви хора, в 3 посред нощ, да ги нищим...

Коя друга може да се похвали с такова нещо?

Но не може да се отрече, че Кама и Деса са гигантски чалга звезди. Събрали сме се някакви хора, в 3 посред нощ, да ги нищим...

Коя друга може да се похвали с такова нещо?

Мен ме нищят потребители във фейса и в 4 сутринта. :3fdb8960598fa63e:

Теб пък са те нищили в следобедно време. :P

Нищене да искаш!

Теб пък са те нищили в следобедно време. :P

Нищене да искаш!

Прозвуча двусмислено! :1000 (29):

Обаче изглежда супер да съм налагал тук свои тези и децата да са ги запомнили. Това побърква нахалници без свое мнение като Славчо. Няма проблем, че публиката тук бърка мен с някои други хора. Важното е, че основната идейна линия е факт. Само ще маркирам, за да не ми бъркат фатално твърденията.

1. Гледанията (цифричките), са фактор за имидж, който без доказателство на концерт нищо не значи.

2. Не вярвам на Пайнер и техните цифрички защото повечето не са истински, а доказателства много.

3. Да си част от жури в музикален формат е комплимент, за всеки изпълнител, а да те журират е унижение.

4. Да водиш коментарно предаване за ВИП Брадър е комплимент, а да си показнаш гъза в къщата унижение.

5. Унижението да търсиш реанимация на музикална кариера чрез ВИП Брадър е достойно за подигравка.

Ще има още уточнения, но няма да допусна разни дебили да ми приписват чужди твърдения. Няма да стане.

Защо се треби из темата на Райнуш, че държала рекорда за най-много концерта на турне в САЩ с 14?

Не знам кой е казал подобно нещо. Рекорда го държи Камелия и веднага след нея е Райна с две успешни турнета в Америка. Да не забравяме, че първия път искаха да направи още 5 концерта и щеше да мине 18-те на Камелия и да държи рекорда с 20 защото ако не се лъжа първото турне бяха 15 концерта, но визата изтече. :Vishenka_05:

НА ВЕЛИКДЕН:

"Не се изтриваш" мина "Ембриона ми" :Vishenka_05:

Няма ли да се смириш по християнски и да честитиш на Галя "певица на десетилетието" най-после? :3fdb8960598fa63e:

@CallyPressyfan, кога ще скандализираш с анкета за любима песен на Преслава през нейния връх ? От 2005 до 2013-2014 ли мислиш да е анкетата ?

пс Гласувайте за Албумите на Ивана. Следващите изпълнителки са Камелия и ДесиСлава. Ако желаете и Рени ще включим. Невероятната Силвия също. Те дори имат албум с Деси и чичо Минчо.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...