Dinnev Публикувано на Септември 13 Report Сподели Публикувано на Септември 13 Благодаря на всички гласували! Линк Подробни резултати: Можете да гласувате за (най-много) 7 песни и (най-малко) 5 песни, не по-стари от година. Може да включите най-много 2 песни на един изпълнител (изкл. feat./дует). Гласувайте до 20.09.2017г. /сряда/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Септември 13 Report Сподели Публикувано Септември 13 1.Галена- #TheBoss 2. Райна- Сафари 3.Яница- Фуклата 4.Деси Слава- Гледай да не бъркаш 5.Ванеса- Шедьовър 6.Валя- Наранявай 7.Емануела- Без чувства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 13 Report Сподели Публикувано Септември 13 1.Джена и Преслава - Тук жена му пази 2.Емануела - Без чувства 3.Райна - Сафари 4.Кали - Que pasa 5.Анелия - С тебе ми е най 6.Андреа ft. Suzanita - Строго забранено 7.Анелия - Вярвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 13 Report Сподели Публикувано Септември 13 Айде, редом с вградения клип, слагайте и линк към него, защото от тел. така не е активен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Сподели Публикувано Септември 13 1. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 2. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 3. Татяна - Падам си по теб 4. Нефи - Твоите роли 5. Есил Дюран - Искам само теб 6. Юнона - Безразлични 7. Галена - The Boss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 13 Report Сподели Публикувано Септември 13 Айде, редом с вградения клип, слагайте и линк към него, защото от тел. така не е активен. Готово. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 13 Report Сподели Публикувано Септември 13 1. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 2. Райна - Сафари 3. Анелия - С тебе ми е най 4. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 5. Яница - Фуклата 6. Мария- Червения картон 7. Галена - Дъ бос Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 1.Преслава и Джена-Тук жена му пази 2.Анелия-С тебе ми е най 3.Преслава-Пада звезда 4.Емануела-Виновна 5.Азис-Мотел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 Тук жена му пази Коя Пада звезда Наранявай The boss Гледай да не бъркаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 1.Валя - Наранявай 2.Джена и Преслава - Тук жена му пази 3.Преслава - Пада звезда 4.Кали - Que Pasa 5.Татяна - Падам си по теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 1.Галена - #thebo$$ 2.Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 3.Мария - Червеният картон 4.Деси Слава - Гледай да не бъркаш 5.Юнона ft. Константин - Безразлични 6.Анелия & Kyriacos Georgiou - Кажи ми 7.Джена - Коя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 1.САФАФРИ 2.Дразни ме 3.The Boss 4.Да няма нас 5.Коя 6.По-добре късно 7.Тук жена му пази Пс. Дали е възможно да качвате клипчетата и в dailymotion например, защото не се отварят от чужбина? Мерси предварително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 1. Галена - TheBo$$ 2. Валя - Наранявай 3. Анелия - С тебе ми е най 4. Константин и Джулия - Ще ме научиш ли 5. Юнона - Безразлични 6. Яница - Фуклата 7. Азис - Мотел Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 Пс. Дали е възможно да качвате клипчетата и в dailymotion например, защото не се отварят от чужбина? Мерси предварително. Същото и аз исках да попитам 1. Джена и Преслава - Тук жена му пази 2. Райна - Сафари 3. Преслава - Пада звезда 4. Джена - Коя 5. Мария - Червеният картон 6. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 7. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Author Report Сподели Публикувано Септември 14 Видео от DailyMotion. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 14 Report Сподели Публикувано Септември 14 Видео от DailyMotion. Динев ,Кама е на 2-ро място, а пише 7- мо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Author Report Сподели Публикувано Септември 14 Динев ,Кама е на 2-ро място, а пише 7- мо Видях, объркал съм го, но не пазя файла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 1. Строго забранено - Андреа и Сузанита 2. Пада звезда - Преслава 3. Тук жена му пази - Преслава и Джена 4. The Boss - Галена 5. Сафари - Райна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 1. Анелия - С тебе ми е най 2. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 3. Емануела - Без чувства 4. Елена Велевска - Уволнен си от живота ми 5. Есил Дюран - Искам само теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 1. "Наранявай" - Валя 2. "Гледай да не бъркаш" - Десислава 3. "Искам само теб а" - Есил Дюран 4. "Уволнен си от живота ми" - Елена Велевска 5. "Мотел" - Азис 6. "Не деля" - Лазар 7. "Пада звезда" - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 15 Report Сподели Публикувано Септември 15 1. Анелия - С тебе ми е най 2. Райна - Сафари 3. Глория - На по-добрите стрелци 4. Камелия и Гъмзата - Дразни ме 5. Галин и Лорена - Нощта гърми 6. Есил Дюран - Искам само тебе 7. Галена - The Boss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 1. Лия - Сини очи 2. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 3. Джена - Коя 4. Джулия - Поздрав за жена ти 5. Емануела - Без чувства 6. Галена - TheBoss 7. Анелия - Вярвай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Преслава и Джена - Тук жена му пази Джулия - Поздрав за жена ти Емануела - Без чувства Райна - Сафари Преслава - Пада звезда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 1. Емилия и Тони Стораро - Как да изтрезнея 2. Анелия - С тебе ми е най 3. Джена и Преслава - Тук жена му пази 4. Джулия - Поздрав за жена ти 5. Джена - Коя 6. Джулия и Константин - Ще ме научиш ли 7. Преслава - Пада звезда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Поздрав за жена ти Дъ Бос С тебе ми е най Фуклата Температура Без чувства Строго забранено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари