Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А е госпожица Генова. Ужас... Поне Жана да беше, а то тая... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ужас... Поне Жана да беше, а то тая... Тая ..направи най-доброто представяне на България след Елица и Стунджи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Добре, че са Капките да я изведат малко на повърхността, че все е пипнала дъното вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Тая ..направи най-доброто представяне на България след Елица и Стунджи Не е вярно! Софи Маринова е! Тя даже получи необходимите точки за финал, но бяха наравно с Норвегия, която беше получила точките си от повече държави и затова се класираха те. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 И какво излиза - певицата, която ще ни представи, вече е избрана и това не е Преса? От какъв зор тогава е направила тоя дует с Илчев? Версията, че е загубила някакъв бас ми се струва все по-правдоподобна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Аз не мога да кажа, че не ми харесва, понеже този тип електро-трашове по принцип ми влиза в категорията guilty pleasures. Обаче няма как да се отрече, че е as generic as it gets. Преса си мрънка под носа, а на 1:39 с това продиране на гърлото баш по чалгарски :1000 (29): На Евровизия това няма да го отрази никой, подобно на молдовския траш от миналата година. Упс, забравих, че няма как да е на Евровизия след тия истории с правата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Това че Преслава е мега зле на английски не ви дава право да се смеете, защото любимките на всички коментирали са същите, па и по-зле. Особено Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ау мн зле ахаха.. защо за бога пускат такива песни не се ли чуват или явно са си повярвали доста!!?! Преслава на английски.... да опита с цигански, 100% ще й се получи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Много харесвам Преслава, но просто не проумявам как се е съгласила това да види бял свят. Меко казано - пародия. В "I can't deny" се беше справила по-добре с английския, тук наистина се излага. Отделно самата песен е изключително посредствена и тъпа, просто няма за какво да се хване човек. Преслава е много красива в клипа. Общо взето хитови песни с пленяващ ритъм и на чужд език, засега е успяла да направи само Андреа и то не една, очевидно при другите няма да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Много харесвам Преслава, но просто не проумявам как се е съгласила това да види бял свят. Меко казано - пародия. В "I can't deny" се беше справила по-добре с английския, тук наистина се излага. Отделно самата песен е изключително посредствена и тъпа, просто няма за какво да се хване човек. Преслава е много красива в клипа. Общо взето хитови песни с пленяващ ритъм и на чужд език, засега е успяла да направи само Андреа и то не една, очевидно при другите няма да стане. Андреа е единствената фолкаджийка, която има потенциала да успее зад граница. В това се убеждавам за пореден път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Абе прослушах я и не е чаак толкова зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 ХАХАХА ХААХА тая на какъв език пее ? На моменти имам чувството , че примесва българска дума с английска . Много зле , английския и е най-малкия проблем в случая . Песента е под всякакв критика , дуетния партньор - да не говорим . Все са се излагали нашите с подобни песни ,но това е потрес .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не знам защо, но това до няква степен е по-поносимо от версията на Прес и Стеф. Не само, че е по-поносимо, а е и много по-добро. Пицата да се учи от по-талантливите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Чак не искам да споделя мнението си, след като прочетох какви са глупавите ви коментари от рода на: "Мани го тоя мазен педал", "Тоя що се отърква в известнотта на Преса", "УжасТ, по-добре да беше само Преса" Жалко, че таланти като Стефан Илчев се раждат в България, защото не го заслужават, а и никога няма да ги оцените. Преслава винаги ми е била безлична, каквото и да направи. Последната й песен, която харесвам беше "Моето слабо място" и то не с текст и музика, просто носеше някакви настроение. Скоро няма да ме впечатли отново, както е било и през годините. Много харесвам Преслава, но просто не проумявам как се е съгласила това да види бял свят. Меко казано - пародия. В "I can't deny" се беше справила по-добре с английския, тук наистина се излага. Защо тябва английският ѝ да е така, както вие си го представяте за перфектен? Изобщо не е толкова зле, колкото се опитвате да я изкарате. В "I can't deny" не ставаше за нищо хах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Жалко, че таланти като Стефан Илчев се раждат в България, защото не го заслужават, а и никога няма да ги оцените. Големите таланти, голямото нещо. Такива като него, Дамян Попов и Ко. с лопата да ги ринеш във всеки пиано бар дори у нас. Да е някакъв голям глас, някакъв жесток диапазон, пък харизма ... ... нищо, ама нищо. Лачено гейче, бутащо несъществуваща поп кариера, защото сбъдва мечтите си, а с тоя велик глас как да се седне зад бюро или зад трактора, а сметките плаща с парите на спонсора. Не ме кефят и това е. Или ще си глас и ще правиш нещо, или заебавай лигните и почвай да бачкаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И какво излиза - певицата, която ще ни представи, вече е избрана и това не е Преса? От какъв зор тогава е направила тоя дует с Илчев? Версията, че е загубила някакъв бас ми се струва все по-правдоподобна. :1000 (29): За да откаже хората от идеята да е тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Направо ме е срам да го кажа като ви чета коментарите,но мен си ме кефи песничката Клипът е готин,само не ме кефи този лачения,наистина не намирам логика в действията на Преслава,но песента е готина и няма кой знай какъв проблем с английския Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не ми хареса песента, предполагам че Преслава не се е занимавала изобщо с нея и просто се е включила накрая. По-голямата изцепка е клипът, чета някакви лунатични коментари за City и The Voice, a качеството му е като на певиците от Б група на Планета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Смях.. :1000 (29): :1000 (29): Колко си е повярвала, за да прави такива песни :1000 (10): true Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Нещо почна да ме кефи тая песен, тананикам си я, но в никакъв случай няма да стане хит... Ако беше на български щеше да е уникална, но... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Преслава да си пусне англоезичните песни на ДесиСлава, поп песните на Цветелина Янева, клиповете на Галена за Ротон и тогава да погледне това, което е пуснала тя и да се запита може ли да се сравнява с продукцията на колежките и. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Има ли вече мастер и MP3 на песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Истината е, че песента не е лоша, но всички очаквахме много повече. Можеше да мине и без този проект, поне на този етап при наличие на "На тебе не отказва", дуета с Фики и "Стига ти". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Стефан Илчев: Всичко по песента ни с Преслава е уредено „Песента ми бе предложена преди известно време, аз много я харесах и исках да я направя в дует с някоя певица. Реших да се обърна към Преслава, тя хареса парчето и се съгласи да го изпеем. Платил съм си на автора на музиката и текста, който е американец. Не знам кой какви притенции има към „In Control”, но всичко е уредено и имам нужните документи за това. Аз съм продуцент на проекта и затова премиерата му е в моя официален канал в You Tube”, каза Илчев. Песента е по текст и музика на американеца Quin Pearson, а аранжиментът е на DJ Diyan. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, а фотограф е Костадин Кръстев – Коко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Страхотен проект, дано направи още такива, отиват и. Както винаги и тук изпълнението и е жестоко особено към края на песента,избухва! Откъм музика и текст не е нещо нечувано, но като за първа песен е добре. Не знам, от какво точно са породени нападките към нея или може би на ''Лагерниците'' не им понасят, някой неща и започват да пишат ''хаотично'',но все едно!Истината е, че Преслава, Десислава, мога да включа и Анелия в това число са ПЕВИЦИ, който имат гласовете и таланта да пробият навън, но негативизма между феновете едва ли ще им помогне в нещо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.