Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 47
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много слабо,като за Емилия!

Не съм доволен,опитала се е да направи лятно,свежо парче,нооо .. мм не,не се получи!

Много слабо,като за Емилия!

Не съм доволен,опитала се е да направи лятно,свежо парче,нооо .. мм не,не се получи!

Определено и таман си казах, евала поне няма да рапира и бам ... Всички рапърки станаха. :D Песента ми е скучна и като цяло нищо особено.

Какво се случва с Емилия? Поредната слаба песен. Не можах да я изслушам цялата.

Лигаво ... Много лигаво...Това не е Емилия такава каквато в познаваме ..

Мале, това припевът на "Как ти стои" ли е? Поредна слаба песен за Емилия, ще чакаме баладата значи. :1000 (29):

Раз-два, пет-шест... ко????

Творческа дупка... който е писал текста е тотално загубен.

А пък, който е сложил заглавие Само Мой е още по-спрял.

Наистина много слаб проект!Очаквах повече от Емилия!Иначе клипа е хубав като за лятото, но песента....Къде е музиката в тия песни не знам?Само някакви рими се редят, но музика няма!Не виждат ли хората какво искат?Не виждат ли в съседна Сърбия, как се връщат към музикантските песни от едно време, които звучат все едно са изсвирени на живо от оркестър?

Големи претенциихсте станали. Емилия още преди 13 години правеше подобни песни, "Познавам те" да кажем. Страхотна песен, супер е за морето и жегите. Емилия е класа.

Тъпичка е песента, трябваше да гръмне с нещо яко, но уви.

Плагиатствала е от самата себе си... :D

Припевът е 1:1 с "Мойта половина" :D

Куплетите са хубави, припевът не става. Иначе какво очаквате от лятна песен? И що да не рапира, нали ви харесваше и беше модерно. Десислава в 2 вече рапира.

Раперките на Пайнера. :1000 (29):

Видеото е зле.

Тъпичка е песента, трябваше да гръмне с нещо яко, но уви.

Какво се случва с Емилия? Поредната слаба песен. Не можах да я изслушам цялата.

Просто приятна и лятна песен, която ще слушам най-много месец, два, защото е точно за сезона, но доста под това, което може и ни е представяла Емилия. Една идея по-добро от предната песен, но нищо особено ако сравним с песните й от миналата година. Видеото е готино и лятно и то. Не мисля, че ще е от хитовете обаче.

Има хубави кавъри, да ги пуска - нашите композитори са много затъпели... Слаби проекти това лято... Последната силна попфолк песен, която си свалих е на Алисия .. Пайнер много слабо лято, какво ще правят на този концерт не знам..

Свикнахме да разбива с хитове, но тази година не е нейната. Слабо е това, "Напусни" е доста по-силна. Все пак да ичакаме, но не вярвам да стане нещо повече от популярна песен. Като си мисля, че преди 2 години пусна "Ето ме", последвана от "Питбул", после "Обичай ме", а малко по-късно "Калифорния". И четирите продължават да ги пускат, слушат се. Поради тази причина сега тези двечките ни дойдоха като пълнежи. Силно се надявам това да не е била онази песен в стил "Смелите", няма грам общо... Очаквам си я заедно с баладата. Следващия сезон явно. :( Но здраве да е!

Според мен парчето е доста свежо, не разбирам защо получава толкова хейт. Със сигурност не е сред най-великите песни в дискографията на Емилия, но като за сезона става. И клипът е добър, макар че не разбирам защо напоследък повечето изпълнители зарязаха идеята за клиповете на западно ниво и се завърнаха по моретата и басейните... :1000 (29):

Главната ми забележка е за плочката на видеото, Емилия изглежда като обръсната първи номер. :1000 (29): Иначе си е хубава в клипа, върнала си е формата.

Много е яка, ще стане хит според мен. Накрая където рапира е топ.

Само клипа ми е ужасно противен и евтин, точно в стил Преслава. Можеше да се постарае повече за клипа.

И вокалите са крадени май. Inna - Heaven

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...