Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Какво стана с новата песен на Цветелина Янева?

И аз това се чудя .

Тук нали имахме разногласия относно това кой е хитът на 2017 година? Галена-хейтърите твърдяха, че Моро му се била забравила от хората на втория месец и никой вече не я помнел, въпреки че на концерта измете всичко живо с тая песен. Е, ето още едно доказателство:

Гледания за последната седмица:

Емануела - Виновна: 62 300

Галена - Moro mou: 116 500

Нищо и никакви си 100% разлика. :ad:

Тук нали имахме разногласия относно това кой е хитът на 2017 година? Галена-хейтърите твърдяха, че Моро му се била забравила от хората на втория месец и никой вече не я помнел, въпреки че на концерта измете всичко живо с тая песен. Е, ето още едно доказателство:

Гледания за последната седмица:

Емануела - Виновна: 62 300

Галена - Moro mou: 116 500

Нищо и никакви си 100% разлика. :ad:

Как върви Анелия с "Дай ми още" ? Която реално е хитът на 2017.

Как върви Анелия с "Дай ми още" ? Която реално е хитът на 2017.

60К

60К

Пей, сърце май прави повече към днешна дата от "Дай ми още" или се бъркам?

Пей, сърце май прави повече към днешна дата от "Дай ми още" или се бъркам?

Зависи от седмицата. За последната "Пей сърце" е с 59 200. Тя и "Не ме заслужаваш" останаха песните ветерани от 2016, които се слушат и до днес.

Анелия обаче трупа трафик и с турската версия на песента си.

Честит рожден ден на кралица! :Vishenka_05:

Да е жива и здрава, ако знаех по рано, щях да пиша на Ваня Червенкова да и направя подарък

Честит рожден ден на Андреа! Дано бъде щастлива в личен и професионален план! Поздрав с най-доброто и представяне на сцената и любимата ми нейна песен в последните години!

Тук с тази фамилия са повечето циганки от Панагюрската махала. Магда, Нада, Гюлфиза, Мирем, Назика, Карамфила, леля ти Божурка и т. н.

10 % предупреждение.

Като толкова негодувате от някой модератор пишете на Момо да прецени. Всичко, което правят модовете се докладва в модераторския раздел и той е наясно с всяко тяхно действие. Като не ви харесва знаете къде са личните съобщения.
xroflx9

Присмяля се куката на кривото дърво! :1000 (29):

Много си нагла!

УжасТ!! Изведнъж ми замириса на кози в темата
А защо мис "Обективност", която беше толкова загрижена за нашите снощни дискусии и скандали, не е изтрила тези "смислени" и "добронамерени" постове на дружката си?! Иначе - "Темата е почистена"... :D
А защо мис "Обективност", която беше толкова загрижена за нашите снощни дискусии и скандали, не е изтрила тези "смислени" и "добронамерени" постове на дружката си?! Иначе - "Темата е почистена"... :D

Не съм казала че съм трила толкова назад. Престани да се занимаваш с мен, ок?

Тепърва ще се занимавам с теб, мила госпожице "модератор". Не била казала, че е чистила "толкова назад"... Защо не си чистила тогава и на момента, при положение, че си чела и дори си се включвала в диалози за потребителката, която този индивид си позволява да етикетира грозно? Защо изтри поста на Делмундо, в който много точно е определил на какво сте направили форума? Момо е вече уведомен за това какво се случва в темата, що се касае до "форумската двойка"...

А защо изтри поста на партньора си, в който ме приканва да доя кози? Къде са му процентите за него?

Тепърва ще се занимавам с теб, мила госпожице "модератор". Момо е вече уведомен за това какво се случва в темата, що се касае до "форумската двойка"...

А защо изтри поста на партньора си, в който ме приканва да доя кози? Къде са му процентите за него?

Не съм го изтрила аз, Момо лично може да провери кой е изтрил коментара. Щом си му писала го питай и това.

Само не ме заплашвай.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...