Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

А класната и стилната няма и процент от мегахитовете, приемите и успехите на Ванча, но това явно не е толкова важно :mf_surrender:

Мегахитовете, които са песни на Индира, за тях ли ми говориш? :3fdb8960598fa63e:

И какви са успехите на Ванчето Калудова - това, че като ксерокс иззе творчеството на Индира, това, че чрез промиване на мозъци я наложиха като номер 1, а Глория и Камелия я смазаха, това, че й бутаха купени награди, за да лъжат децата. Това, че само на нея й даваха да пее на живо ли? Айде моля ти се - видяхме за седмица през 2007 как угасна и се върна там, където беше без кавърите на Индира и бутането от фирмата. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Снимките на урагана са започнали на 6-ти септември.

Снимка от инстаграма на Добри от 12 юли:

https://www.instagram.com/p/BHxGvV5BuuW/

Сподели в други сайтове

Мегахитовете, които са песни на Индира, за тях ли ми говориш? :3fdb8960598fa63e:

И какви са успехите на Ванчето Калудова - това, че като ксерокс иззе творчеството на Индира, това, че чрез промиване на мозъци я наложиха като номер 1, а Глория и Камелия я смазаха, това, че й бутаха купени награди, за да лъжат децата. Това, че само на нея й даваха да пее на живо ли? Айде моля ти се - видяхме за седмица през 2007 как угасна и се върна там, където беше без кавърите на Индира и бутането от фирмата. :Vishenka_05:

Млъкни, ма! :gun_bandana:

Виж за какъв прием става въпрос на 16:20, Галена само може да го сънува:

Сподели в други сайтове

Млъкни, ма! :gun_bandana:

Виж за какъв прием става въпрос на 16:20, Галена само може да го сънува:

На "ма" и на "бе" можеш да се обръщаш към себеподобните си, но не и към мен! Ъндърстуд? :3fdb8960598fa63e:

Няма нужда да гледам приема на забравени от Бога кръчмарски певачици, ако беше толкова добра сега щеше да е на повърхността, а не да се е удавила в собствените си ла*на. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

На "ма" и на "бе" можеш да се обръщаш към себеподобните си, но не и към мен! Ъндърстуд? :3fdb8960598fa63e:

Няма нужда да гледам приема на забравени от Бога кръчмарски певачици, ако беше толкова добра сега щеше да е на повърхността, а не да се е удавила в собствените си ла*на. :Vishenka_05:

Ох брутален си :roll1:

Сподели в други сайтове

Защо омаловажаваш успехите и , не всички могат да се похвалят с това , което тя е направила за попфолка ..

Сподели в други сайтове

Защо омаловажаваш успехите и , не всички могат да се похвалят с това , което тя е направила за попфолка ..

То само тя може да се похвали, че така масово е сринала жанра за награди и успехи. :Vishenka_05: Никой друг не е заебал така брутално всички останали за сметка на себе си. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Да спре пластичните операции

15940960_10154173809567765_4065431868380337720_n.jpg

20150325_uzaylilar-turkce-konusuyor.jpg

Галена и Алисия са пример как от едни грозновати момиченца могат да се превърнат в лебеди с помощта на правилните хора. На Галена пластичният хирург е Бог, признал съм го. Тук се е снимала от кофти ъгъл, затова. Много е важно като се снимаш от какъв ъгъл го правиш, и най-красивият да си - пак можеш да изглеждаш зле на снимка.

Сподели в други сайтове

А класната и стилната няма и процент от мегахитовете, приемите и успехите на Ванча, но това явно не е толкова важно :mf_surrender:

Да, като изключим последните 10 години, където Ивана няма 1 хит, а Галена поне 20.

Сподели в други сайтове

И според мен Ивана > Галена, сори. Втората може да израстна много, но все още не може да стъпи на малкия пръст на Ивана по текстове и уважение от хора на всякаква възраст. Хитовете на Галя са си стандартни песни за любов/купони, докато Ивана е пяла и на по-социални теми, които могат да развълнуват и по-възрастните, затова и ще си остане Певицата на народа. Това е положението.

Сподели в други сайтове

И според мен Ивана > Галена, сори. Втората може да израстна много, но все още не може да стъпи на малкия пръст на Ивана по текстове и уважение от хора на всякаква възраст. Хитовете на Галя са си стандартни песни за любов/купони, докато Ивана е пяла и на по-социални теми, които могат да развълнуват и по-възрастните, затова и ще си остане Певицата на народа. Това е положението.

Toчно така ! Ивана влиза във всяко семейство , във всеки дом :)

Сподели в други сайтове

Галена и Алисия са пример как от едни грозновати момиченца могат да се превърнат в лебеди с помощта на правилните хора. На Галена пластичният хирург е Бог, признал съм го. Тук се е снимала от кофти ъгъл, затова. Много е важно като се снимаш от какъв ъгъл го правиш, и най-красивият да си - пак можеш да изглеждаш зле на снимка.

Къв ъгъл, кви джанки?! Ти под ъгъл ли ходиш по улицата и живееш? Огромно ли е значението как ще излезеш на снимки, като не е както си изглеждаш? Бррееййй!

В случая тия двете, дето споменаваш, не са красиви а силно гримирани. Което ги прави смешни.

Колкото до снимките и аз да ползвам фотошоп, ще изглеждам перфектно според някакви измислени стандарти. Но няма да съм аз и губи смисъл. Схващаш, нали...

Сподели в други сайтове

Toчно така ! Ивана влиза във всяко семейство , във всеки дом :)

"Ти никога няма да знаеш" продължава да ми обръща сетивата и кожата наопъки до днес. Оная другата не е способна.

Сподели в други сайтове

"Ти никога няма да знаеш" продължава да ми обръща сетивата и кожата наопъки до днес. Оная другата не е способна.

И не само ...

"Аз съм с теб " , "Ало,мамо" , "От извора" - това са песни с послание и дух ..

Галена няма толкова дълбоки песни /

Сподели в други сайтове

И не само ...

И тази е страхотна :3fdb8960598fa63e:

Жалко как си за*ба албума "Блясък в очите", още ме е яд.

Сподели в други сайтове

И не само ...

И кой ги слуша тези песни? Колко концерта напълни с тях? На колко участия я поканиха заради тях?

Айде, моля ви се...Една "Пантера" изпраща всичко от последните 10 години на Ивана в рисайкъл бина и като качество, и като стойност, и като оригиналност, и като хитовост. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И кой ги слуша тези песни? Колко концерта напълни с тях? На колко участия я поканиха заради тях?

Айде, моля ви се...Една "Пантера" изпраща всичко от последните 10 години на Ивана в рисайкъл бина и като качество, и като стойност, и като оригиналност, и като хитовост. :Vishenka_05:

Какво има в "Пантера" - гъза на Галена, нещо друго? Кога ще изпее песен за Господ, за майката, за нещо различно от секс ..

Сподели в други сайтове

Това не са песни, които са с идеята да я вкарат в дискотеката .

Какви глупости говориш сега :girl_witch:

Песни, които остават в съзнанието на човека, които се помнят дълго ..

Питай някой дали си пуска Пантера ?

Сподели в други сайтове

Това не са песни, които са с идеята да я вкарат в дискотеката .

Какви глупости говориш сега :girl_witch:

Песни, които остават в съзнанието на човека, които се помнят дълго ..

Питай някой дали си пуска Пантера ?

Аз си я пускам, всеки ден! По 20-те милиона също си личи, че се пуска. Песните на Ивана освен на хората в този форум и по-върлите чалгари, едвали се помнят от някого, особено тези, които си изброил ти. С една кръмча и едно шампанско си остана Ивана.

Сподели в други сайтове

Аз си я пускам, всеки ден! По 20-те милиона също си личи, че се пуска. Песните на Ивана освен на хората в този форум и по-върлите чалгари, едвали се помнят от някого, особено тези, които си изброил ти. С една кръмча и едно шампанско си остана Ивана.

Галена и с това няма да си остане ;)

Сподели в други сайтове

Какво има в "Пантера" - гъза на Галена, нещо друго? Кога ще изпее песен за Господ, за майката, за нещо различно от секс ..

Ето ти песни за нещо, различно от секс:

песен, посветена на семейството.

песен, посветена на житейската й драма - да е в сянката на Преси. :Vishenka_05:

неслушаема балада, посветена на феновете й.

Галена не желае да има популистко насочено творчество и да се прави на вярна християнка като пее за Господ, не от сърце, както Ивана. Ясно е, че всичко при втората е една поза, фалш и театър последните години, а тавана удари с обявяването й за "Посланник на доброто". :mf_surrender: Честно, едвали има по-фалшив и нагъл човек от Ванчето.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...