Jump to content


Смятате ли, че Гергана отново може да се нареди сред ТОП имената?


?  

59 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Гергана е една от иконите на златните години на чалгата, изключително разпознаваема и като образ, и като творчество. Нейната звезда изгря за една нощ, беше любимка на малките! Смятате ли, че тя може да се завърне и да бъде толкова успешна, колкото преди 10-12 години? Какво й трябва на Гергана, за да не се нареди сред ТОП имената? Има ли още хляб в нея? И би ли могла да се отличи от останалите руси кукли "Барби"?

Link to comment
Сподели в други сайтове

ГЕРГАНА е една от най-запомнящите се дебютанти на музикална компания "Пайнер " тя за една вечер стана популярна с своя хит

"Губя те бавно " , Песента за отрицателно време плени публиката и многобройните почитатетли на жанра . Смятам ,че би могла да си върне позицийте ако полага повече туд и повече в своите самостоятелни проекти . "Твоите думи" ще ше да я изстреля на върха , но засъжаление когато човек не внимава нещата рухват и истината излиза на яве . Беше ми болно за самата певица ,защото пред камерата на "Господари на ефира" тя не знаеше какви аргументи да изполва а те я нападаха така ,сякаш и убила човек или е направила най-жестоко престъпление ама иначе каним артисти на "Пайнер" за тв формати и предавания ... !!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако забие някой МАСтит бизнесмен, и реши да налива пачки, със сигурност.

 

Иначе по-скоро не. Беше масова любимка на тийнеджърите, но след кисненето в нафталина толкоз време, аудиторията и одъртя и вероятно отдавна се е пренасочила към други изпълнители, а да се хареса на настоящите тийнейджъри ша стане на кукув ден.

 

Не е невъзможно да тотално да се реинвентне и да смаже - бих ме впечатлило най-малкото - но подозирам, че нито самата Гуци иска, нито има уменията за тая работа.

 

Да се впише в настоящото статукво не я виждам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всъщност предполагам, че за един артист-изпълнител е изключително обидно и жалко, да бъде запомнен единствено с първата си песен. Да, тя изгря бързо, но и много бързо залезе. По едно време имаше помощта на Несте (Мура мега) и дотам.

 

Винаги си е била невзрачна повлекана, която я мързеше да гледа. А след смъртта на майка й, която й изигра много лоша шега, съвсем се занемари. Дори и визуално приличаше на лелка от пазара.

 

Христоматиен пример как да НЕ бъдеш звезда.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо не - Райна, Милко, Соня и кой ли още не са уцелвали хит след дълъг период без такъв. Яница пък е пример, че е възможно име, било във В група през по-голямата част от кариерата си, един ден да нацели печеливша формула, която да му донесе поредица от хитове и да го издигне сред най-актуалните. Но за сега се надявам Гергана отново да се нареди поне сред ДЕЙСТВАЩИТЕ имена, за топ-а дори не мечтая. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо не - Райна, Милко, Соня и кой ли още не са уцелвали хит след дълъг период без такъв. Яница пък е пример, че е възможно име, било във В група през по-голямата част от кариерата си, един ден да нацели печеливша формула, която да му донесе поредица от хитове и да го издигне сред най-актуалните. Но за сега се надявам Гергана отново да се нареди поне сред ДЕЙСТВАЩИТЕ имена, за топ-а дори не мечтая. :1000 (29):

 

:Vishenka_05: +1 Скоро слушах нейни песни и си припомних какви времена бяха.Как ми се иска да е продуктивна както преди.

Това ми е много любимо парче.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мисля, че публиката я е забравила, и след като си бил А клас, нищо не пречи да бъдеш пак там отново.

Защото за да си бил А-клас/група, освен пари, песен, клип (те стават с пари), визия и дори харизма трябва одобрение на публиката, а то не може да се купи с каквото и да е. За пример е Мария и постоянното и вливане на пари - Кости, Криско, Dee, пак на същото положение. На хората им е все тая за нея, поне на повечето.

 

"Твоите думи" я изстреля много високо, а "Господари на ефира" направиха лошо - хубаво, репортажи, ама те така го изкараха, сякаш не е откраднал Оцко вокал за войната, ами Гергана е инициирала войната и дори е лидер на "Ислиямска държава".

Такова преследване, присмех, беше излишно, а тя горката се стъписа.

 

При Гергана има и друго - не е свикнала на сегашния стандарт в поп-фолка и по-конкретно в Пайнера, и тя си го призна. Не била свикнала да звъни за композитори и режисьори, Оцко го чакала над година за песен и така, самата тя го е казвала в интервю. Тя е свикнала с това от едно време с Токича, където той се грижеше (а и фирмата) за песните и клиповете, нейната задача беше само да снима и да изглежда добре. Даже в интервюто за "Сигнал" говореше за "моят екип". Душица, нямаш екип, вече са малко тези, които могат да си го позволят (като Галена). Оцко не ти е екип, а композитор и аранжор, който може повече да не видиш, т.е. да направиш една песен и после да не направиш никога. Екипа е винаги до теб, той ти помага така, както е било по времето на актуалността на Гергана. Но това вече го няма. Да не говорим, че Галена и да го има, тя си заплаща услугата. Гергана (и другите като нея, тогава) плащаха чрез хонорара си (проценти), а не директно, фирмата се грижеше и правеше нещо.

 

Вече времената са други, "продуцент" под формата му на такъв, какъвто ние (и Гергана) разбираме - няма. Затова дръпна и толкова назад. След като Токича замина и Payner Pro Music остана в миналото, тя не знаеше дори имената на композитори, сама си го е признавала. Докато Анелия си е правила труда да се запознава със всички, и след това "промяната" и е била плавна, пак са признания на Гергана.

 

Така, че Гергана може да бъде пак "топ". "Твоите думи" е доказателство и ако беше яхнала тогава вълната, щеше да е супер.

 

Само да си стегне гъза, да започне да гони срокове, да си направи песен и клип от актуален композитор. Има потенциала и одобрението на публиката, тя го получи още в първата вечер на екран. Такива като Татяна се мъчат по 10 години и получават единствено одобрението на... единия си фен ("чийзкейк", ама вече не влиза май във форума).

 

Така, че да стегне задника и като направи песен, после да направи и втора, че с тия "завръщания" през 3 години няма да го докара актуална.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гергана е много добра душа, но няма никакъв бизнес нюх. При нея отсъства и ковренската природа, което е един от козовете днес. В тоя ред на мисли не я виждам. Вече е много далеч от инерцията на някогашните си успехи. Безспорно до 2007 на турнетата беше топ. И като форма, имаше и приятни песновки, танцуваше, пееше на живо не съвсем лошо, дечицата припадаха... Не си създаде почерк обаче. След Токича се лута и не уцелва песните. Поне хубавото е, че се образова. След ”Твоите думи” според мен съвсем се обиди и затвори в себе си. Жалко, че точно на нея се случи да обере мизериите на Оцко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

 

ГЕРГАНА никога няма да я забравя на обложката на албума "Губя те бавно " , колко хубава беше и какви прекрасни песни имаше най-любимите ми нейни песни от първият самостоятелен проект са :"Губя те бавно " , "Няма да моля "" За теб живея ""Ела с мен "" Изгубен свят ""Повярвай ми ""Както преди " както и ремикса на песента " Губя те бавно " . Колко хубави времена бяха ...!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, смятам и съм абсолютно сигурен, че може! Много харесвам Гергана. През 2004 година когато прослушах поп-фолк, още от преди да харесвам тази музика песента "Губя те бавно" ми направи голямо впечатление. Когато започнах да слушам тази музика, Гергана беше още в началото на кариерата си и най-силно впечатление ми направи песента "ПОСЛЕДНА ВЕЧЕР", която за мен е едно от най-уникалните и различни парчета в жанра и до днес тази песен ми е абсолютен фаворит от нейните песни. Година по-късно вече когато пуснаха клипът бях приятно изненадан от факта, че са решили да дадът шанс на песента и да се развие във времето като един от най-големите хитове на въпросната изпълнителка. И до днес слушам някои нейни песни освен "Последна вечер", "Губя те бавно" - емблемата й, "Боли", "Гасна по теб", "Сини очи", "Някой ден...", "Карма", "Може би, точно ти", "Твоя бях", "Както преди", "До утре", "Искам само любовта ти", "За теб, любов" - с Анелия, от последните "От този момент", които са ми страшно любими и ги помня и до днес. Определено свързвам всички тези песни с детството си и няма как да не ги обичам всичките. А също има и хубави нереализирани песни като "Измама", "Ще издържиш ли", "Не те обичам вече", "Изгубен свят", "Няма да моля", "Без теб не мога", "Без правила", "Нея вместо мен", "Мрязя те, защото те обичам", "Лятна нощ" и още няколкото които си остават хубави песни и който й е фен знае и харесва до днес, предполагам. Има потенциал в нея и много ми харесва като изпълнител, но факта, че е доста несериозна или не знам точно как да се изразя - с едно изречение..... не е толкова нахална и не се бута, като повечето, които драпат за някакво място в жанра и класациите. Обаче пък това е сериозен минус при нея. Но ако се реши и наистина започне да е по-продуктивна, абсолютно може да е едно от топ имената, та "Губя те бавно" е един от големите хитове в жанра и си остава такъв. Прекрасен изпълинтел!!! А има и доста добри изяви по концерти, харесвана е.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ние хубаво донасяме от 9 кладенеца вода да ѝ дадем шанс, но аз не смятам, че тя вече има желанието да се занимава с това.

Изключително много я харесвах и продължавам да харесвам - дори имам всичките ѝ албуми на касетки/дискове. Беше откритието, чиято звезда изгря за 1 нощ. Не мисля обаче, че залезе толкова бързо, колкото я изкарвате.

В момента Теди Александрова е заела мястото ѝ на барбито в попфолка с малко повече гласови данни и повече пошлост.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Теди Ломска няма нищо общо с Гергана, освен, че е руса. Не ги сравнявайте.

Не по Ломска са припадали хиляди по турнетата, където с цяло гърло се пееше "Ти не знаеш, как те чааках, искам да върна, дните ти по малко...". Тя такъв масов хит, звезда за буквано една вечер няма да види и няма да стане.

Въобще няма поле за сравнение с Ломска, Гергана остави много добра дискография, хит до хит. Ломска нацелва сезонни глупости, пошли и безмислени текстиве "бъгс бъни и мистър бийн".

 

Плюс това Ломска няма да има никога това одобрение и приемственост, което е имала и има Гергана.

 

Да си стяга задника. 99% от колежките могат да и завидят, че без напъни, песни на 2 месеца и веене на цици стана хит, тръгна по участия с едната си песен и беше приемана така, сякаш цял живот е на сцена. Ломска това няма да го види и в най-смелите си сънища, мечти и размисли.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма невъзможни цели , според мене ако тя заложи на качествени проекти обърнесе към автори които няма да я подвеждат в избора на песни и тн. Гергана може да се завърне на сцената и да удари всички с нов музикален проект , последния клип на певицата ми харесва страшно много както и последнатай издадена песен до момента . Не мисля ,че времето на нея и е минало просто трябва да намери отново правилната формула за успешен проект!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма невъзможни цели , според мене ако тя заложи на качествени проекти обърнесе към автори които няма да я подвеждат в избора на песни и тн. Гергана може да се завърне на сцената и да удари всички с нов музикален проект , последния клип на певицата ми харесва страшно много както и последнатай издадена песен до момента . Не мисля ,че времето на нея и е минало просто трябва да намери отново правилната формула за успешен проект!

Към кои автори да се обърне, като за жанра работят трима на кръст, а единият от тях я замеси в скандала с военната еротика?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да опази Господ, ако трябва някой да се поучи точно от Александрова. Ей такива подобни като тебе явно им дават съвети на повечето, че положението е докарано до тук.

Пашев може и да и направи страхотна песен, Ганев, но сякаш я виждам в песен от Пашев. Биолчев също няма слабо, песен в стил за Лияна ще и ходи много, нещо нежно, но и ударно.

Това, че са малко композиторите, не значи, че ги няма.

Може и песен от Dee,X,Dexter - защо не, да експериментира с нещо яко като beat. Някои от песните и от предишни години си бяха чисти експерименти, "Сладката страна на нещата" да ви звучи като поп-фолк, примерно?

 

Само Гергана да поиска , има възможността да застане поне до една Яница в момента, която е в А клас от поне 2 години.

Ще потретя, че Гергана е разпознаваемо име, и то получило одобрение от всички, в първата си вечер, с първото си излъчване по телевизията, пяла по големите турнета, хиляди са пяли в глас нейните песни, подписваше хиляди календарчета, картички, беше идол за много, и не пречи от където е текло, да тече пак. След като публиката ти е казала "Да" и ти го каза пак, дори след "Твоите думи", където 3 пъти качваха и сваляха клипа, и сега пак е качен от друг канал - смятайте дали с 3 последователни силни песни и клип няма да се върне в топ листата.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...