Jump to content

Препоръчани коментари

музика и аранжимент: Радомир Кишев
текст: Росен Димитров и Анастасия Мавродиева
режисьор: Жоро Марков

MASTER
  • Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Колко копия ше направи на "Мой", която на свой ред беше "Видимо изневерил" 2? Кой би си помислил преди 2-3 години, че Алисия, която винаги беше толкова разнообразна и иновативна, ще стане по-изтъркана и от Преслава.

Алисия наистина тотално се изтърка. Прави хитове, но като си помисля до преди 2013 какви неща въртеше... Нека разнообрази и пак може да се нареди сред топовете и с две песни на година.

Хаха..И аз за Преслава се сетих като чух тази песен. Двете са най-скучните певици напоследък. Това нещо горе трудно го изтърпях до края. Алисия винаги е била анти, като порцеланова ми е - никаква емоция, едно голямо нищо. Радващо е, че истински голям хит не е виждала доста отдавна, дано се откаже с мъките.

Тука Алисия е масово подценявана . Навън хората я обожават - Добре ти беше е един от топ хитовете на годината.

За тази - мнение по-късно.

Алисия си е баш ТОП. В дискотеките на песните ѝ пеят всички, да не говорим на нейно участие - лудница. Никога не съм мислил, че е толкова харесвана. Песента е хубава, но като повечето на Кишев за Алисия, ще ми омръзне след 3 дена.

На мен пък ми напомня Късно си се сетил на Таня Боева - в припева.

Певицата, която изкарва най-блудкавите и еднакви песни. Много скучна, нищо ново.

Отдавна не ми се беше случвало самостоятелна песен на Алисия да не ме хване от първо слушане, просто този път нещо ми липсва. Обаче пък видеото е страшно красиво - морето, мястото на което е снимала, тя също изглежда доста добре, даже по-добре от всякога. И на мен ми е като някаква по-слаба версия на "Мой".

Колко копия ше направи на "Мой", която на свой ред беше "Видимо изневерил" 2? Кой би си помислил преди 2-3 години, че Алисия, която винаги беше толкова разнообразна и иновативна, ще стане по-изтъркана и от Преслава.

По-изтъркани от Галена и Анелия, едвали има. Мачкай, Лиске!

Хаха..И аз за Преслава се сетих като чух тази песен. Двете са най-скучните певици напоследък. Това нещо горе трудно го изтърпях до края. Алисия винаги е била анти, като порцеланова ми е - никаква емоция, едно голямо нищо. Радващо е, че истински голям хит не е виждала доста отдавна, дано се откаже с мъките.

И ти си ми противен, а махараджата, на която миеш краката и пиеш водата е изтъркана бивша девица.

Последният голям хит на Аси е дуета с Илиян, а преди това "Мой", естествено тук злобеете, защото нито Махараджата, нито Смядовската луканка могат да се намажат на малкият пръст на Преслава и Алисия по визия, стил и класа.

Много ми харесва, при Алисия няма слабо от години.

"Добре ти беше" е голям хит иначе, вие добре ли сте?

Алисия наистина тотално се изтърка. Прави хитове, но като си помисля до преди 2013 какви неща въртеше...

+1

Много ми харесва, при Алисия няма слабо от години.

"Добре ти беше" е голям хит иначе, вие добре ли сте?

Те са добре, но завистта и злобата им е в повече. Алисия пръска с хитове и участия.

Певицата, която изкарва най-блудкавите и еднакви песни. Много скучна, нищо ново.

Стига спам, това не са ви скандалите... В тази тема се ограничавайте до коментиране на песента на Алисия.

Алисия пее едно и също от около 10 години, но пък хората й се кефят.

На мен много ми харесва текста, смислен и чувствен е.

Никой не отрича, че Алисия е голямо име, радва се на страшна популярност. Аз самия съм бил на нейно участие и съм виждал за какво изригване става въпрос, даже смело мога да кажа, че след участията на Галена, на нейни съм си прекарвал най-добре, а дори не я харесвам особено. Та тя има ли песен, която да не е хит? Но това не прави музиката ѝ добра.

Песента звучи като вече слушана многократно, като стара и амортизирана още от момента на пускането й.

Тъпа е. Тоя Кишев е запачнал да прави само ужасни мелодии. От години няма хит от него.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...