Denis Публикувано на Март 23 Report Share Публикувано на Март 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Заклевам се Марията не знае друга локация за снимки, не знам колко пъти вече се въртя там. И като добавим и останалите, със сигурност се нарежда на второ място след мазето на Пайнер. Иначе нито предната, нито тази песен ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Това е най-досадната певица евър. Хит не е виждала от хиляди години, ама не се отказва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Очаквах повече. :1000 (23): Текстът е повече от безмислен, особено на припева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Кости явно не става вече, претоплена манджа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Слаба е и то доста. Следващата може да се получи.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 Разочарован съм от Кости. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Нищо особено. И мноо са прости, да затапят така Яница, даже няма 24 часа промоция на нейната песен ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Слабо като за Кости... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ми не става, този път дори Кости не е направил някой зарибяващ ритъм. А видеото толкова да няма никаква концепция, че думи нямам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не ми хареса.Единствените песни на Мария,които са ми харесвали през последните години са тези с Азис. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ми не става, този път дори Кости не е направил някой зарибяващ ритъм. А видеото толкова да няма никаква концепция, че думи нямам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Хиляди хвалби отново за този шит? Ужас! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Още от първо слушане веднага ме грабна. Не е нещо ново, но ми липсваше такъв тип песен от Мария. Локациите вече сме ги гледали и в "Ако бях заменима", "Мен избра" и др. Не е някакъв кой знае какъв клип, но песента ме изкефи. Добре е! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 След няколко слушания ми хареса,но не е песента,която очаквах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Хареса ми! Дaжe не очаквах да ми хареса чак толкова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Боже, Марче поне винаги е била с ефектна визия, а сега даже и не изглежда добре... Песента не ме грабна, странна ми е, една такава вяла като за Кости, не усещам нещо ударно и с потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Мария и Ани Хоанг са двете, способни да развалят всяка хубава песен... Кости й е дал много добра мелодия, супер отсвир и тая да "изпее" това нещо. Малоумен текст, оставаме на страна мрънкането й и фъфленето й, от което половината думи не се разбират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много е зле песента, а на мен ми липсваше Кости. Силно се надявам да не е толкова изхабен, но като му гледам и другите проекти се отчайвам. Не че и Марчета не си избирала възможно най-слабите му мелодии през годините. Стоянски как пък веднъж не направи впечатляваща визия, а не е като да няма възможност Марчето. Клипът е на Bashmotion , а все едно го е режисирал Скерлев. Нищо впечатляващо, но иначе си е поръчала статии колко е велик този проект и ги е качила в сторито на инста. :1000 (29): Толкова пък да нямаш реална преценка къде се намираш и какво предлагаш. Много я нахраних Марчето, но е крайно време да оправнае претенциите си и да предложи нещо добро. Още ме е яд, че пренебрегна "Болна тема си за мен" за сметка на десетки слаби песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Оцет. Особено припева - не издържах и го спрях. Но пък за първи път от много време изглежда яко в клип. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Въпреки, че исках да я спра на припева, реших да я изслушам цялото маане, а за да мога да дам някакво мнение за това... нещо. Клипа едва вярвам , че е на Bashmotion, това бие на Скерлев / Люси (с малък бюджет). Новия дебел чичак само за песен ли се бръкна, за клип що не плати? Песента е ужасна, егати мънкането, на припева удря дъното, ужасно е. Цялата песен е мазна, мазна... смеска м/у рмънско манеле и сръбска скара, но с мънкането на Марче. Бялата стена още 95 пъти няма ли да ни я покажат, тъкмо викам и при Яница я видяхме, и тука пак. Кости не ми липсва, въобще не ми липсва. Очаквах мазно и получих мазно. После що имало криза в поп-фолка. А предните и с Криско бяха добри и като клип, и като песен. Да пуска от Криско за лятото. А и рецитирането и там съответства на гласовите и "данни". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Харесва ми, че този път парчето е с балканско звучене, добре беше Мария да се завърне към този стил след ар енд би опитите. И все пак, прекалено в стил Кости ми идва, този човек още прави същите песни като от 2010. Видеото наистина не изглежда като на Башмоушън, но бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.