Jump to content

Препоръчани коментари

Аз съм с покани. Ще съм с компания.

И на мен ми предложиха, ама аз отказах щото бяха само 3 ... не върви да зарежа останалите 4 ма. :D

И на мен ми предложиха, ама аз отказах щото бяха само 3 ... не върви да зарежа останалите 4 ма. :D

Те раздават на всеки.

Те раздават на всеки.

Не на всеки. Има определена бройка за "най върлите фенове" , както се казва. :D

Не на всеки. Има определена бройка за "най върлите фенове" , както се казва. :D

Аз не съм от тях, но се надявам Глория да се представи добре.

Аз не съм от тях, но се надявам Глория да се представи добре.

И аз и аз :D дано избухне!

Никак не са им смотани сцените, добре са им. Нямаме нужда от западна сценография и най - вече от копиране, моля! Ние трябва да сме оригинални, а не копиета! И не сме Америка или Британия! :feminist_en: :mf_surrender: Тук е България! :mf_surrender:

И това го казва потребител предвид, че си е сложил helloween в подписа си?! България сме, не копирай чужди празници. Сложи си едни кукери в подписа!

Пайнер имат крещяща нужда да вкарат малко идеи в концертната си дейност. Било то за сценография, сценарии и пр.

Извинявай, ама и елхите и подаръците за Коледа не са българска идея. Кво лошо има да се популяризира празника Хелоуин? :mf_surrender:

"Пайнер" са си добре, няма нужда да слушат хлапета с още жълто по устата. :mf_surrender: От толкова слушане се закопаха сериозно. :mf_surrender:

И между другото - женско съм. :mf_surrender:

И между другото - женско съм. :mf_surrender:

Kрис помислил че пише с Хари Потър. :3fdb8960598fa63e:

Kрис помислил че пише с Хари Потър. :3fdb8960598fa63e:

Направо с Дъмбълдор си мислех, че комуникирам.

Драги ми мъжки, женски и други сродни, обръщението "потребител" се използва и в мъжки и женски род. Да си знаете. :)

И е съвсем в реда на нещата хората да искат малко развитие и разнообразие в концертите, още повече, след като концертната дейсност на Пайнер се сви до един концерт годишно с публика, от която 30% поне с покани, да не е и повече...

"Пайнер" са си добре, няма нужда да слушат хлапета с още жълто по устата. :mf_surrender: От толкова слушане се закопаха сериозно. :mf_surrender:

Последно? Добре ли са или са се закопали?

Откъм концертна сцена и сценография са добре, откъм музикална продукция - зле! Ясно? :mf_surrender:

Вие сериозно ли се хвалите с тия покани. Ами то се губи всякакъв смисъл. Изобщо приемите са един вид нагласени.. Някакви групички ще си подкрепят и т.н....

Загубих всякакъв интерес да го гледам, че и да го мисля тоя концерт. Скалъпени простотиии...

Вие сериозно ли се хвалите с тия покани. Ами то се губи всякакъв смисъл. Изобщо приемите са един вид нагласени.. Някакви групички ще си подкрепят и т.н....

Загубих всякакъв интерес да го гледам, че и да го мисля тоя концерт. Скалъпени простотиии...

За всеки един концерт има определен брой покани, които се дават на изпълнителите. Крум за един рожден ден в НДК беше раздал над 10, пък приемът му беше нулев, така, че не са определящи за приемите. :)

За всеки един концерт има определен брой покани, които се дават на изпълнителите. Крум за един рожден ден в НДК беше раздал над 10, пък приемът му беше нулев, така, че не са определящи за приемите. :)

Да бе... аз сега се сещам, че имаш силен прием на един концерт.

И тука не говорим за 10 покани, а за хиляди. Сигурно над 5000 ще са с покани. :mf_surrender:

Да бе... аз сега се сещам, че имаш силен прием на един концерт.

И тука не говорим за 10 покани, а за хиляди. Сигурно над 5000 ще са с покани. :mf_surrender:

Глупости .. :D :D

Предлагам Галин и Фики да се впуснат в цяла София за 3 дни да раздадат някоя друга покана, така като афиши за концерта. :)

Глупости .. :D :D

Прав си 2-3к с покани и още толкова дето ще влязат без покани и без билет и 300 човека с редовни билети. :mf_surrender:

Прав си 2-3к с покани и още толкова дето ще влязат без покани и без билет и 300 човека с редовни билети. :mf_surrender:

Баш 300 с купени билети няма да са. Само ние вече взехме 10 .. :D :D :D

А и повечето купуват в последния момент.

Баш 300 с купени билети няма да са. Само ние вече взехме 10 .. :D :D :D

А и повечето купуват в последния момент.

Да... вярвай си...при раздадени покани на върли фенове... кой ще си купи билет? Че те в НДК едвам събираха 2-3 хиляди...

Предлагам Галин и Фики да се впуснат в цяла София за 3 дни да раздадат някоя друга покана, така като афиши за концерта. :)

Е, то верно май набирането на публика за концертите на Пайнер вече се мултиплицира като предизборните кампании - с раздаването на брошури и купуването на гласове, хаха...

Важното е, че най-гнусните, Веско Фена и компания, Планетчо и компания, ще кълчат кълки най-отпред, после да се чудят монтажистите как да замазват положението. То нито публиката да снимаш, нито неадекватното поведение на повечето изпълнители, танцьори и музиканти на сцената.

Този не беше ли онова зъблесто нещо? Аз на тоя лично шамар съм му удрял, това лайно нахално....

Да... вярвай си...при раздадени покани на върли фенове... кой ще си купи билет? Че те в НДК едвам събираха 2-3 хиляди...

Естествено, че винаги е било така. Миналата година даже на всички познати останаха покани, защото нямаше желаещи да ги ползват. Всеки изпълнител заявява определена бройка покани и му се дават.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...