Jump to content



Online: Райна - Написано с любов


Препоръчани коментари

  • Отговори 61
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Има интересен, но недоизпипан текст. Изпълнението също можеше да е една идея по-добро. Все пак такъв тип проект изисква повече влагане в тези два показателя, песента е направена за слушане, не за забавление, а лично мен не ме докосна. Райна е много красива.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво, страхотен проект!

 

Песента е точно каквато Райна я описа - приятна, меланхолична, себевглъбяваща. Такава песен няма как да има кулминация, защото не е драматична или купонджийска. Наистина текстът звучи наблъскан на места, но римата е приятна и като цяло става за слушане - но не толкова за тананикане. В общи линии хит няма да стане, но се надявам да набере популярност, защото го заслужава.

 

Клипът е изключително подходящ - Райна наистина е изиграла емоцията на мелодията и думите, които пее. Чудя се дали тя самата се е открила в този текст. :whistling:

 

Най-после добър попфолк проект от Райна. Доказателството, че не стига просто да е нещо различно или некомерсиално - трябва да е с умисъл и изпипано.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Напоследък Райна ми е симпатична. Не е моят тип песен, но е приятан и различна. Тук и сега повече ми харесваше. Има израстване в интервютата, интересуват я истински яките неща! Не съм й фен.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не си спомням откога не ми е харесвала песен на Райна. Тази е изключение, чалгата има нужда от такива песни и текстове. Доволен съм и ще я слушам често.

Link to comment
Сподели в други сайтове

След Няколко рокли, останах с впечатлението, че от Райна скоро хубав проект няма да чуя. Определено си промених мнението след Написано с любов. Много красив текст, клип със страхотни гледки и възхитителна Райна. Браво, браво!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Майко и тази едно време ходеше по турнета..............................

 

Да, със смислени песни като тази.

Откакто хубавите и смислени песни намаляха и се пее само за к*рви няма и турнета. Защо ли? :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Почти липсват каквито и да било негативни коментари, което е страхотно. Само ми се ще малко повече гледания да понатрупа. Ето такива истински песни трябва да имат милиони, не едномесечните комерси. Чакаме и баладата до края на годината..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ехаа, колко силни песни и текстовеособено! Страхотна песен, Райна не е имала толкова добро парче от години. При това е страшно красива във видеото. Много се изненадах! Ако и останалите направят по една такава песен може и да има надежда за промяна.

 

Прочетох някои коментари и ми е жал за хората, които намират такива песни за пропадане, а някакви курвенски текстове величаят и коронясват.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...