Jump to content


Митко Димитров: Аз съм по-консенсусна личност, за разлика от някои наши изпълнители


Препоръчани коментари

Митко Димитров: Аз съм по-консенсусна личност, за разлика от някои наши изпълнители

 

 

 

photo_big_45331.jpg

 

 

Собственикът на "Пайнер" - инж. Митко Димитров, коментира отсъствието на някои изпълнители вечерта след церемонията по връчването на Годишните музикални награди на Планета ТВ.

 

"Вълнението е огромно, напрежението също, който издържи... В крайна сметка това е като едно състезание и не трябва да има сърдити. Трябва да е стимулиращо, трябва да е нахъсващо, трябва да е красиво, пък трябва да е и като шоу" - каза той пред камерата на Канал 3.

 

По повод ширещото се мнение, че шефът на "Пайнер" определя наградите, г-н Димитров заяви: "Не, има си гласуване, ние се съобразяваме с публиката. И овациите на публиката при обявяването на номинациите са един критерий за това, че са обективни наградите".

 

За постигнатите добри резултати от съвместната работа на продуцента с изпълнителите доказателство са многобройните им изяви.

 

"След като в тези трудни времена за България и за българите, нашите изпълнители имат участия, това е най-голямата наша награда и признание за това, което правим" - подчерта Димитров.

 

Относно липсата на Галена собственикът на най-голямата музикална компания у нас призна: "Тъжно! Аз не зная дори по каква причина е тази липса, но сигурно е основателна според нея. Ще видим".

 

Митко Димитров е категоричен, че най-високото отличие е "Музикален идол" и обясни:

 

"Певица на годината и "Музикален идол" са почти еднакво големи награди, но завършваме с "Музикален идол", което е обединяваща награда - като певица, като стайлинг, като визия и артистичност. Това е идол за младото поколение. Това е най-голямата награда, но според мен! Всеки си я приема по свой начин, включително и публиката. Според нас "Идол" е най-голямата награда, защото с нея приключваме концерта. Който е "Идол", той завършва концерта с хубаво шоу и т.н.".

 

По повод на това дали има някакви пререкания с някои от изпълнителите като Галена, която отсъства от церемонията, шефът на "Пайнер" каза:

 

"Мога да споделям и да споря за ред неща с изпълнителите и те си имат свое мнение. Някой път то е продиктувано от различни фактори и е много фрапиращо в сравнение с моето мнение. Аз съм по-консенсусна личност, за разлика от някои наши изпълнители".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това няма да спре скоро. Този път няма как. Без изявление на Пайнер няма да стане. Прекалено голям е скандала, за да утихне бързо. И колкото и да тролят "преслините" в рамания, за да изглежда, че нищо не се е случило, навън хората са бесни. И всеки, който влезе в дискотека и види приема на последните песни на Преслава ще разбере, за какво иде реч. Има много по-хитови от нея. Има много по-атрактивни от нея. Има много по-търсени от нея. Единственото, което я крепи е матрицата на Пайнер, в която няма значение дали се напрягаш, щом снасяш достатъчно на шефа. Тези статии, че е платила кеш 100 000 са пълни глупости. Защото тя си е платила много повече, при това съвсем законно и нормално, чрез договора си с Пайнер.

 

Кога тези невежи в медиите ще се сетят да питат за ПРОЦЕНТЧЕТО? Там е заровено кучето и винаги е било там. Така бе по времето когато Деса стана "Певачка`2002". Така, когато Ивана 4 години беснееше като №1.... 2003, 2004, 2005, 2006. Същото се повтори с Преслава след това, с Галена, дори с Анелия, на която никой тук не коментира бройката участия и никой дори не се учудва защо са толкова много. Само аз помня, че си преподписа новия договор с Пайнер точно, преди да я направи Митака "Певица`2012". Кога ще се сетят да питат за ПРОЦЕНТЧЕТО тези в медиите, за да не са толкова изненадани, от очевидни неща? Кога, кога...?

 

Да се самоцитирам първо, че да им се обръща съдържанието на стомаха, на едни тролчета и тук и къде ли не из нета, по въпроси за чалгата. :1000 (19):

 

Така де, когато г-н Фокс каже, че без изявление на Пайнер това няма да спре, то естествено, че се случва точно така. Което от само себе си говори, че г-н Фокс първо се чете внимателно, после се осмисля какво е казал, а чак тогава се изразява мнение, което след сериозни размисли, може са премине в критично такова. Бих казал, че в този цитиран пост съм посочил много точно къде е заровено кучето още от 2000 година. С интервюто си обаче, за медията на Делян Пеевски (Канал 3), Митко Трендафилов Димитров, по-известен с артистичният си псевдоним "Пайнера", стряска чалгарската общност с признания, за които и аз не подозирах, че може да направи. След това интервю, аз вече нямам и капка съмнение относно избора на Камелия, да не подпише нов договор с Пайнер преди година и половина. Дори аз, който имам доста канали, за вътрешна информация не предполагах, че сривът на чалгата е толкова сериозен. Щом Митака изтъква, като цел и постижение №1 във фирмата си, за 2015 година..... наличието на участия, за изпълнителите си..... според мен е редно, дори моя милост, да има милост, към сриващият се бизнес на г-н "монополистът".

 

Защото, в година когото не си имал турне, не си имал юбилеен концерт, изгонили са те най-позорно от договорен и заплатен концертен подиум, не си успял да напълниш и наполовина с 40 изпълнители зала, която театрали, рокери, евъргрийни и Николина Чакърдъкова пълнят до дупка, то приказките на г-ца Камелия Владимирова Вескова и на г-н Фокс "Видински" от последните 5 години намират реална стойност на меродавни, след тези признания пред камерите на Канал 3, на леко подийналият бивш законодател в лекия жанр, на българския шоубизнес. Не трябва да сме толкова жестоки към наследството на сем. Димитрови, защото ако продължаваме така тук, респективно неговите изпълнители в медиите, то със сигурност ще докараме някои мини инфаркт на господина, на достолепната възраст от 63 години.

 

В тази връзка, малко съм ядосан на г-ца Камелия Вескова, че никога в тези последни 5-6 години не спомена никъде, за тези нерадостни и безперспективни бъдещи новини за чалгата. Прословутата и фирмена коректност, като онази за желанието на спонсора на турне`2004, за която мълча цели 11 години дори, след като напусна Пайнер доведе, до ей такиви излишни препирни, в които аз видно бях главен герой 10 години. Ако примерно бе споменала рекета от страна на M-TEL през 2004 година, върху горкият подпийнал днес възрастен мъж, аз никога не бих седнал да се карам принципно с поне 2000 души, за някакви критерии, тиражи, участия и обороти, а още тогава щях да знам това, което днес е очевидно - никой никаква публика не брои за жива и лично този наквасеният пенсионер реди всико, само според своите вкусове и пристрастия.

 

Днес същата "чипровска" мадама ми изглежда още по-яка и още по-принципна от когато и да било, след като за около половин година разбрахме най-важните неща за чалгата, които се криеха близо 20 години и ги разбрахме от нея и от г-н Шефа на Пайнер. Донякъде и мъката на колегата инженер опитвам да разбера, защото онази "чипровската" го остави да агонизира цели 20 години и да крие истината от хората, като я гледа винаги виновно, когато стане въпрос за критерии. Колко ли му е било вътре на Митака, че през цялато време Камелия не каза на хората най-важното, а го остави да дерзае 2 десетилетия, докато бардака на който е шеф лъсне пред хората. Как само си ги запази тези неща за себе си и тихо се оттегли като видя, че в тази фирма просто изстискват лимона като за последно и бъдеще няма. Не е нужно вече да се чудим и на киселата физиономия на Преслава на наградите преди дни, които са като диагноза, за очевидният край на шоуто, което започна с едни подобни скандали, някъде преди 15-16 години.

 

А господин Пайнера, така като спомена Фреди и онази песен за шоуто, което трябва да продължи не знаеше ли, че без Фреди шоу няма, а с "Куин" бе свършено?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Митака, сам си ги научи да мрънкат за награди и да угажда на всяка, ако беше малко по строг шеф да ги беше научил на ред. И ако не беше гафа с Мара и имаше награда за концерта на Глория, наградите щяха да са едни от най-обективните до сега. Колкото до Галена-намаза малко ПР, но нищо няма да се помни до месец, а тя ще извинява на шефаа и ще обяснява колко обича Преслава. Общо взето тя губи от омразата на феновете на Преслава, който са най-многобройните в бранша...

Link to comment
Сподели в други сайтове

А господин Пайнера, така като спомена Фреди и онази песен за шоуто, което трябва да продължи не знаеше ли, че без Фреди шоу няма, а с "Куин" бе свършено?

 

.... без Камелия шоу няма, а с "Пайнер" е свършено! :1000 (19):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Колкото до Галена-намаза малко ПР, но нищо няма да се помни до месец, а тя ще извинява на шефаа и ще обяснява колко обича Преслава. Общо взето тя губи от омразата на феновете на Преслава, който са най-многобройните в бранша...

Галя да се извинява на Пайнера? :1000 (29): По скоро той ще и дължи извинение, защото му треперят крачката като чуе за нея особено сега ако наистина реши да ражда и да ги остави за известно време.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кога е излязъл този нов клип или инфо за клип? :wacko:

 

“Живей” на Галена и Преслава с ново видео/ ВИЖ

 

Какво правят тези идиоти в Димитровград? Две седмици мълчаха, като си мислеха, че всичко ще утихне, а вчера Митко Димитров с панически ход извика Пеевски да помощ, като му пусна интервю след наградите през "Сигнал+", за да не личи колко е отчаян от мълчанието на Галена. Защо Делян "Прасето" не излъчи това интервю, след наградите? Нали затова е пратил там репортери? Как така две седмици слушахме как всички медии говорят, че Преслава и Фики са големите победители, а от вчера имаме кризисен PR лично, за пръв път, след 2002 година, лично от Митко Пайнера? Какво не ни казвате, господа продуциращи от Димитровград?

 

Идиоти, тръгва ли си Галена или не? :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кога е излязъл този нов клип или инфо за клип? :wacko:

 

“Живей” на Галена и Преслава с ново видео/ ВИЖ

 

Какво правят тези идиоти в Димитровград? Две седмици мълчаха, като си мислеха, че всичко ще утихне, а вчера Митко Димитров с панически ход извика Пеевски да помощ, като му пусна интервю след наградите през "Сигнал+", за да не личи колко е отчаян от мълчанието на Галена. Защо Делян "Прасето" не излъчи това интервю, след наградите? Нали затова е пратил там репортери? Как така две седмици слушахме как всички медии говорят, че Преслава и Фики са големите победители, а от вчера имаме кризисен PR лично, за пръв път, след 2002 година, лично от Митко Пайнера? Какво не ни казвате, господа продуциращи от Димитровград?

 

Идиоти, тръгва ли си Галена или не? :roll1:

По този начин Пайнера се опитва да и каже да се стегне малко и да "живее" . Поне аз така го виждам. Вече ще умре за тази награда за певица.

Link to comment
Сподели в други сайтове

По този начин Пайнера се опитва да и каже да се стегне малко и да "живее" . Поне аз така го виждам. Вече ще умре за тази награда за певица.

 

Аз от 2 дена виждам само едно, а ти не знам къде гледаш. Две седмици (14 дни) Пайнер не обелваха и дума, а от вчера тотална медийна атака с цел да се обясни на такива като теб, че Галена е взела голямата награда, че тя трябва да закрива, че за Пайнер Преслава не важи през 2015-та, а само Галена. Ти имаш ли идея, че 14 години Митко Пайнера не е коментирал награди и не се е обяснявал, като ученичка със смразена усмивка, както в това забавено интервю, само с 14 дни?

 

Да го повторя ли пак, за да разберете коя е №1 според Пайнер за 2015 година? - ГА-ЛЕ-НА. Пак.... ГА-ЛЕ-НА. Четете ли? - ГА-ЛЕ-НА....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интервюто е качено в YouTube от Деси Жаблянова на 11.03, но явно никой не го беше гледал до вчера. Иначе по Канал 3 не знам кога са го излъчили. Вчера то се появи първо тук от един потребител, а след час цъфна и в Сигнал. ПО-скоро Сигнал четат какво става тук, отколкото Митко да е впрегнал всички побратимени медии да му пускат интервюто вчера, ама знае ли човек.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интервюто е качено в YouTube от Деси Жаблянова на 11.03, но явно никой не го беше гледал до вчера. Иначе по Канал 3 не знам кога са го излъчили. Вчера то се появи първо тук от един потребител, а след час цъфна и в Сигнал. ПО-скоро Сигнал четат какво става тук, отколкото Митко да е впрегнал всички побратимени медии да му пускат интервюто вчера, ама знае ли човек.

И аз съм на същото мнение.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това видео ме убива.. :1000 (29):

Галена явно наистина е на косъм, такива извинения и обяснения не си спомням да е имало някога.Отделно факта, че толкова време няма премиери, а има готови неща намирисва.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен г-н Димитров е доказан бизнесмен, но онзи нюх, който имаше преди много години някак си му липсва. Състоянието на музикална компания Пайнер към днешна дата, а бе имат нужда от нови и свежи лица (имам предвид) освен изпълнители, така и в ръководството, че нещо в последно време им куца....иначе за 26 години на пазара наистина се задържаха и си останаха лидер. :3fdb8960598fa63e: А си спомням едно време, как през месец излизаха сборни компилации и какви ли не игри пускаха, но тогава бяха други времена, нямаше интернет, всеки си купуваше албума на любимата си певица. :3fdb8960598fa63e: Плакати, картички, Нов фолк, а пък да не говоря за сборните концерти, които правиха. Беше фул, публиката жадна от малките до големите. :Vishenka_05: Това липсва към днешна дата....и дано да има малко промяна, че от няколко години тъпчат на едно място и това на мен не ми харесва. :3fdb8960598fa63e:
Link to comment
Сподели в други сайтове

Беше, беше, беше..... във всички статии се говори, че Пайнер беше нещо. Ама нещо г-н инженера не казва, защо само той се мисли, за консенсусен? :whistling:

 

И защо повечето му изпълнители не споделят неговата "консенсусна" природа, главно относно "консенсуса", около Преслава? :hahaha:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защото ако някоя от тях си отвори устата и чичо Митко ще я изгони и да се спасява, а пък както споменах според мен не си прави пиар човека...просто решил да каже няколко думи на въпросната журналистка. :3fdb8960598fa63e:
Link to comment
Сподели в други сайтове

Защото ако някоя от тях си отвори устата и чичо Митко ще я изгони и да се спасява, а пък както споменах според мен не си прави пиар човека...просто решил да каже няколко думи на въпросната журналистка. :3fdb8960598fa63e:

 

Това е тема за изказване на Митко Пайнера. Пише се само по нея или следва БАН. Не бъди като някои други тук.... свиквай бързо, нямаш много време толеранс.

 

По темата:

 

Тези вицове, които се разпространяват от години, за всемогъщият шеф, вече не са актуални. Това интервю го показва идеално. Митко Пайнера е гузен. Очевидно жестоко ранен, за липсата на своята уж голяма победителка Галена и не може да прикрие разочарованието си, от сриващият се имидж на церемонията и бизнеса му. На амбразурата бяха и други медийни подлоги на Пайнер от последните дни. Днес е ред на Дани Милев. С това, окончателно рухва мита, за онзи продуцент, който реди всичко. Последно той бе на ниво есента, преди концерта на Пайнер. Най-значимото в изказването му тогава, в което бе сигурен, че залага ще е пълна беше:

 

- Нямаме отношения с нея, към днешна дата!

 

След това е просто смешен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...