Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 От слабия период на Джени, тази песен ми е любима - не знам защо не стана хит, много е яка! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ще станем на кълбета, май... :1000 (6): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Добре, ако искам пак да те предразположа към мен, ще сложа ав-че на Борисче Даличе. Кога ще сложиш на Глория заради мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 От слабия период на Джени, тази песен ми е любима - не знам защо не стана хит, много е яка! Фразата за цигарите е един път, направо ще повърна като я чуя тази песен. "Всичко знаеш" и "Дразни ме пак" са класи над тази. Но хита си е "КУя, кУя, инстаграма му спря" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Добре, ако искам пак да те предразположа към мен, ще сложа ав-че на Борисче Даличе. Coming soon... Или по-скоро в твоя случай: Cumming soon... От слабия период на Джени, тази песен ми е любима - не знам защо не стана хит, много е яка! Боже, веднъж да сме на едно мнение! Много ме кефи, мислех, че ще има успеха на "Омръзна ми" и "Как не се уморих" поне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Янева, коя ти е любимата песен на Борко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Кога ще сложиш на Глория заради мен? В твоя чест ще сложа на Сашето Васева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Янева, коя ти е любимата песен на Борко? 1. 2. 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Последната на Джена заслужаваше повече успех. Някак на едно средно ниво мина... Хубава песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 В твоя чест ще сложа на Сашето Васева. Трогната съм.. :1000 (30): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Последната на Джена заслужаваше повече успех. Някак на едно средно ниво мина... Хубава песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Джена ми е музикант. Какъвто и чепат характер да има, слабост ми е. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 От слабия период на Джени, тази песен ми е любима - не знам защо не стана хит, много е яка! Според мен тук лоша шега и изигра текста. Фразата за цигарите ме избива на смях и рев едновременно :1000 (29): А беше анонсирала текста и като цяло проекта, като завръщане към "Старата Джена" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 ] Много харесвам тази от последните му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Джена ми е музикант. Какъвто и чепат характер да има, слабост ми е. :1000 (6): На мен също. Но не можах да харесам друг нейн албум, само първия късам от въртене! И няколко песни от 2008 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Невероятен трак на Ася от Ихтиман Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Че мъжете бъркат пътя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Коя ти е любимата песен на Константин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Единственото читаво на Борката последната петолетка: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Янева, какво харесваш в Борис Дали? Винаги ми е бил един такъв селянин с мазна мутра и безлични песни? Всъщност до към 2010 беше добре и го предпочитах пред Илиян и Константин, но след това потъна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Коя ти е любимата песен на Константин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Единственото читаво на Борката последната петолетка: Оооо, на теб също пиша черна точка, макар да си ми слабост! Янева, какво харесваш в Борис Дали? Винаги ми е бил един такъв селянин с мазна мутра и безлични песни? Всъщност до към 2010 беше добре и го предпочитах пред Илиян и Константин, но след това потъна. Има супер приятен глас, много романтични песни, които ми носят хубаво чувство. Ок, хайде - и като мъж ми е сексапилен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ок, хайде - и като мъж ми е сексапилен. Ти голяма мръсница ще излезеш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Единственото читаво на Борката последната петолетка: Наистина е много добра. Пълен резил е, че има само 1 милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Ти голяма мръсница ще излезеш :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): А Калин пък нищо не разбира! Е, дуетите с Пресла не му ги харесвам на Борьо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари