Cally-Pressyfan' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Тревожа се, че ДЖЕНИ флопна днес - от сутринта до сега има само 100к Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 "Пада звезда" по 40К гледания събота и неделя,песен на три седмици,ужас бе! Песента на Джордан ми харесва повече .... Дори сравнено с последните на Фики и Галин е много по-добра. Джена е оправила визията много. Харесва ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Тревожа се, че ДЖЕНИ флопна днес - от сутринта до сега има само 100к Баловете свършиха, неделя е, а и песента почна да омръзва. И пак 100К от сутринта не е никак зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Тревожа се, че ДЖЕНИ флопна днес - от сутринта до сега има само 100к Явно който харесаме - флопва Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Откажете се от Яни тогава! -А. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Явно който харесаме - флопва Шок и ужас! Ще взема да харесам Галош най-накрая, дано и нея я сполети Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Шок и ужас! Ще взема да харесам Галош най-накрая, дано и нея я сполети Каква змия си. Очаквам скоро да станеш фен и на Анелия и Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Шок и ужас! Ще взема да харесам Галош най-накрая, дано и нея я сполети :roll1: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Как върви организацията за концерта в Шумен на Г. и П.? Има само две седмици, а нещо е пълна мъгла. Искам стадиона да е празен, а Гале да е приета 12 пъти по-силно от Пресе Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 "Бразилското ми дупе на друг е..." - утре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Много злобни и мръсни същества има.тук. За това сме на това дередже, само гледаме да прецакме другия. Важното е на някой да му е зле. Изчадия. Не бива да се поощряват кражбите! Да им е за урок! Дано изтрият клипа! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Много злобни и мръсни същества има.тук. За това сме на това дередже, само гледаме да прецакме другия. Важното е на някой да му е зле. Изчадия. Как може да говориш подобни глупости? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 "Бразилското ми дупе на друг е..." - утре! Яница пак е решила да покаже коя е грешната на бранша. <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Яница да си беше оставила песента за другата седмица, сега със сигурност няма да е пърав по гледания за седмицата в присъствието на Наско и Джена. Иначе за песента на Джена - когато излезе "Аз съм Дяволът", нали по подобен начин няколко седмици бяха под въпрос нещата заради кражбата на Пашев от онази сръбска песен. Даже някакъв треторазряден се беше разбучал, че той бил купил песента и накрая Пайнер уредиха всичко? Дано и сега стане така, че Джена тъкмо да изкара хит и ако пак го изтрият както оная тъпня миналото лято... Пък и това няма ли да е трети страйк за канала на Пайнер? Ще вземат да изтрият канала и тогава ще стане купона. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Яница да си беше оставила песента за другата седмица, сега със сигурност няма да е пърав по гледания за седмицата в присъствието на Наско и Джена. Иначе за песента на Джена - когато излезе "Аз съм Дяволът", нали по подобен начин няколко седмици бяха под въпрос нещата заради кражбата на Пашев от онази сръбска песен. Даже някакъв треторазряден се беше разбучал, че той бил купил песента и накрая Пайнер уредиха всичко? Дано и сега стане така, че Джена тъкмо да изкара хит и ако пак го изтрият както оная тъпня миналото лято... Пък и това няма ли да е трети страйк за канала на Пайнер? Ще вземат да изтрият канала и тогава ще стане купона. :1000 (29): Очакваш ли хита на фараонката ? Искам си старата Яница която прави на нищо съперницата и мъжа до нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Очакваш ли хита на фараонката ? Искам си старата Яница която прави на нищо съперницата и мъжа до нея! Чакаме, че тази година чалгата е на няколко трагично ниво. Само императрицата може да я извади от калта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Яница да си беше оставила песента за другата седмица, сега със сигурност няма да е пърав по гледания за седмицата в присъствието на Наско и Джена. Иначе за песента на Джена - когато излезе "Аз съм Дяволът", нали по подобен начин няколко седмици бяха под въпрос нещата заради кражбата на Пашев от онази сръбска песен. Даже някакъв треторазряден се беше разбучал, че той бил купил песента и накрая Пайнер уредиха всичко? Дано и сега стане така, че Джена тъкмо да изкара хит и ако пак го изтрият както оная тъпня миналото лято... Пък и това няма ли да е трети страйк за канала на Пайнер? Ще вземат да изтрият канала и тогава ще стане купона. :1000 (29): При Анелия накакъв друг имал правата за кавър, но дотам. Тук самите автори предявяват претенции. А Джена е престъпник-рецидивист. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Чакаме, че тази година чалгата е на няколко трагично ниво. Само императрицата може да я извади от калта. Ужасна година за чалгата. Влизаме в 6-тия месец а аз харесвам само 7-8 песни на кръст и то не от първо слушане. К'во се случва ? 1. Принцеса 2. Няма да ме купиш 3. Коя 4. Виновна 5. Кали, кой козите ти ще гали! - КОМЕНТИРАЙ ТОЗИ СИНГЪЛ МИГОМ. 6. Пада звезда 7. Моро му. 8. Напусни К'во друго имаме тази година ? НИЩО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Много интересна ситуация се получава с Джена. Да видим дали българските медии ще го отразят. Ако изтрият целия канал на Планета, наистина ще е голямо шоу. :1000 (6): Най-големия резил в историята на чалгата ще бъде това. Но ме съмнява, Пайнерци, ако трябва ще си развържат кесията, но ще спасят положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Пък и това няма ли да е трети страйк за канала на Пайнер? Ще вземат да изтрият канала и тогава ще стане купона. :1000 (29): В момента нямат страйкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 5. Кали, кой козите ти ще гали! - КОМЕНТИРАЙ ТОЗИ СИНГЪЛ МИГОМ. Много ме зариби напоследък Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Много ме зариби напоследък Жестока е. Веднъж пратих voice note на един приятел с ''Имаш, имаш хепи дей'' и след този момент почнах редовно да я слушам. Гледам гони три милиона. Ваня Калудова кога ще скандализира с 3 милиона ? Знам, че го може! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Жестока е. Веднъж пратих voice note на един приятел с ''Имаш, имаш хепи дей'' и след този момент почнах редовно да я слушам. Гледам гони три милиона. Ваня Калудова кога ще скандализира с 3 милиона ? Знам, че го може! Ваня Калудова стана на 50 години, едва ли повече ще види хит Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Ваня Калудова стана на 50 години, едва ли повече ще види хит Славка Калчева пусна най-големия си хит на 50! Прецедент в бранша. Очакваш ли ''Фуклата'' ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Славка Калчева пусна най-големия си хит на 50! Прецедент в бранша. Очакваш ли ''Фуклата'' ? Мигом тръпна да я чуя! Смело и категорично заявявам, че "Няма да ме купиш" ми стана любимата песен от репертоара на Яни! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари