Cally-Pressyfan' Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Еднопосочен път беше на 4-то място в годишният Планета Топ 20. Това не променя факта, че не стана особено голям хит. През лято 2008 имаше 20 по-големи хита. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Татяна с турне в Америка и Канада през май. Евала! Добре, че е тя да поддържа ниво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Това не променя факта, че не стана особено голям хит. През лято 2008 имаше 20 по-големи хита. Но беше хит и откриваха турнето с нея. Те и девойките, Уникална и Златен не са били големи хитове, а от от тях сигурно 50 по-големи хита е имало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Евала! Добре, че е тя да поддържа ниво! Ама това е й второто турне, но за първи път и в Канада: http://planeta.tv/news/view/Bulgarski-Gerg...atiana-v-Canada Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Но беше хит и откриваха турнето с нея. Те и девойките, Уникална и Златен не са били големи хитове, а от от тях сигурно 50 по-големи хита е имало. Да, защото мелодията й е подходяща. Един концерт откриваха с "Приключих с теб" на Димана, но не значи че е била супер хит. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Ужас: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Да, защото мелодията й е подходяща. Един концерт откриваха с "Приключих с теб" на Димана, но не значи че е била супер хит. А колко са хитове в периода 1994-2002 на Ивана и колко на Глория?! Ако не беше Индира,Ивана щеше да си остане с Грешна нощ и 100 пирона, а ако не бяха и троянските й действия към целият жанр. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Как може такива тъпи песни да слушате- всички от ФЕН ТВ и от Хит Микс повечето са боклуци- такива ги подминавам и изобщо не ги слушам, вие и чак за сваляне ги искате, божееееееееееее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Мегастарке, за.последните 10 години, Камелия има доста хитове и отличия. Не забравяй,че 4 от тез 10 години, тя не издаваше, нормално бройката да е по-малка от на Ивана, която винаги и бълвала, нищо че вадеше пумия след.пумия. Та от 2007 насам - Някой ден, Усещам те още, Фалшива кожа, Оргазъм, Изпий ме цялата, 4 години пауза, Неповторим, Минута живот и ако сложим Само за минута.. Не казвам,че е вадила тоталните хитове, но всичко, коета изброих си беши хит със стабилни приеми по-концерти и турнета. Друг фактор е,че и Гло и Ивана бяха натирени рано,рано от турнетата, да като Камелия е една от малкото, която е присъствала на почти всички (без 2 ) за които в последствие се разбра, че е имала покана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Мегастарке, за.последните 10 години, Камелия има доста хитове и отличия. Не забравяй,че 4 от тез 10 години, тя не издаваше, нормално бройката да е по-малка от на Ивана, която винаги и бълвала, нищо че вадеше пумия след.пумия. Та от 2007 насам - Някой ден, Усещам те още, Фалшива кожа, Оргазъм, Изпий ме цялата, 4 години пауза, Неповторим, Минута живот и ако сложим Само за минута.. Не казвам,че е вадила тоталните хитове, но всичко, коета изброих си беши хит със стабилни приеми по-концерти и турнета. Друг фактор е,че и Гло и Ивана бяха натирени рано,рано от турнетата, да като Камелия е една от малкото, която е присъствала на почти всички (без 2 ) за които в последствие се разбра, че е имала покана. Колко от тези песни се помнят днес, които изброяваш? Максимум "Някой ден", "Усещам те още", "Фалшива кожа", "Изпий ме цялата" .. и то всички са концентрирани в първите три години на десетилетието. И после не е като да не е издавала нищо - имаше разни "Лошо ми действаш", "Престъпно е" и не знам още какви - пълни провали. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Каквото е направила Глория за този жанр НИКОЙ друг не го е направил и няма да го направи. Това е абсолютен факт. Глория еднолично разграничи поп - фолка като музика и жанр и го направи легален, конвертируем и прадаваем. Няма да търся точно кой албум, но тя е единствената която е надминала Лили Иванова по продажби на албум в онези времена. Ако някой има друга, нека я представи. Единственото лошо е, че към днешна дата не се старае достатъчно и не държи ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Колко от тези песни се помнят днес, които изброяваш? Максимум "Някой ден", "Усещам те още", "Фалшива кожа", "Изпий ме цялата" .. и то всички са концентрирани в първите три години на десетилетието. И после не е като да не е издавала нищо - имаше разни "Лошо ми действаш", "Престъпно е" и не знам още какви - пълни провали. Първия и клип след паузата е Престъпно е, която е песен за ценители, а не за такива които се кефят на бози,като Няма да ти пиша. Която въпреки гледанията беше с прачевен прием на концерта, голям балон се оказа. А колко се пеят песните на Камелия, можеш да видиш по участията и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Мегастарке, за.последните 10 години, Камелия има доста хитове и отличия. Не забравяй,че 4 от тез 10 години, тя не издаваше, нормално бройката да е по-малка от на Ивана, която винаги и бълвала, нищо че вадеше пумия след.пумия. Та от 2007 насам - Някой ден, Усещам те още, Фалшива кожа, Оргазъм, Изпий ме цялата, 4 години пауза, Неповторим, Минута живот и ако сложим Само за минута.. Не казвам,че е вадила тоталните хитове, но всичко, коета изброих си беши хит със стабилни приеми по-концерти и турнета. Друг фактор е,че и Гло и Ивана бяха натирени рано,рано от турнетата, да като Камелия е една от малкото, която е присъствала на почти всички (без 2 ) за които в последствие се разбра, че е имала покана. Забравяш "Манастир", дето избухна на 10 години Планета. А Глория отникъде не са я натирили, тя отказваше, защото искаше тя да закрива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Валя е обявила в личната си фейсбук страница две 2 участия на 27 и 28 април , а сайта на Пайнер за участия ги няма обявени питам се защо ли??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Валя е обявила в личната си фейсбук страница две 2 участия на 27 и 28 април , а сайта на Пайнер за участия ги няма обявени питам се защо ли??? Защото са черни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Защото са черни Да и логично е да ги публикува нали :g2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Да и логично е да ги публикува нали :g2: Майтап Лято 2017 идва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Глория заслужава уважение и не мисля, че специално в рама не го получава. Никой не отрича успехите и до 2007, но не очаквайте заради стари постижения да я поставяме над певици, които продължават да се развиват и да постигат. Глория е била фактор и има място в историята на бг музиката, но успехите и са твърде оскъдни. Особено последното десетилетие... В средите е сред най уважаваните, срединтелигентната публика също е етикет, но сред обикновения трудещ и провинциален човечец, каквото е масовото ни население, Глория се свързва с мутри, надменно поведение, но не и с глас и дискография. Хората я знаят като примата, но не знаяткакво пее днес... Инициатитивата за концертите и е похвална, но на всички ни е ясно, които изпълнители се пънат да организират подобни турнета. Тези, които нямат клубни участияа и ангажименти като Глория, Нина и Ивана. Това не омаловажава инициативата, че ама си е намерила рабора, без да разчита на Жени Димова или друг. И все пак не ми се иска да си представя ако на концерти разчита на песните си от последните 4-5 години, каква мъгла са за хората тези песни. Дано направи песни като Откраднат миг, Ангел с дяволска жена, Крепост или Ако те няма. Кои певици по-точно се развиват в чалгата, освен Галена??? Или смяташ комерсиалните чекии на Десислава за развитие??? Успехите на Глория били твърде оскъдни... певицата, спечелила всички възможни награди по няколко пъти, пяла първа в сума ти държави, с най-продаваните албуми, с 4 големи самостоятелни концерта, с 40 откраднати песни в чужбина... Пожелавам на всяка тези оскъдни успехи! Колкото до обикновения провинциален човечец - в момента Глория пее ТОЧНО пред такива хора на концертите си, за разлика от мега актуалната и невероятна Десислава, която пее на пияни студенти. Явно не осъзнаваш, че не за всяка чалгарка е приоритет да ходи по опушени заведения в 2 през нощта - още повече, че Глория достатъчно дълго е била в тях и вече очевидно не иска да е. Или си мислиш, че е по-лесно да направиш собствен концерт, отколкото просто да отидеш за час и половина в чалготеката и да ти дадат 5 бона? Дали е по-голямо постижение 800 човека да дадат 5/10 лв вход, за да се напият или е по-голямо постижение да дадат 10/15 лв, за да видят точно теб и само теб? Разбирам ви "тревогата", че Глория младите не я ебават за нищо, не й гледат видеата и т.н. Не вярвам някой неин фен да припада по новите й песни, клипове, ТВ версии или каквото са там. Не вярвам някой да я харесва в момента повече, отколкото преди. НО вие просто се оляхте с простотиите си и принизяването на една певица, от която всички ваши любимки са се учили. ФАКТ!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Пак се водят излишни полемики тук. Глория спокойно може да си позволи да се оттегли от сцената и пак ще бъде най-голямата в бранша. Но въпреки това, жената прави концерти, песни и клипове. Тръгнали да я сравняват с Деса, която е пълна скръб по концерти и участия. Язък и за таланта и претенциите. Глория е всепризната и неслучайно е легендата в бранша. Не виждам никоя към днешна дата да се доближава дори малко до нейните успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Защото са черни Може да не са си платили за реклама. То черно участие няма да остане скрито, ако си го обяви на стената. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Успехите на Глория били твърде оскъдни... певицата, спечелила всички възможни награди по няколко пъти, пяла първа в сума ти държави, с най-продаваните албуми, с 4 големи самостоятелни концерта, с 40 откраднати песни в чужбина... Пожелавам на всяка тези оскъдни успехи! + 1 на стадион САМА! Знам, че за някои е нищо, но пак си е признание. Когато е трябвало, Глория е имала успехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Когато Глория е продала половин милионен тираж, половината не сте били родени. Или сте били в проходилките! Това е! Интересно защо вашите фльорци нямат и наполовина този успех?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Аз искам някой да ми посочи успех на Глория след 2004 г. /с изключение на "Ако те няма" и концертите/? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Аз искам някой да ми посочи успех на Глория след 2004 г. /с изключение на "Ако те няма" и концертите/? Мюзик Айдъл, закриването на Мура Мега и 20 години Пайнер, Вип денс, "Пясъчни кули"-най-продаваният албум за 2015, в топ 3 по брой клубни участия за 2005-та, първото турне зад океана - през 2005-та. Народният й албум, който сцепва механи и кръчми, Еднопосочен път - 4-та в годишната класация за 2008-ма. Глория - Най-харесвана певица на 2009-та. Глория - първата в дует с участник от "Мюзик Айдъл" - Давай, за да получаваш, 2011. Баладите на 2011 и 2013-та -"До последната сълза" и "Пясъчни кули". Още да изброявам ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Аз искам някой да ми посочи успех на Глория след 2004 г. /с изключение на "Ако те няма" и концертите/? "Пясъчни кули". Според мен това беше най-успешната и известна балада на 2013 година. Има почти толкова гледания, колкото баладата на Галена от същата година. Глория да се мери с Галена по гледания в ерата на youtube... Хич не е малко. Не разбирам защо се принизява Глория. Да, няма масов хит от 10 години, да клиповете й sucks, но е постигнала толкова, колкото никой друг. Тя самата не се стреми да влезе в дискотеките и да се слее с комерса, какво очаквате? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари