Jump to content

Препоръчани коментари

Кое е скъпото и изпипаното в Мерилина примерно? Обоснови се!

Даже взех, че си го пуснах пак, да не би аз нещо да греша, но не открих нищо, ама нищичко в това видео.

Масовка, история, монтаж, заснемане, локации, хонорара на Николай Нанков.

Все едно гледам западна продукция, много стилно, изчистено, изискано и интересно:

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Все едно гледам западна продукция, много стилно, изчистено, изискано и интересно:

Изобщо не е вярно. Все едно да кажем, че "Прави любов, а не война" е скъп. Всичко е същото, дори режисьора. Единствената разлика е, че Глория и Азис не са ползвали цигари да им плащат за да ги рекламират.

Изобщо не е вярно. Все едно да кажем, че "Прави любов, а не война" е скъп. Всичко е същото, дори режисьора. Единствената разлика е, че Глория и Азис не са ползвали цигари да им плащат за да ги рекламират.

Абсолютна тъпня е да се сравнява клип, сниман на кариера с две кучета и един Азис, с клип, с масовка, самолет, кино, скъпарска къща, лимузина, филмово студио. Да, на Глория може да е същият режисьор, ама клипът е слаб, локациите не се връзват една с друга, абсолютно имиджово видео и тук-там красива Глория, това е. Тук е съвсем друго - сюжет, емоция, монтаж. Едвали някой би се съгласил Глория да му рекламира цигарите :mf_surrender: "Усещане за Мерилин" е еквивалента на "Спри ме" през 2009-та, лъскав, скъп клип, със сюжет, а не повърхностно размятане на коса.

Абсолютна тъпня е да се сравнява клип, сниман на кариера с две кучета и един Азис, с клип, с масовка, самолет, кино, скъпарска къща, лимузина, филмово студио. Да, на Глория може да е същият режисьор, ама клипът е слаб, локациите не се връзват една с друга, абсолютно имиджово видео и тук-там красива Глория, това е. Тук е съвсем друго - сюжет, емоция, монтаж. Едвали някой би се съгласил Глория да му рекламира цигарите :mf_surrender: "Усещане за Мерилин" е еквивалента на "Спри ме" през 2009-та, лъскав, скъп клип, със сюжет, а не повърхностно размятане на коса.

Нямам намерение да споря за глупости. Клипа на Мерлин си лъха на евтино и Преслава никога не е държала на клиповете, затова има само ТВ версии. Тя сама си го е казвала, не знам сега кой е прав, тя или ти.

Това е единственият клип на Преслава, който е на високо ниво. Много беше як за времето си, макар и платен от производителите на цигарите.

Нямам намерение да споря за глупости. Клипа на Мерлин си лъха на евтино и Преслава никога не е държала на клиповете, затова има само ТВ версии. Тя сама си го е казвала, не знам сега кой е прав, тя или ти.

Естествено, че аз.

Кариера, Азис, кон със залепен рог, гора, Приказките, фирмени помещения, сини сатенени чаршафи:

Естествено, че аз.

Кариера, Азис, кон със залепен рог, гора, Приказките, фирмени помещения, сини сатенени чаршафи:

Mи помисли колко локации са това. При това този клип няма претенции да е нещо невиждано, но пак е на нивото на споменатия от теб. Както казах, Преслава сама си казва, че клиповете за нея не са важни. Това, че ти смяташ друго не променя факта.

Mи помисли колко локации са това. При това този клип няма претенции да е нещо невиждано, но пак е на нивото на споменатия от теб. Както казах, Преслава сама си казва, че клиповете за нея не са важни. Това, че ти смяташ друго не променя факта.

4 локации - кариерата, гората, фирмените помещения, Приказките.

В "Усещане за Мерилин" са доста повече, там има сюжет, а не просто - дай да те нагласим и да те наснимаме на пет различни терена как пееш и си вееш косите, това е, това се опитвам да ви внуша. Отделно, че в клипа на Глория нито има масовка, нито има самолет, нито има лимузина - неща, които са бая скъпички за наемане. Глория няма чак толкова скъпарски клип, дори тези й от 2003-та не са толкова скъпи и лъскави, макар и снимани в Турция и Гърция. Единствено "Крепост" може да се сравнява с "Усещане за Мерилин", е, да, вторият е с доста по-плосък сюжет, но е и по-скъп, на такава песен не се очаква нещо натоварващо или изтерзано като в "Крепост".

Съжалявам, не мога да се съглася с теб.

Едни "Лъжа е" и "От добрите момичета" са по-добри клипове от тоя.

Локациите не са кой знае какво. Една Златка спасява клипа от провал.

Нито Преслава, нито Константин правят клипа. А ако говорим за локации, то по тая логика и опита за песен на Лозанова е с по-скъп и изискан клип от тоя на Преслава.

4 локации - кариерата, гората, фирмените помещения, Приказките.

В "Усещане за Мерилин" са доста повече, там има сюжет, а не просто - дай да те нагласим и да те наснимаме на пет различни терена как пееш и си вееш косите, това е, това се опитвам да ви внуша. Отделно, че в клипа на Глория нито има масовка, нито има самолет, нито има лимузина - неща, които са бая скъпички за наемане. Глория няма чак толкова скъпарски клип, дори тези й от 2003-та не са толкова скъпи и лъскави, макар и снимани в Турция и Гърция. Единствено "Крепост" може да се сравнява с "Усещане за Мерилин", е, да, вторият е с доста по-плосък сюжет, но е и по-скъп, на такава песен не се очаква нещо натоварващо или изтерзано като в "Крепост".

Кое му е толкова скъпото на самолета, като е готов и този ДОРИ необработен патърн от тула на AF на Adobe. Безплатен е самолета. Масовката от статисти не знам колко струва, но лимузината може да е била дори безплатно дадена. Монтажа и филтрацията е 1:1, поне като не разбирате не говорете, много е смешно като тръгнете да говорите за ефекти. И не говоря за конкретната тема, а по принцип.

И какъв е сюжета на "Усещане за Мерлин", да си купуваме цигари ?

И само да отбележим, понеже беше споменал концертите в НДК, Глория има на стадион сама и то със правителственият хеликоптер на 10 та си година от кариерата си пред 10 000 човека. И това ли не е голямо постижение ?

Като говорим, че Преслава правела само ТВ версии, неразличаващи се едни от други:

Като говорим, че Преслава правела само ТВ версии, неразличаващи се едни от други:

"Пиши го неуспешно" си е тв версийка, а останалите са дъното, особено когато изпълнителката се тупаше в гърдите колко качествена продукция прави.

"Аматьорка" е токова тип "Пантера" и пози, чупки и стойки а ла Галена...

От тези само "Без теб" ме кефи цялостно.

Преслава е голям изпълнител успял с гласа си, не с клиповете си, което е похвално. Особено първите й песни, които са мегахитове - "Обичам те" и "Нямаш сърце" са нелепи видео версии на много силни песни. Това не разбират повечето в този форум, че песента е нещото което грабва.

Кое му е толкова скъпото на самолета, като е готов и този ДОРИ необработен патърн от тула на AF на Adobe. Безплатен е самолета. Масовката от статисти не знам колко струва, но лимузината може да е била дори безплатно дадена. Монтажа и филтрацията е 1:1, поне като не разбирате не говорете, много е смешно като тръгнете да говорите за ефекти. И не говоря за конкретната тема, а по принцип.

И какъв е сюжета на "Усещане за Мерлин", да си купуваме цигари ?

И само да отбележим, понеже беше споменал концертите в НДК, Глория има на стадион сама и то със правителственият хеликоптер на 10 та си година от кариерата си пред 10 000 човека. И това ли не е голямо постижение ?

Точно на мен, който се занимавам от 9 години с видеобработка да казваш, че не разбирам не само, че не върви, ами е и жалко. Филтрите на "Усещането" са доста различни, има и жълти, има и такива, които са черно бели само с един цвят, има и синкави. А това за самолета е най-голямата глупост, която съм чел скоро. :mf_surrender: Вземи си пусни клипа и го изгледай, че така наизуст е смешно.

През 2004-та, когато фолкът беше в подем, да направи днес, тогава ще говорим. Както написах, успехите на Глория стигат до 2005-та година, до там е властването, тиражите, хитовете, масата фенове. Оттам - насетне са кубчетата лед, усещанията за мъже и еднопосочните пътища, нулевите турнета за нея, нулевият прием на масовки, защото не ходеше по тях, а в случай, че се беше лишила от присъствието на каркъдето на баба си и замъкнала до НДК - беше плейбек, бални рокли и скука, докато през 2011 не пропя на живо, но пак приемът й беше несъразмерим с този на Преслава. Награди в периода от 2006-та насам има една значима - Певица на десетилетието. Един Мюзик айдъл, един Вип денс, един фолклорен албум - това е. Тотално зачеркнатият и преебан "Благодаря" и балният Найт Флайт - "Имам нужда от теб" има ли нужда да ги коментирам - песни "Кралица", "Царица", "Дукеса"...малко да слезе на земята. :mf_surrender:

"Пиши го неуспешно" си е тв версийка, а останалите са дъното, особено когато изпълнителката се тупаше в гърдите колко качествена продукция прави.

"Аматьорка" е токова тип "Пантера" и пози, чупки и стойки а ла Галена...

От тези само "Без теб" ме кефи цялостно.

Не е Тв версия, а един страхотен имиджов клип, в който Преслава изпъква и изглежда адекватно, модерно. "Няма да ти пиша" е интересен, модерен и стилен. "Аматьорка" е секси и добре заснет и монтиран. Последният е новаторски, макар и прекалено прехвален. Глория дори такива клипове няма последните 3 години, така че - да ходи да пее за циганите по кръстове и каманаци.

Евтина Тв версия е това, и това, и това:

Точно на мен, който се занимавам от 9 години с видеобработка да казваш, че не разбирам не само, че не върви, ами е и жалко. Филтрите на "Усещането" са доста различни, има и жълти, има и такива, които са черно бели само с един цвят, има и синкави. А това за самолета е най-голямата глупост, която съм чел скоро. :mf_surrender: Вземи си пусни клипа и го изгледай, че така наизуст е смешно.

Няма какво да споря с теб, Нанков сам ми е казвал откъде го е взел и защо не го е обработил. Тоя самолет го има готов. А това за концерта на стадион, няма дори да го коментирам. Тогава е решила, тогава го е направила. Сега не може, много ясно, защото вече самата тя не е на върха. Какво има да се коментира толкова. А това, че си любител и правиш неща за удоволствие, не означава, че ги разбираш. Аз си изкарвам парите като пиша филтри за телефони и камери, какво и иmage processing.

И освен това вземи се изясни, първо Глория била велика, сега била циганка и пеела за кръстове. Абсолютно мнението ти няма тежест.

'Панда,панда,панда те кхееелас

панда,панда те гилабас' :confused:

#Very #Soon

Няма какво да споря с теб, Нанков сам ми е казвал откъде го е взел и защо не го е обработил. Тоя самолет го има готов. А това за концерта на стадион, няма дори да го коментирам. Тогава е решила, тогава го е направила. Сега не може, много ясно, защото вече самата тя не е на върха. Какво има да се коментира толкова. А това, че си любител и правиш неща за удоволствие, не означава, че ги разбираш. Аз си изкарвам парите като пиша филтри за телефони и камери, какво и иmage processing.

И освен това вземи се изясни, първо Глория била велика, сега била циганка и пеела за кръстове. Абсолютно мнението ти няма тежест.

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: Да, затова, моите са по-адекватно монтирани от 98% от чалга клиповете!

Да, Нанков, Стенли, сигурно и Господ ти е казал нещо :mf_surrender: Никога не съм твърдял, че Глория е циганка, казах - "да отива да пее за циганите пред кръстове и каманаци", визирайки последният й чалга хит и неговият клип - "Изсвирете нещо ударно".

#Very #Soon

:sick: :sick: :sick:

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: Да, затова, моите са по-адекватно монтирани от 98% от чалга клиповете!

Да, Нанков, Стенли, сигурно и Господ ти е казал нещо :mf_surrender: Никога не съм твърдял, че Глория е циганка, казах - "да отива да пее за циганите пред кръстове и каманаци", визирайки последният й чалга хит и неговият клип - "Изсвирете нещо ударно".

Приятели сме, особено със Стенли. Както и да е, достатъчно време ти отделих. А това, че са монтирани не знам и не мога да го коментирам. Обърни се към монтажистите от форума. Те работят в Пайнер. За последното, предполагам я имаш във фейсбук пиши в страницата й къде да отива да пее и за какво.

Точно, предполагам приключи със саморекламата . :mf_surrender:

#Very #Soon

Не спряха с циганиите. :mf_surrender:

Дори само три клипа на Глория могат да наврат всичките на Преслава в малкия джоб!

Няма да споменавам кои, защото на всички ни е ясно.

А двата на Преслава дето посочи - няма да ги коментирам. :mf_surrender: :1000 (10):

Глория може да е имала сумати ТВ версии, но са посочвани като такива, докато на Преслава се водят официални, а са на същото ниво.

Като решите да хапете по други изпълнители, поне се хващайте за нещо, което наистина би имало смисъл.

Глория може да няма изявен хит от години, но пък качеството й е на много високо ниво, докато другата залага на комерс и качеството й се срина до земята. Сравнете първите й песни, до периода "Не съм ангел" и песните след това.

Глория само с Двойна игра и До последната сълза праща всичко на Преслава в коша. Всичко!

4 евтини клипа. Всичко снимано в студиото на Пайнер + тв версия.

Абе какво му се връзвате на Сенуж? Не виждате, че се гаври с вас вече 2-3 страници, ами и му играете на акъла. :mf_surrender:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...