Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
550 теми в раздела
-
- 7 отговора
- 612 преглеждания
Вие сте на ход, темата е за забавление и самоирония! От Дойчо:
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 6 отговора
- 439 преглеждания
Кой клип би бил добро начало на филм на ужасите? И довършете историята де... (Според мен най-студения психопат от клип е Анелия от Милион - she means business)
Last reply by Ciaga, -
- 13 отговора
- 609 преглеждания
Знам, че сигурно ще отнеса доста хейт заради тази тема, ама честно казано гледах по ББС един филм направен от една мърла за черноморието. Естествено комплексираните Англичани се опитват да пренасочат туристите си към Гърция, а не към нашият бардак. Не мога да ги виня за това отчасти, но само отчасти. Това което ме дразни у тях е, че изкрват само нас отрепки, а другите нации като гърците и италианците величаят. Изкарват, че е най- лесно в нашето черноморие да се напиеш, биеш и умреш от свръх доза, което може и да е така. Това което адски много ме подразни в това видео е колко глупав народ сме. Тя (журналистката) ни се подиграва, дори в жестикулациите, в поведението, …
Last reply by heartless, -
- 22 отговора
- 1,3k преглеждания
Гласувайте до 16-ти декември.
Last reply by Fast, -
Интересно ми е през кой сезон сте родени, тъй като последните седмици имам чувството, че 90% от познатите ми имат рожден ден. Та, по този начин ще видим на кого родителите са се топлили през студените зимни вечери, за да се пръкне лято бебе, или пък са се клецали на плажа, за да ви видим през зимата.. :1000 (29): :1000 (29):
Last reply by DevilWish, -
- 12 отговора
- 431 преглеждания
Гласувайте!
Last reply by Blueberry, -
- 37 отговора
- 1,3k преглеждания
1. Кои езици са ви родни? (Езици, които сте научили преди 11 годишна възраст от някой от родителите ви, или от средата, в която сте израстнали) 2. Кои езици говорите, но не са родни за вас? (Английският би бил тук, за почти всички) 3. Кои езици познавате, но не ги говорите свободно? (Включва и езиците които може би сте говорили свободно едно време, но сте позабравили) 4. Кой български диалект говорите? (Aко е приложимо)
Last reply by mimchyyy9, -
- 1 follower
- 50 отговора
- 3,3k преглеждания
Темата е ясна.
Last reply by Kriminal, -
- 32 отговора
- 1,8k преглеждания
Гласувайте! Нямам място за повече, сложих най активните
Last reply by mimchyyy9, -
- 5 отговора
- 571 преглеждания
Животът е низ от радости и разочарования. Кое е вашето първо разочарование? Кога за пръв път се почувствахте излъгани, измамени, предадени? Впоследсвие как се променихте? Загубихте ли част от детското у себе си? Коментирайте!
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 7 отговора
- 512 преглеждания
Темата е ясна. Темата не е създадена с цел обиждане на някой от форумците.
Last reply by Arwity, -
- 12 отговора
- 575 преглеждания
Кои сме ние, от какво място идваме, на какво място отиваме и каква е нашата цел? Всичко за човешкото съществуване, смисъл и развитие. Отварям тази тема за разсъждения. Вие сте на ход!
Last reply by Brian, -
- 54 отговора
- 21,6k преглеждания
Споделете кой албум слушахте последно и го оценете от 1 до 10.
Last reply by Амброжка., -
- 25 отговора
- 1,6k преглеждания
Кой е първия потребител от форума с който станахте приятели? И с кой в момента си приятел/ка?
Last reply by черна котка, -
- 43 отговора
- 2,9k преглеждания
ГЛАСУВАЙТЕ ДО 00:00
Last reply by МачуПикчу,