Jump to content

Препоръчани коментари

И какво смешно има, че ще е Алисия? Да не си очаквал да е Лорена? :roll1:

Мислиш , че след като имам аватар на Лорена и съм и голям фен ли .. бъркаш се - просто сложих нещо , колкото да има ..

Не е толкова смешно,че е Алисия , по-смешно щеше да е ако беше Татяна :mf_surrender:

Мислиш , че след като имам аватар на Лорена и съм и голям фен ли .. бъркаш се - просто сложих нещо , колкото да има ..

Не е толкова смешно,че е Алисия

Като не е толкова смешно не слагай смеещо се човече. И нали Татяна не те вълнуваше? Защо така във всеки пост я споменаваш?

Като не е толкова смешно не слагай смеещо се човече. И нали Татяна не те вълнуваше? Защо така във всеки пост я споменаваш?

Защото ме цитираш и трябва да ти отвърна по някакъв начин ..

А единственото нещо,което ми изниква , като те видя е Татяна , крави и чийзкейкове :1000 (33):

Защото ме цитираш и трябва да ти отвърна по някакъв начин ..

А единственото нещо,което ми изниква , като те видя е Татяна , крави и чийзкейкове :1000 (33):

Като няма какво да кажеш, по-добре мълчи, ще изглеждаш по-умно.

Настръхвам като гледам тази и изява! Заслужен мощен бис! И отново желязно пеене!

Като няма какво да кажеш, по-добре мълчи, ще изглеждаш по-умно.

Настръхвам като гледам тази и изява!

Настръхвам , като и видя на корицата гащичките отдолу

Настръхвам , като и видя на корицата гащичките отдолу

Да, уникално секси, поне има какво да покаже. :Vishenka_05:

Етикет "Единствена" :girl_witch:

Етикет "Единствена" :girl_witch:

Виж как знаеш. Ама пак ли ще отделяш цялото си утро за Татяна, която уж не вълнувала никой?

Тази песен обаче ще остане във времето. Много силна.

Виж как знаеш. АМа пак ли ще отделяш цялото си утро за Татяна, която уж не вълнувала никой?

Тази песен обаче ще остане във времето. Много силна.

Ще остане във времето , както нито една песен на Татяна.

Ще остане във времето , както нито една песен на Татяна.

Тя вече има няколко. "Остани", "Дадох", "Биди фер", "Да й кажа ли", "До три", "Да сме квит". Първите е въпрос на време да ги припомни на голям концерт, но всичко с времето си. :*

Тя вече има няколко. "Остани", "Дадох", "Биди фер", "Да й кажа ли", "До три", "Да сме квит". Първите е въпрос на време да ги припомни на голям концерт, но всичко с времето си. :*

Някой от тези , които каза , дори не съм ги чувал..

Има няколко по-добри от тези , старите и песни са страхотни :D :Vishenka_05:

Някой от тези , които каза , дори не съм ги чувал..

КАЖИ МИ ТИ повярва ли си докато писа този пост?

Не е толкова смешно,че е Алисия , по-смешно щеше да е ако беше Татяна :mf_surrender:

Ми тя Лорена има повече фенове от краварката. С 2 песни й навря 15-годишните напъни в кучи гъз.

Ех, какви дебюти имаше някога, а сега на какво се радват. :D

+1

Много обичах Боряна, тъкмо набра инерция с Живот на пауза и спря да пее. Доколкото знам е родила и си гледа детето.

Да, бялото и течение чак се видя.

Да, бялото и течение чак се видя.

Уви, нищо не се видя, а драпаше ли, драпаше, че и се виждал конец от тампона, ама пак голи приказки присъщи както винаги за теб. Така и не ми го показа тоя тампон. :roll1:

Уви, нищо не се видя, а драпаше ли, драпаше, че и се виждал конец от тампона, ама пак голи приказки присъщи както винаги за теб. Така и не ми го показа тоя тампон. :roll1:

Еми как да ти го покажа, като си го е навряла в шундата.

1,000,000+

Не е играчка, вече мачка!! 2 песни= 2 хита. Рамото на Галс оказва влияние.

Еми как да ти го покажа, като си го е навряла в шундата.

Ти каза, че стърчал и си го видял, а едва ли си и гледал шундата. Пак доказах, че само голи приказки разказваш, никога не се аргументираш.

Ти каза, че стърчал и си го видял, а едва ли си и гледал шундата. Пак доказах, че само голи приказки разказваш, никога не се аргументираш.

Олеле, край ... Разкри ме. :crybaby:

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...