Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 ТЕДИИИИИИИИИИ :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Фен: Изпейте "Родена такава" Вики: О, добре. Преси: Какво е това? _____________ Ще пеят дуетите с Галена на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Преслава и Галена ще пеят "Живей" в Шумен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 220 хиляди за ден, мачкай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 за минути над 1000 гледания на песен от 2006 г. - пълна кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 за минути над 1000 гледания на песен от 2006 г. - пълна кралица! Качиха я заради мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Преслава и Галена ще пеят "Живей" в Шумен. Супер, дали ще заснемат и излъчат концерта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Преслава и Галена ще пеят "Живей" в Шумен. никъв шанс :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 никъв шанс :1000 (29): Преслава го потвърди в лайв в инста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Преслава го потвърди в лайв в инста. Едно е да ти се иска, друго е да стане Пък и точно "Живей", която Преслава унищожи - едва ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Едно е да ти се иска, друго е да стане Пък и точно "Живей", която Преслава унищожи - едва ли Защо да я е унищожила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Защо да я е унищожила? защото трябваше да е дъбстеп, но Преслава не възприема тоя стил :1000 (29): И така песента не е по-различна от демото с Сарит Хадад тука разбива с гавра :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Разбира се, че Джена е страхотен музикант и вокално подготвен изпълнител. Освен ДесиСлава, Софи и Цура Янева, не се сещам за по добър глас от нейния в попфолка... Чак тогава можем да говорим за Глория, Преслава и СИЕ Направи ми деня с тоя виц! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Оф, тая новата на Джена ми тръгва след всяка песен. Нищо ново не ми харесва. Аз ли отвикнах на Пашев, всичко ми се вижда вече толкова еднотипно и слушано. За годината само Моро му и тя ми омръзна след седмица. Това ми е ТОП. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Много добри парчета се появиха последните дни - на Джордан, на Мария, а сега Джена изкърти така както не го беше правила от Спри да ми досаждаш. Много нахъсано пее припева. Туроваве туровавеее ИЗБИИИИ Тази Джена обичам. бях я отписал тотално откъм нова доба продукция Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Ванеса с албум до края на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Хита ми на тази сесия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Обаче оригиналът на песента на Джена е баси яката тупалка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Надявам се, че плачете под звуците на новия хит на Яни и проклинате факта, че още не сте в #yanitsateam. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Обаче оригиналът на песента на Джена е баси яката тупалка! Абсолютно, повече ме е зарибил от "Коя". Денс аранжиментът ми харесва много повече, а обикновено нашите версии са по-добри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Това туроваве е възможно най-противното от цялата песен. Умират си да пеят циганско звучащи думички, аман.... На Мария е много яка песента. Имам чувството, че модерни неща пуска само и единствено Галена, чат-пат Алисия. Всичко друго е претопляно на макс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Мноооо скучна песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 "Ту ровея"/ровеса на Цигански език означава "Ти,плачи/плачеш" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 10,000 души снощи в Арената на концерта за "Мадарския конник". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари