FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 На Теда не и трябва измислени награди,класации !!!!!!!!!! ТОЧНО ТАЗИ ГОДИНА ЯНИЦА НЕ ЗАСЛУЖАВА НИЩО Моето парти е в Дубай, а вашите е в хола !! Имам всичко онова, дето у вас го няма! Неудобната за вас вече е ЛИДЕРКА. Писна ми на всички к***и да съм интереса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 За сметка на това кратерите са й големи колкото Великият Каньон в Америка. Компенсира момичето. Не думай Къде е великият прием на Боса след като го гласяхте за хит на лятото?Къде са му 9-те милиона? Джена и Преслава със "забравения си дует" го отвяха , а приемът на "Не се изтриваш" не е никак вял.Това,че Преслава подаде на публиката 1 път е нейна грешка,но пък въпреки това си я изпълни перфектно на живо.А други от години правят едно и също-пеят две думи и остават на публиката да им изпее песента,защото сами не могат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Какво е това? Виновна 87К харесвания ахахаха. Аман от дъна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Не думай Къде е великият прием на Боса след като го гласяхте за хит на лятото?Къде са му 9-те милиона? Джена и Преслава със "забравения си дует" го отвяха , а приемът на "Не се изтриваш" не е никак вял.Това,че Преслава подаде на публиката 1 път е нейна грешка,но пък въпреки това си я изпълни перфектно на живо.А други от години правят едно и също-пеят две думи и остават на публиката да им изпее песента,защото сами не могат. МОРО МОУ ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Не думай Къде е великият прием на Боса след като го гласяхте за хит на лятото?Къде са му 9-те милиона? Джена и Преслава със "забравения си дует" го отвяха , а приемът на "Не се изтриваш" не е никак вял.Това,че Преслава подаде на публиката 1 път е нейна грешка,но пък въпреки това си я изпълни перфектно на живо.А други от години правят едно и също-пеят две думи и остават на публиката да им изпее песента,защото сами не могат. В гащите ми е. Искаш ли да видиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тази класация е поредното доказателство , че Емануела детронира Галош. Тези дни не са от най щастливите за фенчетата и Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Не думай Къде е великият прием на Боса след като го гласяхте за хит на лятото?Къде са му 9-те милиона? Джена и Преслава със "забравения си дует" го отвяха , а приемът на "Не се изтриваш" не е никак вял.Това,че Преслава подаде на публиката 1 път е нейна грешка,но пък въпреки това си я изпълни перфектно на живо.А други от години правят едно и също-пеят две думи и остават на публиката да им изпее песента,защото сами не могат. Преслава подаде само един път на публиката, защото хората просто не знаеха текста. Знаеха най-вече "В скъпата кола намери ли място...". Мислиш ли, че ако беше иначе нямаше да се разцепи да им дава те да пеят? Нима не го е правила на сума ти предни концерти. Много си глуповата, Гавраило, ако си мислиш, че ще ти се вържем на изсмуканите от пръстите морафети. Много ясно, че Галена ще дава на публиката да й пеят песните - тя има най-големите хитове в последните години, хората ги знаят наизуст - това е най-големият показател за успеха на даден изпълнител. Отивай да си скубеш косите сега, и без това не остана много от тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Истински професионалист е Галена. Браво и на екипа й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Преслава подаде само един път на публиката, защото хората просто не знаеха текста. Знаеха най-вече "В скъпата кола намери ли място...". Мислиш ли, че ако беше иначе нямаше да се разцепи да им дава те да пеят? Нима не го е правила на сума ти предни концерти. Много си глуповата, Гавраило, ако си мислиш, че ще ти се вържем на изсмуканите от пръстите морафети. Много ясно, че Галена ще дава на публиката да й пеят песните - тя има най-големите хитове в последните години, хората ги знаят наизуст - това е най-големият показател за успеха на даден изпълнител. Отивай да си скубеш косите сега, и без това не остана много от тях. Пак отговаряш на това , което ти изнася,Кондьо. Питах за приема на прехваления Бос. Много ясно , че Галена ще дава публиката да пее на песните,които не пее на плейбек на концерт,като се има в предвид,че концерти се правят вече само 1 път в годината просто защото не може да ги изпее. Дори Яница , която толкова хулиш си изпя песните на живо , а тази с "големите хитове" не , смятай. За косите ми не се хаби,никой не те пита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Истински професионалист е Галена. Браво и на екипа й. не е лесно да си Лидерка........ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Тази класация е поредното доказателство , че Емануела детронира Галош. Тези дни не са от най щастливите за фенчетата и Разликата им е само 400 хиляди гледания и 11 хиляди лайка в повече за Moro mou. А към настоящето Moro mou прави и повече гледания от Виновна. Скоро някой пусна статистика на гледанията им към момента. Егати размазването! :1000 (29): Няма да мине номерът с "Една лъжа, повтарена 100 пъти, става истина". Та така и с уж слабата година на Галена, през която е втората най-гледаната попфолк певица в youtube и тази година ( при това с 1 балада, 1 тв версия и песен на 3 седмици). Егати слабата година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Пак отговаряш на това , което ти изнася,Кондьо. Питах за приема на прехваления Бос. Много ясно , че Галена ще дава публиката да пее на песните,които не пее на плейбек на концерт,като се има в предвид,че концерти се правят вече само 1 път в годината просто защото не може да ги изпее. Дори Яница , която толкова хулиш си изпя песните на живо , а тази с "големите хитове" не , смятай. За косите ми не се хаби,никой не те пита. Галена пее на живо на участия, не само по концерти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 "Не се изтриваш" ще ги мине и двете. Тогава ще ви боли още повече. А и има лайковете на Моро му. Край, хита на годината!!! И това само за два месеца!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 "Не се изтриваш" ще ги мине и двете. Тогава ще ви боли още повече. А и има лайковете на Моро му. Край, хита на годината!!! И това само за два месеца!!! Есенните песни винаги правят повече гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Моро му я пускат по всички дискотеки и дори диджеите нарочно намалят песента, за да се чува как с глас я пеят цялата дискотека, за участията й да не говорим. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Моро му я пускат по всички дискотеки и дори диджеите нарочно намалят песента, за да се чува как с глас я пеят цялата дискотека, за участията й да не говорим. :1000 (19): От сто кладенеца вода вадите и пак не може да затвърдите че тая песен има няква тежест. Как до преди два-три месеца никой не говореше за Моро му, но понеже тая последната флопна яко - сменихте на бързо плочата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 От сто кладенеца вода вадите и пак не може да затвърдите че тая песен има няква тежест. Как до преди два-три месеца никой не говореше за Моро му, но понеже тая последната флопна яко - сменихте на бързо плочата. Пхахаха, какви ми ги говориш, това си стана суперхит и ще е поредната песен с над 10 млн. Дай боже на всеки флоп с над 4 милиона за месец. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Пхахаха, какви ми ги говориш, това си стана суперхит и ще е поредната песен с над 10 млн. Дай боже на всеки флоп с над 4 милиона за месец. Това е супер хит за тая зима. Галена пак не е първа. Тая жена е урочасана. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 От сто кладенеца вода вадите и пак не може да затвърдите че тая песен има няква тежест. Как до преди два-три месеца никой не говореше за Моро му, но понеже тая последната флопна яко - сменихте на бързо плочата. На мен пък си ми харесват и двете песни и не виждам защо трябва да се сравняват. Безмислено надскачане. Моро му е по различен проект и за мен е на доста високо ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Това е супер хит за тая зима. Галена пак е не е първа. Тая жена е урочасана. :1000 (29): Това че не е първа, не означава, че е флопнала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Галена пее на живо на участия, не само по концерти. Надвикване над плейбека от време на време не се води точно живо пеене. За мен живото пеене означава да си изпееш песента от-до на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 На тая пародия пък Теда песните, как изобщо ги сравнявате с тези на Галена? Да не говоря за клиповете, едно и също чекнене във всеки следващ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 На мен пък си ми харесват и двете песни и не виждам защо трябва да се сравняват. Безмислено надскачане. Моро му е по различен проект и за мен е на доста високо ниво. Ти представяш ли си Преслава да използва бременността си за пиар? Ще я линчуват. Това че не е първа, не означава, че е флопнала. Като няма конкуренция, нормално да се забележи.И то дори не е хит. Коя от топа освен нея, Теди и Яница са пускали песни? Ей сега Емануела ще ги забие пак и Галка трябва нови удари под масата да измисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари