Jump to content


Коя дисни кралица избирате ?


Масова анкета  

33 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Селена Гомез - кралица и теменуга!

 

Коя е Деми Ловато, певица ли е, каква е?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

А защо няма категория Най-добър глас? :whistling: Макар че щеше да ми е трудно да избера между Деми и Ариана. И Майли също е доста добър вокалист, макар и при нея друго да е на преден план.

 

Моите гласове:

Най-добри песни- Деми Ловато, страхотни и разнообразни парчета, изпълнени от мощен глас. Но и другите имат яки песни, като от тях само Майли може би прекалява малко повече в някои отношения и затова бих я сложил на последно място.

Като хитовост- Ариана Гранде, тук няма нужда да се обосновавам, то се вижда. Майли обаче може да й е голяма конкуренция ако предстоящата й ера е успешна.

Най-масово одобрявана и харесвана- въпреки изцепките с доната и там каквото още беше... Ариана Гранде. Не всеки го наричат 'новата Марая Кери'.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено най-много изпъкват Ариана и Селена и ако сравним последните им албуми заедно с предните успехи, се получава нещо такова:

 

- Dangerous Woman влезе под номер 2 в Billboard 200, но продаде за първата седмица много повече от Revival: 175k на Ариана срещу 117k на Селена; отделно първите 2 албума на Ариана дебютират под номер 1 в Америка

- всеки от трите сингли на Dangerous Woman, които са изцяло от 2016, е по-гледан в YouTube от всички сингли в Revival, които са от 2015 и 2016

- като глас мисля, че е безсмислено да се коментира: Ариана прави изключителни неща с гласа си и сравненията с Марая Кери са най-малкия комплимент, който може да получи

- и двете вкараха по 2 сингъла в топ 10 на Hot 100, но Side to Side успя да се качи до 4 място; отделно Ариана има още стари песни, стигали до 2 и 4 място в Hot 100, a най-високата позиция на Селена е 5 място

- откъм имидж Селена я бие като последователи и липса шумни скандали, но нека не забравяме, че Ариана е третият най-следван човек в Инстаграм след Селена и Тейлър

 

Майли и Деми мисля, че са доста по-назад от тях двете... Деми е страхотен глас, но не пуска правилните сингли.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Demi - има ненормални песни! Можеш да слушаш нейни песни, когато си в най-различни настроения. Има песни за почти всичко.

 

Ariana - безспорно, най-хитовата от всички е Ариана. Вече 3,4 години си държи топ позиция.

 

Selena - и въпреки всичко, Сел е най-одобрявана и харесвана. Има някаква такава харизма, привлича те. Има хубави песни, много фенове и успешни турнета и албуми.

 

*стараех се да съм възможно най-обективен

Link to comment
Сподели в други сайтове

Безпристрастното ми мнение е Майли е, че най-хитова и с най-добрите песни, а Ариана е най-харесвана и одобрявана. Деми е изключително скучен артист и въпреки, че вокално превъзхожда Майли и Селена е много зад тях. Селена по мое мнение трябваше да развива актьорската си кариера, а не музикалната.

 

 

Моята ЛИЧНА любимка е Майли, защото има много специфичен тембър, който много ми харесва и защото въпреки всичките скандали изкара и няколко доста добри парчета.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Селена - последният и албум е ТОП

Ариана - определено има големи хитове последните години

Селена - последователите и и коментарите за нея като цяло го доказват

:Vishenka_05:

Кой е последния хит на Деми въобще?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деми според мен няма никаква харизма. Един глас не е достатъчен за да бъдеш звезда. Имам чувството, че и пичката да си покаже пак няма да предизвика интерес.

Майли никога не ми е била тооолкова голям фаворит. Уви обожавам ''Wrecking ball'', но не знам дали като ''нормална'' ще предизвика интерес или няма да се случи нещо като с Гага.

 

Най-добри песни:

Селена Гомез! Всичко нейно ми харесва.

 

Най-хитова:

За съжаление Ариана Гранде, но като цяло най-големите хитове на тази девойка са ft! Време е да скандализира със самостоятелен хит. Последните две самостоятелни песни не са толкова успешни колкото първите два сингъла на Селена от ''Revival'' и дори май от ''Hands to myself'', която достигна седмо място. Сел е втората най-хитова.

 

Най-одобрявана:

Лично и категорично Селена Гомез. Няма смисъл да се коментира.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...