Jump to content



Online: Камелия & Гъмзата - Дразни ме


Препоръчани коментари

  • Отговори 113
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Музиката е свежа,

текстът е зарибяващ,

Камелия е уникална. И на 60 да стане ще е убийствено секси - енергия, излъчване, харизма, хайп.

 

Адски интересно видео...

 

И макар верно да напомпя леко "Неудобни въпроси" с една дума да обобщя - качествен поп фолк проект! Един от малкото такива за последните години.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Яка е, макар да прилича доста наистина на "Неудобни въпроси". Най-доброто и актуално звучащо парче от Кама след Пайнер. Има добри фразички, клипът също е интересен. Ако и това не започнат да го въртят по дискотеките, значи Кама е тотално отписана от диджеите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защото...

 

Ми звучи като вече слушано и не ме зарибява.

 

Защото ще слуша роботските песни на Деса и ще гледа разпънати сланини в морето.

 

Отвратително грозно държание.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това си звучи като тотален хит! Текст и музика - всичко е страшно яко. Това е тази "лудата" Камелия която яко си ме кефи. Песен с много настроение и заряд и май това ще е най-успешната й песен откакто е извън Пайнер, а и го заслужава. Едно от най-добрите неща това лято е песента поне за мен. И на Деси Слава и на Камелия песните са супер, тъй като често има спорове тука коя се харесва повече. Мен пък и двете ме изненадаха супер, супер приятно. Най-яките песни за мен са техните за сезона и тая ще я слушам яко със сигурност.

Клипчето е супер и то, Камелия е красива и доста запазена, както винаги. Успех на този проект! Супер, супер много ме радва!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Готина песничка, потенциален хит, който според мен ще се загуби някъде си и няма да се забележи особено. Камелия отива към 50 години, а изглежда уникално. Останалите колежки, които са на найната възраст, изглеждат като парцали. Тя се е запазила и с новите й зъби, има по-добро излъчване.

Link to comment
Сподели в други сайтове

ДА се изкажа и аз:

1. Не намирам никаква прилика с Неудобни въпроси

2. Текстът е за първи път нещо, което става.

3. На заглавието му липсва едно "пак".

4. Клипът ми хареса. Не е нещо кой знае какво, но цветовете и визиите на Кама са яки. Малко зъбите й светят все едно си е сложила лампа в устата ама тва е друга тема. Напомни ми на един клип на Рамщайн хаха

5. Песента има много приятно звучене. Бих казал е различен саунд. Но Дай го двойно имаше супер яка музика, ама нищо не излезе от нея.

6. Кама се е постарала специално за мен да не скандализира и пак да се чекне безобразно. САмо няколко пъти пак мята крака, ама й прощавам. Не изглеждаше ку:венски, както обикновено.

 

7. Слушах я веднъж тази песен - не ми се заби в съзнанието. Не ме грабна. Не ме накара да искам да я чуя втори път. Това ме кара да мисля, че положението ще е следното:

 

Неповторим > Минута живот > Дразни ме >...

 

Със сигурност очаквах нещо по-слабо, така че не е крайно зле като за Кама. Но на фона на общото положение - тази песен е някак-никъде. :dontknow:

1.5млн. й предвещавам някъде в бъдещето... може би догодина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Супер яка песен, много свежа и забавна! :1000 (33): Определено най-доброто й парче от доста време насам. Браво, че има музика, а не разни неразбираеми вокали, пък и друго си е Мариета да напише текст с оригинални лафове. Клипът е много добър също - кадрите с асансьора са интересни, а и харесвам Камелия с къдрава коса, страхотно изглежда. Успех, мисля, че има голям шанс за хит! :1000 (30): Сигурно и Трифонов ще я покани да представи песента в шоуто му.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...