Jump to content

Препоръчани коментари

Много тъпа песен. Преса вече наистина си заминава. Когато почне да прай тъпи песни, нещата отиват към случая Ивана. Явно тоя път я разклатиха всички негативни коментари.

Само танцьорките в клуба се поклащат и то по задължение. Другите въобще не са чули тази "рекордно споделяна" песновка и предпочитат да си пият пиенето...

THE MOON.... Усети магията!

:bo:

Само танцьорките в клуба се поклащат и то по задължение. Другите въобще не са чули тази "рекордно споделяна" песновка и предпочитат да си пият пиенето...

THE MOON.... Усети магията!

:bo:

Стига злобя. Песента е тъпа, ясно е... мисли за твоята приятелка, дето нова песен дори не смее да изпее на участие. :mf_surrender:

Ама как хората да избухват в нощта на премиерата? Дай на песента 1 седмица и тогава ще говорим пак.

Мелето много точно е казал, нали когато излезе "Дай го двойно" каза, че била боза, защото хитът "Добре дошла" щяла да обърне нещата. А то се оказа още по-голям провал.

144 512 гледания - 24 часа

Галка беше само с 80 хиляди.

Това е само първоначален интерес, Галка не е в национален ефир в момента. А и то по принцип е Преслава с по-голям такъв, но невинаги означава нещо, "Скоро" имаше повече от два пъти повече гледания за първото денонощие от "Хавана Тропикана", но втората стана повече от два пъти по-голям хит в крайна сметка. Тук на Преслава ще е по-популярна според мен, но все пак го отбелязвам.

Преслава има 650 000 харесвания на официалния си фесйбук профил. Тези 150 хиляди гледания даже малко ми се виждат, имайки предвид, че сигурно най-върлите й фенове са я слушали по 200 пъти минимум от снощи. Ще видим как ще продължи с гледанията. Иначе е факт, че на Галена песента не се възприе никак, никой не го отрича.

144 512 гледания - 24 часа

E, и? На Емилия така или иначе е по-голям хитът.

Стига злобя. Песента е тъпа, ясно е... мисли за твоята приятелка, дето нова песен дори не смее да изпее на участие. :mf_surrender:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ако ще ми излиза като Преса с подобен боклук, а мерси от нови песни. И без това на старите хитове не може да намери място в програмата. В крайна сметка, само за ден видяхме разликата между "пайнерска" пропаганда и реалностите в клубовете. Живеем в технологичен век, а Пайнер и Преслава още са в миналия. И пак е на плейбек...

Клипа ми харесва и музиката в началото но като цяло песента не ме грабва :dontknow:

На някои потребители трябва да им се забрани да коментират проекти на Преслава. Дори и да им харесват. :rolleyes: B)

Много тъпа песен, получи се с "Моето слабо място" и "На тебе не отказвам", обаче това не става.

Харесва ми, но определено е 1-2 стъпала по-ниско от На тебе не отказвам.

:whistling:

Песента е слаба, но Преслава е име и това й стига. В събота не знам колко пъти я пуснаха, хората дето не я знаеха я научиха. Звучи по-хитово в дискотека, басът е много готин. Тя и затова си ги пуска, не й дреме. След 2-3 месеца ще дойде следващата. Разликата е, че изпята от друга дори няма да бъде завъртяна.

• 2 weeks later...

МОЛЯ КАТО ГЛЕДАТЕ ПЕСЕНТА ДА НАТИСКАТЕ F5, ЗА ДА СЕ ТРУПАТ ГЛЕДАНИЯ.

REPLAY БУТОНА НЕ ВЪРШИ РАБОТА!

БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО.

БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Докъде го докарахме....

БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО.

И това няма да свърши работа . На Преса и давам още 2 седмици и ще секне съвсем . А тая песен я пращаме при поредицата от провали- Нокаут , Аматьорка , Ти на мен ли ....

БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО.

Тубата отдавна го пачнаха това.

Не ми допада нещо новата и песен. Хубаво е да си даде малко почивка и да седне да помисли за нови автори, малко свеж въздух, стига само едно и също. :mf_surrender: :3fdb8960598fa63e:

БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО.

Не можа ли да направиш буквите още по-големи? Може да има някой с влошено зрение, как ще ги види? Имам и една идея -може да поставите и друго условие - всички фенове на Преслава да прекарват минимум примерно 6 часа на ден в гледане на клипа на "Чуплива и влюбена". Иначе остават без пица. Че положението става страшно - май и Емануела ще я мине до седмица, трябват крути мерки!!! :mf_surrender: Все пак борбата вече е за #Орден Стара планина. :)

Сега сериозно - за 2 седмици песента почти изживя живота си и никакви крути мерки няма да помогнат.

Мина и замина. Да съм я пуснала 1-2 пъти и повече не става. Много слаба песен.

Злобейте още..

Каква злоба? И вие злобеехте срещу песента на Галена и какво стана ?! :gun_bandana:

Каква злоба? И вие злобеехте срещу песента на Галена и какво стана ?! :gun_bandana:

Преслава направи 1 млн гледания за седмица, Галена за месец. :whistling:

Преслава направи 1 млн гледания за седмица, Галена за месец. :whistling:

На кого му пука? И двете песни са провали. Ако ще и 10 милиона да направи, за мен това е слабо. Емилия в момента я мачка с половин милион. Емануела я минава. Преслава участва в реалити. :1000 (29):

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...