Jump to content

Препоръчани коментари

Абсолютно целият концерт ли ще е с бенд? :mf_surrender:

Дори и Малина и Коце репетират с бенда..

Дори и Малина и Коце репетират с бенда..

Ясно, значи ще е тъпотия на концерта.

В пресата днес пише, че Ивана открива. Щяло да има 10 метров ръкав навътре в публиката.

Е пак ли :gun_bandana: Стига с тези откривания!

Не мога да повярвам,че има хора,които са против целият концерта да протече НА ЖИВО С БЕНД...

#дъно #ЧалгатаСиЗаслужаваБездарнитеПевици

Това, че всички ще пеят с бенда, звучи страхотно! :1000 (33):

И аз съм ЗА бенда, това придава тежест на жанра.

Аз пък се радвам, че изцяло ще се пее на живо. Чрез това ще се види кой може и кой не може.. така, че нека, аз се радвам! :Vishenka_05:

Не ми се вярва всички да пеят с бенда. Всяка година чуваме подобни закани и всяка година редовните плейбек певачки си бичат на записа. Най-много бенда да им свири някакви неща върху плейбека и това ще е.

Тази година листата е яко редуцирана откъм пълнежи!

Така и трябва, но като нищо Трио Сопрано ще представят новата си песен .. :D

Така и трябва, но като нищо Трио Сопрано ще представят новата си песен .. :D

Нека, аз нямам нищо против Трио Сопрано, нека да има.. впрочем на Глория ще бъде за първи път да пее в Арена... :3fdb8960598fa63e:

Някакви изгледи да го предават на живо?

Някакви изгледи да го предават на живо?

Само и единствено не одобрявам това, че за втора поредна година няма да го излъчат на живо концерта.. не знам, защо, но е тъпо! :mf_surrender:

Не мога да повярвам,че има хора,които са против целият концерта да протече НА ЖИВО С БЕНД...

#дъно #ЧалгатаСиЗаслужаваБездарнитеПевици

Нямам думи и аз!

Тъпи деца, които са фенове на тъпи бездарни чалгарки, тва е! :gun_bandana:

Само и единствено не одобрявам това, че за втора поредна година няма да го излъчат на живо концерта.. не знам, защо, но е тъпо! :mf_surrender:

Заради интересите на някои изпълнители.. :whistling:

Заради празната зала предполагам

Заради празната зала предполагам

И НДК едва пълнеха но предаваха на живо. Според мен някой топ изпълнител е поставил условие концерните да не се излъчват на живо заради освиркванията. Комплексари в Пайнер има колкото искаш. Можем само да гадаем кой е.

Нямам думи и аз!

Тъпи деца, които са фенове на тъпи бездарни чалгарки, тва е! :gun_bandana:

Айде малко по-кротко. Аз не съм дете. И също смятам, че бенда разваля звученето на някои песни и се губи от еуфорията. По-напред в темата беше даден много уместен пример с "Калифорния". Според теб тая песен подходяща ли е да се изсвири от оркестър? Има песни, които е най-добре да си звучат с оригиналния саунд.

Аз също съм против селските кръчмарски бендове, я малко по-спокойно с квалификациите.

И НДК едва пълнеха но предаваха на живо. Според мен някои топ изпълнител е поставил условие концерните да не се излъчват на живо заради освиркванията. Комплексари в Пайнер има колкото искаш. Можем само да гадаем.

Е тая, която визираш, няма да я има. Защо няма да предават този път?

Е тая, която визираш, няма да я има. Защо няма да предават този път?

Защо реши, че няма да я има? :mf_surrender:

Защо реши, че няма да я има? :mf_surrender:

Като зададох същия въпрос, всички казаха, че така се говорило.

Последно ще пее ли?

Като зададох същия въпрос, всички казаха, че така се говорило.

Последно ще пее ли?

То проблемът е, че всеки говори, без да знае. :mf_surrender:

Иначе наистина ли си мислите, че концертите не се излъчват на живо, защото Цветелина я е страх да не я освиркват? :mf_surrender: :mf_surrender:

То проблемът е, че всеки говори, без да знае. :mf_surrender:

Иначе наистина ли си мислите, че концертите не се излъчват на живо, защото Цветелина я е страх да не я освиркват? :mf_surrender: :mf_surrender:

Мислим си, че Пайнер ги е страх да ни покажат празната зала и лайв записите.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Create New...