Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Щом стигнаха до там, главната изява на чалгарките на Митака през февруари да не са концерти и церемонии, а в "Черешката на тортата", няма по-сигурно доказателство, че Пайнер са на колене. Това значи, че като не ги щат никъде да пеят, не им щат песните дори за фон, не ги щат дори да присъстват в главните и сериозни предавания на телевизиите, а ги ползват като камуфлаж в готварско предаване, то значи, че от тези е останало само някакво име и нищо друго.

И на фона на това, Кама е като съдия от Върховният касационен съд, в прайм-тайма на най-гледаната телевизия, според данни на GRAB от преди 10 минути. :1000 (6):

Този камуфлаж се излъчва в прайм тайма.

Биг Брадър с Рени и Емануела се излъчваше в прайм тайма.

Гласът на България с Камелия ще се излъчва в прайм тайма

Фокси, стига манипулации, щото няма да те оставя да бръщолевиш глупости.

Сподели в други сайтове

Милата... върви по стъпките на Фатмето с няколко години закъснение обаче. :3fdb8960598fa63e:

И все пак, тогава този бизнес още мърдаше, а сега всичко ще гледа само в Кама и ще индетифицира чалгата с Кама. 100% в нея и в никой друг.... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Милата... върви по стъпките на Фатмето с няколко години закъснение обаче. :3fdb8960598fa63e:

А туркинята върви по стъпките на по-успешната си колежка - Побойницата а.к.а Пете!

Сподели в други сайтове

Щом стигнаха до там, главната изява, на чалгарките на Митака през февруари, да не са концерти и церемонии, а в "Черешката на тортата", няма по-сигурно доказателство, че Пайнер са, на колене. Това значи, че като не ги щат никъде да пеят, не им щат песните дори за фон, не ги щат дори да присъстват в главните и сериозни предавания на телевизиите, а ги ползват като камуфлаж в готварско предаване, то значи, че от тези е останало, само някакво име и нищо друго.

И на фона на това, Кама е като съдия от Върховният касационен съд, в прайм-тайма на най-гледаната телевизия, според данни на GRAB от преди 10 минути. :1000 (6):

Нова Телевизия е най-гледаната телевизия от няколко години насам и доказателства БОЛ.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Да те викнат да реанимираш убит от Кръглата формат никак не е вървене в нечии други стъпки, ама карай.

:roll1: :roll1: :roll1:

Не-не, ти си уникален, брато!!

Всичко ще извъртиш така, че Фатмагюл да излезне черната.

Има слухове, че Кръглата ще участва в "Като две капки вода". Като сравним рейтингите на двете предавания, да не плачкаш? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И все пак, тогава този бизнес още мърдаше, а сега всичко ще гледа само в Кама и ще индетифицира чалгата с Кама. 100% в нея и в никой друг.... :1000 (19):

Струва ми се, че забравяш кой ще е в прайм-Тайм-а на едно друго шоу, и пак ще увиснеш... но нищо, на мен ще ми е кеф голЕм да ти се наслаждавам отстрани, когато покажат рейтингите на двете предавания, и ще ми е интересно какво ще бръщолевиш тогава, сладък мой Видине... :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Е ти ако го гледаш така....

Признай, че ако простата Галинка има пак дует с Деса - ще му симпатизираш!

Галин е много просто парче обаче...

Сподели в други сайтове

Колко фистинга му станаха на Фоксчо от края на 2014 досега?

Доста хи хи

Деса може да оглави още 1-2 класации и тогава не знам, Видин ще е сломен 😂😂😂

Сподели в други сайтове

Признай, че ако простата Галинка има пак дует с Деса - ще му симпатизираш!

Галин е много просто парче обаче...

Хах Върти опашке те имат,та и хит е.Но мен това не ме впечатлява.

Сподели в други сайтове

Струва ми се, че забравяш кой ще е в прайм-Тайм-а на едно друго шоу, и пак ще увиснеш... но нищо, на мен ще ми е кеф голЕм да ти се наслаждавам отстрани, когато покажат рейтингите на двете предавания, и ще ми е интересно какво ще бръщолевиш тогава, сладък мой Видине... :Vishenka_05:

Ооооо, ще падне забава, а Бойко вече не е на власт и няма кой да натиска GRAB, да лъже в полза на Нова ТВ. Нещата се променят, само килцата на Деса не.

Сподели в други сайтове

Ооооо, ще падне забава, а Бойко вече не е на власт и няма кой да натиска GRAB, да лъже в полза на Нова ТВ. Нещата се променят, само килцата на Деса не.

Гласът ще е с променен формат и ще е с мн силен сезон, но Нова е лидер години вече. И не Камелия ще спаси БТВ ако минат по рейтинг Нова, а промененият формат и адски актуалните водещи, не журито, което е скука с изкл на Кама

Сподели в други сайтове

Нова е най-гледаната Тв в България.Факт.

От преди половин час, според последните проучвания на GRAB, БТВ гази Нова ТВ и сутрин и обед и вечер. Дерзайте, нещата си идват на мястото....

Сподели в други сайтове

От преди половин час, според последните проучвания на GRAB, БТВ гази Нова ТВ и сутрин и обед и вечер. Дерзайте, нещата си идват на мястото....

Заради една чиптовска шафрантия Фокса ще излиже гъза на турската Бтв :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Абсолютни глупости са това.

Можеш да си пуснеш новините на БТВ, повтарят ги в 21:00. В края на емисията се похвалиха с графики. Бойко падна и неговата Нова ТВ в коша....

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...