Jump to content

Препоръчани коментари

Не спечели ли последният път Ваня, а не Деса?

Абе, пичове, нови песни няма ли, че се занимавате с отломки от миналото... ГИД или ГИК... тотално все тая е ...

Кама се вписа в Гласът и даже пя по-добре от Поли Генова. Представям си колко пъти са презаписвали и Поля пак е зле...

А Деса е в топ 3 и спечели 2 пъти лайв на капките.

Гло си пее глупавите песни по селски читалища и върна читалищната дейност (все е опит), а Ивана е шефка на мегдана и селско-съборната дейност ... Онзи ден последните две ги засякох 5-6 пъти по Планета... явно ги въртят до откат.

Кажете сега за новите песни и изпълнители... или да се затваря форума... :baaasmiley:

40 дена ви чета и да ви кажа - по-скучно никога не е било. И като количество, и като качество.

Ако това те устройва - Новото парче на Криско ще бъде по-чалга от предното и от голяма част от парчетата на Галин примерно.

В инструментала направо ми заприлича на Сен тропе на Василка.

Ако това те устройва - Новото парче на Криско ще бъде по-чалга от предното и от голяма част от парчетата на Галин примерно.

В инструментала направо ми заприлича на Сен тропе на Василка.

Хах... а Надя няма ли да има нова песен? Видяхме я, че е добра имитаторка на Лорийн...

Да не вземе да направи дует с Деса, че ще полудееш - двете ти "любимки" на едно място. :whistling:

Че какви 200+ участия при Десислава, тя е извън играта за всякакви благинки като стадиони, награди, много участия, концерти още от 03.2003-та. Чак 2016 с изкуствено натрисане от страна на Димитров и изкуствено намаляване на продукцията на Преслава - успя да докара по 10 участия на Деса.

Къде го почесва малкия, дай клипче...

Е,да.200+ участия се отнасяше за Преси(защото е топа)

А относно Фики-заповядай,да си го гледаш с удоволствие (след 2:48) :Vishenka_05:

Хах... а Надя няма ли да има нова песен? Видяхме я, че е добра имитаторка на Лорийн...

Да не вземе да направи дует с Деса, че ще полудееш - двете ти "любимки" на едно място. :whistling:

Надя беше уникална в капките, другия сезон я искам там. Иначе и тя ще пуска песен за лятото в така модерния в момента стил dance hall. Парчета и е брутално. Скоро ще го снима.

Когато баба ви изпее така тая песен, елате и ми се обадете. Деса и Надя направо пръскат тук.

https://www.vbox7.com/play:b1bc7afd

Стига ти пробутвал тази лузърка. На 40 години стана и още нищо не е постигнала :mf_surrender:

Стига ти пробутвал тази лузърка. На 40 години стана и още нищо не е постигнала :mf_surrender:

На 27 е и е постигнала пре-достатъчно.

Договор с Нова, актриса, певица и най-добрия вокал на Дийп Зоун. За всеки случай в момента е по-ангажирана от баба ти.

Сигурно ти за скромните ти 35 си постигнал повече...

Какви хубави интервюта прави Кеворк с гостите си ..

Жалко , че го няма на екран вече ..

Какви хубави интервюта прави Кеворк с гостите си ..

Жалко , че го няма на екран вече ..

Специално това интервю е ужасно. Тя болна, наежена. Неговите въпроси - безкрайно тъпи.

Първото им интервю беше добро -

Специално това интервю е ужасно. Тя болна, наежена. Неговите въпроси - безкрайно тъпи.

Първото им интервю беше добро

Aз говоря като цяло - доста добри въпроси от водещ.. няма друг такъв журналист !

Не спечели ли последният път Ваня, а не Деса?

Не, Деси спечели в последния засега епизод, като Сюзън Бойл.

Aз говоря като цяло - доста добри въпроси от водещ.. няма друг такъв журналист !

И друг път сме го коментирали тук. Няма лошо, че се впечатляваш от него - друго ниво е в сравнение с новите, които са мега неподготвени за занаята. Аз лично повече му харесвам коментарните, обзорни статии - там има и метафори, препратки, има какво да се научи. Но като цяло интервютата, последно преди да го спрат окончателно, му минаваха малко по-фамилиарно от необходимото, което в един момент го изтъкваха като комплимент, че гостите му имат доверие и скъсяват дистанцията. Имал е много добри предавания, имал е и по-обикновени. Лично мнение. Има още по-добри журналисти, просто нямат тоя шанс. Кево си го е отгледала номенклатурата.

Деса кога ще имитира Райна Кабаиванска? :)

Как разбра?

Страницата на Фолкмаратон сложиха снимка на Преслава като корица.

Ами даноо

Сигурно ти за скромните ти 35 си постигнал повече...

Не съм на 35 :gun_bandana:

И аз нямам Сашо, който да ме възхвалява по форумите <_<

Пак полуголи мъже и вериги - дано поне песента е яка.

Къде е тази снимка?

Това е от на Емануела

:1000 (29):

Никого не оправдавам,дори изрично съм го написала в скоби.И няма как да няма разлика в гласа при такава константна натовареност през годините при двете.Оказва си ефект и то голям.Кръчмарските певици нямат по 200+ участия на година,така че няма смисъл да се сравняват.Сещам се Фики в началото на кариерата си как обясняваше , че цигарите много вредят и че не би причинил това на гласа си , а после го гледах в "Папараци" как пафкаше и почесваше малкия Фики най-нагло :1000 (29):

Напротив - кръчмарите имат участия всеки ден и са доста по-натоварени.

И Глория е имала период на същата заетост, каквато сегашните смешковци, но не се е съсипала, като гледам: 1. наистина може да пее, за разлика от тях; 2. спазва хигиена.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...