Jump to content

Препоръчани коментари

Zhana Bergendorff се чувства развълнувана.

14 часа ·

Време е за нещо ново!

Гледайте утре в 08.30 по БНТ!

mcdhyt.jpg

• Отговори 598
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Да наистина ще участва Жана.. а къв беше този скандал ?

:roll1:

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/p...news579503.html

До сега преслушах голяма част от песните за конкурса. Едно ще кажа - конкуренцията ще е смазваща!!! Брутални песни има!
Да наистина ще участва Жана.. а къв беше този скандал ?

:roll1:

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/p...news579503.html

Rebirth е отсвирена от провеждащите селекцията, а баба Вида измрънка света, че не са я одобрили. После се оказало, че Жана участва не само с нейната песен, и баба Вида омрънка пак света, че как Жана била двулична мизерница, която тя едва ли не еднолично била измъкнала от калта да участва в нейната песен, а тя имала самочувствието да и забие нож в гърба и да участва и в други проекти за същия конкурс. После се закани да подари въпросната Rebirth на който не я примързи да я изпее. Последно спрягат се имената на Силви Вартан, която имала предстоящ концерт у София скоро, и на Бейонсе.

Иначе продължавам да мисля, че Жана би била грешен избор, но да видим ко са набъркали, ако парчето е добро, може и да не толкоз зле.

Ей, това ми е фаворитът :3fdb8960598fa63e: :Vishenka_05:

Много, много луда песен и още по-луда изпълнителка! Изкефих се не на макс ами не знам на какво! Очаквам performance и на самият конкурс, сигурен съм че ще взриви! Top of the top!!!

BNT Eurovision Bulgaria

1 min ·

Напомняме Ви, че утре рано сутрин в 08:30 българско време ще представим новия български проект за #Евровизия. Като за начало можем да гарантираме, че ще бъде наистина интересно :)

Това ще се окаже една от най-добрите години това десетилетие, засега от 40 песни харесвам 30. Ще се озорим много тази година, първия полуфинал е някакво страшно меле, като нищо ще вземем да не се класираме.

Това ще се окаже една от най-добрите години това десетилетие, засега от 40 песни харесвам 30. Ще се озорим много тази година, първия полуфинал е някакво страшно меле, като нищо ще вземем да не се класираме.

Очаквам и самото ниво на конкурса да е връх. Португалците да се постараят, че на живо ще го гледам :D

Equinox ще представя България на Евровизия 2018. Какво е Equinox и как звучи песента "Bones", ще разберете утре рано сутрин.

Крайно разочарован съм от избора... трябваше да изберат Лоизу, но нека, Бергендорф е по-добре от Дара, а и песента е много докосваща. Дано ни представи достойно и даде всичко от себе си.

Крайно разочарован съм от избора... трябваше да изберат Лоизу, но нека, Бергендорф е по-добре от Дара, а и песента е много докосваща. Дано ни представи достойно и даде всичко от себе си.

Няма да е тази песен, нито Жана да е единствената, която ще ни представя тази година.

Няма да е тази песен, нито Жана да е единствената, която ще ни представя тази година.

Как така? Доколкото знам всяка година е един изпълнител, но не съм сред най-запознатите относно конкурса. Интересно ми е как ще се представи България и коментирам. Дано песента е по-добра от тази, която постнахте тук.

Как така? Доколкото знам всяка година е един изпълнител, но не съм сред най-запознатите относно конкурса. Интересно ми е как ще се представи България и коментирам. Дано песента е по-добра от тази, която постнахте тук.

Equinox ще представя България на Евровизия 2018. Какво е Equinox и как звучи песента "Bones", ще разберете утре рано сутрин.

Изясни ми се, тоест да очакваме изненади. Благодаря!

Първоначално помислих, че песента е излезнала по-рано, а клипът към нея ще представят утре.

Това най-отпред е Жана, а другите? :D

Ей ма си любопитна гарга, след има няма 8 часа ша ги видиш.

Явно са музиканти някви.

Това най-отпред е Жана, а другите? :D

Нито един не мога да позная, утре сутрин ще разберем. Силна заявка дават за проекта, да видим дали ще оправдае очакванията.

Нито един не мога да позная, утре сутрин ще разберем. Силна заявка дават за проекта, да видим дали ще оправдае очакванията.

JJ + някакъв негър ..

Ей ма си любопитна гарга, след има няма 8 часа ша ги видиш.

Явно са музиканти някви.

След две поредни мега успешни години за България няма как човек да не е заинтригуван. :D

Чудно ми е дали и другите са известни певци като Жана и дали ще пеят заедно с нея, или само ще свирят... Тя сама по себе си е достатъчна като глас.

:D какво

Как какво? Поли и Кристиан толкова ни издигнаха за тоя конкурс, а накрая пак ще си вкараме мощен автогол и ще загубим инерцията.

Ако беше само Жана - ок, нея я харесвам и има всички качества...обаче тва JJ е по-зле от Саранди.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...