Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 43
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не съм чул песента, ама тая преди 5 дни снима клип и вече го пусна, а за Яница чакаме по 2 месеца... :1000 (29):

Не съм чул песента, ама тая преди 5 дни снима клип и вече го пусна, а за Яница чакаме по 2 месеца... :1000 (29):

:mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Щом пуснаха Емануела в 12, значи да очакваме и Яница.

Песента е яка, но няма да мине "Като теб"

Това нещо Емануела няма да разнообрази видеографията си. Отново на евтинко в мазата на Пайнер. Клиповете и стават все по евтини. А другото курве от проекта коя е?

Песента напомня на Биолчев. Кух текст, куца музика, куцо видео. Нз как на некой може да му харесва...

Хареса ми, но Емануела може повече. Гласът и визията й са страхотни и каквото и да пусне ще се хареса, но все пак доста вдигна летвата миналата година, трябва повече да си изпипва нещата.

Звучи като продукцията й отпреди 4-5 години в Ара/Диапазон.

Но нали е важно да пълни дискотеките - тамън като за нея, всеки с амбициите си.

Много хубава песен и Емануела е много красива.Вярно е,че може и по-хубави клипове да прави,но тя си знае.

Припевът е зарибяващ, включването на Мария също е много готино, но като цяло в песента нещо ми липсва. Най-много си харесвам "Сменяй ме" на Емануела откакто е в Пайнер. Почти перфектен, Съкровище, Като теб и дуета с Константин също са й по-добри. Можеше и повече. Иначе видеото е най-доброто за нея правено до тук.

Муахаха Мария Цветкова :roll1:

Още една пееща плеймейтка. :helpsmilie: Била е любовница на бащата на Митко Динев - Динко Динев, обаче той я е натирил, и има син от него т.е. синът й е чичо на детето на Емануела... :roll1: "Незабравима" сигурно е поздрав за семейство Диневи, ама като гледам, на тях хич не им пука за тия двете... :1000 (29):

Песента е приятна, нищо особено. Звучи като от едно време. Клипът, обичайно за Емануела - евтинджос. Ивайло Колев и Цецо Андреев вече са 3 в 1 - коса + грим + модел за клип.

По принцип Биолчев е мега добър композитор, но това звучи доста ретро. Точно от преди да напусне Ара, като работеше с него. Иначе става песента.

Всичко останало обаче ми евтинее - клип, визия. Мария е яка мацка иначе.

Не съм я слушал още, но.. премиера в 12ч?! :о

Едит: Приятна песничка, само тая Мария недоумявам защо е включена.

Нещо няма градация и избухване, иначе има приятен ритъм и аранжимент. На Емануела й е време за сериозна самостоятелна песен.

Предната й беше по-готина.

Доста слабо, дори хитовия припев от към текст не спасява положението. Видеото е зле също. Не може да се различи от повечето й последни.

"Почти перфектен" е доста по-силен сингъл. Включването на тази е изцяло безидейно, не блести с нищо.

Емануела може много повече. Иска ми се отново да видим и чуем нещо като "Всичко се връща".

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...