.close to me. Публикувано на Май 16 Report Share Публикувано на Май 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ужасен, наблъскан, изтъркан, незапеваем текст. Поне като ще пуска по една песен на година да е като хората, няма да види хит пак. Ема пее страхотно, нищо че и нейните части са тъпи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много по добре от предната. Ема се включва брутално. Коста е успял да влезе в модерната вълна без песента му да прилича на 100 други. Нали това требва да търси всеки един изпълнител? Дано има успех парчето. Текста ми е малко плосък и тъп. Язък, че толкова много текст има, а никакви култови фрази... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Брутално имитиране на Галин. Не става. Часта на Ема е ок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много по-яка от песента на Галин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Егати якото парче, защо не са направили един истински клип, има шанс за ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Трагедия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 На мен пък ми харесва и ще си я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Трябваше да снима клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не ми харесва. Трагедия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Кратко и ясно : НЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много яка песен! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Кратко и ясно : НЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не е зле. След няколко слушания зарибява много. Обаче "За две жени" ми харесва повече . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Баси якото парче! Супер надъхващо и зарибяващо е! Четейки първо коментарите си помислих, че е някоя боза, а то се оказа доста готина песен! По-добра от предишната. Музиката е страхотна, изпълнението - също. Текстът не е нещо особено, но не е и простотия, със сигурност. От мен браво и палец нагоре! 👍 Аааа, за малко да забравя - страхотно участие от страна на Емилия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Баси якото парче! Супер надъхващо и зарибяващо е! Четейки първо коментарите си помислих, че е някоя боза, а то се оказа доста готина песен! По-добра от предишната. Музиката е страхотна, изпълнението - също. Текстът не е нещо особено, но не е и простотия, със сигурност. От мен браво и палец нагоре! 👍 Аааа, за малко да забравя - страхотно участие от страна на Емилия! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Е такива песни искам да слушам. Мега якото е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 И на мен ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Kosta мачка с гледания без клип. Още нема 24 часа и са 65 ка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Прочетох някои от коментарите ви и си помислих, че песента е тъпа. Оказа се една от най-свежите, излизали в последно време! Това звучене е съвсем ново за Коста и същевременно не напълно в наложеното еднотипно комерсиално течение. Вокалите на Емилия са разбиващи! Радвам се, че има добра гледаемост, заслужава го. Ама трябваше да го пусне с клип... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аранжиментът е 1:1 с И на всички като тебе и С друг ме бъркаш. Иначе не е зле.. добре, че е Емилия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не е лоша. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Супер мощен припев! Радва песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 75,000 гледания за 24 часа. Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.