Jump to content


Кой е най - добрия концерт на телевизия "Планета"?


Кой е най - добрия концерт на телевизия "Планета"?  

32 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Хайде, фенове на попфолка. Кажте си кой е най - добрият концерт по случай рождения ден на телевизия "Планета". wink.gif

 

Лично за мен двата най - добри концерта са концертите за петия и шестия рожден ден на телевизията. Петия, защото там бяха най - добрите и идеалните концертни изпълнения на звездите на телевизия "Планета" - като подбор на хитови песни, тоалети, грим и прически, сценично поведение, балети. А шестия ми хареса с това, че там пяха почти всички от фирмата, имаше добро сценично присъствие, много балети и танци, хитовете не бяха толкова много, но ги имаше, а модерният ефект със заснемането, особено накрая, с поглед към публиката ми хареса много! От този концерт се отличиха на 6+ като хитове, сценично поведение, танци, тоалет, грим и прически Гергана, Магда, Яница (това и е единствената и нормална и добра изява), Ивана, Димана, Райна (само дето попрекали с грима здравата), Константин. Хареса ми бляскавата сцена и факта, че тогава бяхме реално силна конкуренция на MTV и американските "звезди". Публиката също ми хареса много. А танците към изпълненията на Елена и Милко са ми любими и оттогава си мечтая да ги науча. Балета на Елена беше със супер страхотни тоалети!

 

А Ивончето на финала на петия рожден ден беше аткракцията на концерта! Само как изтръгна от мама микрофона! icon_lol.gif Тогава беше на две и половина, а вече знаеше химна. Миличката, голяма сладурка беше. dance.gif Трябваше да я оставят да попее повече. Толкова малка, а вече знае дълги песни. clap.gif Ани сигурно много се е гордяла с нея.

 

А натрапеният лилав цвят на шестия рожден ден ми дойде в повече. Точно тогава стана кризата и оттогава мразя лилаво, асоциирам го с кризата. naughty.gif Озвучаването беше ужас, а ремикса на "Пусни ме" е ужасен, защо го е направила Магда, не знам. think.gif А Емилия се чудя как не се катурна на тясната пътечка да вдигне букета от земята, не знам, беше бременна тогава. eek.gif surprised.gif а публиката отпред колко много танцуваше dance.gif ........Все се чудя, тези на танца на ипълнението на Милко от публиката ли бяха, бяха с рекламни блузки на "Питбул".

 

А сцената с танцуващите отзад фенове на петия рожден ден беше върха! dance.gif А закъснението на Ивана беше много сладко. icon_rolleyes.gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...