Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 49
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Пак избухна както само тя си можееее!

Много е красива!

Много слаб клип, и не толкова силна песен. Абсолютно нищо общо с магическата "Дай ми още", след която вместо да пусне 11 дуета, можеше направо лятото да атакува със самостоятелно и силно парче. Прецака си здраво инерцията, която имаше от зимата.

Оцет.

Даже и оцет не е. Чист подкиселител. :mf_surrender:

Много ниско.

Много слаб клип, и не толкова силна песен. Абсолютно нищо общо с магическата "Дай ми още", след която вместо да пусне 11 дуета, можеше направо лятото да атакува със самостоятелно и силно парче. Прецака си здраво инерцията, която имаше от зимата.

+111111111

На първо слушане - ЗЛЕТО.

Анелия имам чувството, че таргета й вече са малцинствата.

Много ми харесва новият стил на Анелия, добре че спря с еднаквите песни, които беше захванала между 2010 и 2013-4 например. Тази според мен е по-добра от "Дай ми още", защото тя беше голямо копие на дуета на Галена и Десислава. Клипът нещо не си пасва с песента обаче.

Скучен клип, не съм очаквал друго от Люси, де. Анелия винаги изглежда ослепително във видеата си, на живо обаче е неособено добре положението.

Песента обаче е страшна! Грабва още от първата минута. Можеше да спести всичките простотии тази година, дори и приятната "Кажи ми" и да пусне направо това. От "Дай ми още" обаче инерцията замина.

Интересно ми е какво ще стане с "Вярвай".

+

Донякъде бива

Клипа е ужасен (прилича на клип на Глория)

И обложката е като на Глория :D

Много добре! "Дай ми още" 2 + "За тебе, Бебе" на Роксана. Точно такъв микс ми идва песента, но мисля, че пак ще е хит. Харесва ми, определено! Слушаше ми се нещо като "Дай ми още" от нея. Иначе е адски красива във видеото, но това се знае, другото е доста под това, което тя си може, в първите секунди се очакваше да е по-добър клипът ама песента яко си компенсира. :)

Браво на Анелия! Всеки път си мисля, че по-тъпа песен няма как да пусне, но тя успява. Може си го жвната и това е!

Защо ма глупачко, защо ми пееш "С тебе ми е най-злятко" като имаш "Вярвай"?! Защо при текст, в който се пее за най-истинските неща ти избираш да клипираш такъв оцет... Потрес, този жанр ще си отиде, защото тези хора очевидно искат да пеят пред пияници и това е. Техните песни не следва да са предназначени да си ги пуснеш у дома, докато си пиеш кафето КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ! А тази жена беше и от най-различните дори... На всичко отгоре това и хитов потенциал няма. Но спирам, не си заслужава...

Защо ма глупачко, защо ми пееш "С тебе ми е най-злятко" като имаш "Вярвай"?! Защо при текст, в който се пее за най-истинските неща ти избираш да клипираш такъв оцет... Потрес, този жанр ще си отиде, защото тези хора очевидно искат да пеят пред пияници и това е. Техните песни не следва да са предназначени да си ги пуснеш у дома, докато си пиеш кафето КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ! А тази жена беше и от най-различните дори... На всичко отгоре това и хитов потенциал няма. Но спирам, не си заслужава...

Подкрепям. Повечето вече копаят дъното.. За тази дори не ми се и коментира..

Доста по-добре от почти всичките излишни дуети преди това. Ако я беше пуснала покрай инерцията от Дай ми още, щеше да стане тотален хит, защото песента е правена за такъв. Но в настоящата ситуация в жанра не знам какво да очаквам.

Клипът е едно ниво по-добре от повечето, които се поднасят в жанра, но има още какво да се желае.

Няма я разкошноста на "Дай ми още", има части от песента които ми харесват.

По никакъв начин този бълвоч не може да се сравни или да стъпи на малкия пръст на "Дай ми още". Там имаше нещо различно, класа и в изпяване, в заснемане, музика и въпреки всичко ориенталско не лъхаше на чалга в лошия смисъл. Тук между Анелия и Роксана няма разлика в нито едно от гореизброените.

Прилична е песента, но можеше спокойно да си спести проектите от тази година и да беше подготвила нещо ударно и на ниво над "Дай ми още"!

Мега яката е песента, яко хит е това.

Иначе клипа е доста зле, не я знам защо е снимала с некадърника Люси.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...