Andrew Cunanan. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Много е яка! Чак не очаквах толкова да ме изкефи.. Браво на Райна - тази година определено й се получават нещата. П.П Кои са авторите? продуцент: ПАЙНЕР ООД музика и аранжимент: Мартин Биолчев текст: Мариета Ангелова режисьор и сценарист: Людмил Иларионов - Люси оператор: Иван Иванов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Много е яка! Чак не очаквах толкова да ме изкефи.. Браво на Райна - тази година определено й се получават нещата. П.П Кои са авторите? музика и аранжимент: Мартин Биолчев текст: Мариета Ангелова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Райна вече става само за гледане, не и за слушане. Това пак ще си го слуша само тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Умряла е Райна да копира въпросните две толумби. Все пак Люси е сценариста. Ако има някаква прилика, вината е негова. И все пак Райнуш е в пъти по-секси. Именно това я прави комерсиална и еднаква, понеже не и пука какво ще снима, а прави каквото и кажат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Райна е способна да съсипе всяка мелодия с процедения си гласец. Мъчение! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Абсолютен топ е песента. Просто Биолчев е класа, винаги прави различна музика. И текста е доста интересен, браво на Райнето. Тя изглежда перфектно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Музиката е жестока а текста е продължение на ''1,90м'' - кефи ме. Райна изглежда жестоко в клипа, но танците са абсолютно ненужни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Не е лоша песента. Хейтът в темата ми идва малко по default понеже е Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Не е лоша песента. Хейтът в темата ми идва малко по default понеже е Райна. Това е повече от ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Песента става от второ слушане Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Моля за графики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 най-накрая яка песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Аз като човек, който харесва Райна - не харесах песента от първо слушане. Обачее... тази песен е мега зарибяваща! Чух я няколко пъти и край - не мога да я спра! Ако й се даде шанс, мисля, че ще й се получат нещата, особено в клубовете с тая мелодия! БРАВО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Не е лоша като идея, но ми идва малко бавна и без избухващ момент, някаква по-лежерна е такава. Текстът е тъп. Райна е много красива отново. Аз очаквам друг тип песни от нея. От комерсиалните й последната, която ми хареса, беше "Тук и сега". Е, и "Принцеса" и "Нахално хубава" донякъде, а преди това "Ако е, да е", но такива песни са толкова краткокрайни, че... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Като почна се сетих за "Това не е песен, а стриптиз" Аз също хахах Музиката ми харесва, можеше да се постарае над текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Страхотна лятна песничка. Грабва от първо слушане. Различна е, да. На който не му харесва да не коментира. И текста, и клипа и самата Райна всичко е 6, а музиката те грабва още с първите акорди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Нямах и съмнение, че ще ми хареса! Биолчев е сила! Направил е брутализъм. Райна продължава серията от яки песни тази година и тази ще ми е любима, както беше с предната. Просто перфектна песен! Перфектни танци, перфектно изглежда и към клипът нямам грам забележка. Определено текста е приятен, летен и интересен, точно за сезона. Песента също. Едно от най-добрите и различни неща за годината, които са ни предлагали. Това за мен е Райна, прави неща, които тя усеща и придава емоцията си и на хората, които я харесваме. Дано продължи линията и в следващия проект, просто последните два проекта са идеални. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Песента е доста различна и съм изненадан, че няма повече позитивни коментари за нея. Като изключим доста провокативния текст, според мен парчето е това, което тук от край време искаме- нещо отличаващо се насред стандартните комерсиални вълни. Браво на Райна, изненада ме приятно. За първи път от години си превъртам нейна бърза песен... И клипчето е приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Райна е способна да съсипе всяка мелодия с процедения си гласец. Мъчение! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Тази вечер не е парти, а сафари Лов за мъжки уникални екземпляри От целувките ми кой ще се опари Ей, ей, ти ли това? Ей, ей, ти ли това, бейбе? Ей, ей, ти ли това? Ей, ей, ти ли това? Ей, ей, ти ли това? Рядко допускаш нещо да чувстваш Дай ми минута В тебе ако седна, ще ти ъпгрейдна Само за една минута Рядко допускаш нещо да чувстваш Дай ми минута В тебе ако седна, ще ти ъпгрейдна Само за една минута вечерта /x2/ Искам секстремно, нещо неземно За пълнолетни С тебе сексестремно, всичко нередно В нощите летни Не, не, не за думи ползвай си устата Говори ми на езика на телата Направи да си забравя имената Ей, ей, можеш ли това? Ей, ей, можеш ли това, бейбе? Ей, ей, можеш ли това? Ей, ей, можеш ли това? /x2/ Рядко допускаш нещо да чувстваш Дай ми минута В тебе ако седна, ще ти ъпгрейдна Само за една минута вечерта /x2/ Искам секстремно, нещо неземно За пълнолетни С тебе сексестремно, всичко нередно В нощите летни Два броя устни, помисли вкусни Вкусни, но мръсни Психо ще станеш, ако останеш Но ще си ми благодарен след това /x2/ Искам секстремно, нещо неземно За пълнолетни С тебе сексестремно, всичко нередно В нощите летни В нощите летни Нощите летни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Приятно ме изненада. Готина песен с много приятна мелодия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 И аз съм изненадан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Приятно ме изненада. Готина песен с много приятна мелодия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Музиката е яка, но текста е пълно говно! Първо че е незапеваем, второ е абсолютно безсмислен и трето изобщо не отива на Райна. Това е далеч от каквато и да в провокация, не знам Райна какво си в мислила... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.