Jump to content


Фолк идол / Signal


Kой?  

126 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Галена - 4 силни клипа с 4 супер хита. Има по-силна година дори от 2013. Според мен на мястото на Константин и Десислава трябва да са Яница и Цв. Янева, една идея по-заслужили са.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Константин няма никакво място тук? Не виждам на кого и с какво може да бъде идол?

Може би правилният избор трябвда е Галена. Спор няма, че всички са се втренчили в нея и чакат кво ще изкара. Хубави песни, хубави клипове. Напоследък показва все по-голямо желание и хъс за работа. Това се иска.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първо искам да попитам къде е императрицата Яница. Нали беше много голяма и много хитова???

 

Второ от къде на къде да се обосновавам спрямо проектите, след като Идол на годината е нещо, което надхвърля това кой какво пуснал през годината, ами какъв е приема му и статутаа му сред хората,а не само в дискотеките.

 

 

Гласувам за ДесиСлава. Заслужават повече обаче Азис или Преслава тази година. И двамата са ми антипатични, но човек трябва да м0же да разграничава собствените си симпатии от реалните постижения на конкуренцията. Галена може да се бори за Певица на годината, но не и за идол. Фики и Галин могат да се борят за тийн идол, но докато самите те имат други идоли, няма как те да са идоли на който и да било

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първо искам да попитам къде е императрицата Яница. Нали беше много голяма и много хитова???

 

Не е нужно Яница да бъде в тази позьорска компания, за да мачка в клубовете. Всички знаем, че това е просто набор на имена и нищо друго.

 

Не гласувам за никой, камо ли за Деса. :1000 (19):

 

Между другото, много започва да ме съмнява това тотолно игнориране на моментният клубен звяр Теди Александрова..... :1000 (6):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава - смятам, че първата половина от годината не ѝ беше много силна, но втората половина беше много хитова. А като цяло Преслава заслужава, защото направи парчета от поп-фолк до хаус. Промени се и в клиповете си, за мен тя и Галена най-много заслужава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава - смятам, че първата половина от годината не ѝ беше много силна, но втората половина беше много хитова*. А като цяло Преслава заслужава, защото направи парчета от поп-фолк до хаус. Промени се и в клиповете си, за мен тя и Галена най-много заслужава.

 

*последната една трета от годината по-скоро

 

Иначе Галена. В центъра е при певиците, най-много хитове, най-яки клипове, чуждестранен проект, модна марка, сценографии, тва-онова.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Джена, защото ми е някак по-различна. Няколко мои познати харесват само и единствено нея от чалгата. Освен това прави яки участия, на които хората ходят заради нея, знаят песните й и пеят с нея. А и без да се натрапва с по 200 песни на година и с дуети си прави хитове и то от не толкова велики песни - "Ти къде беше" е доказателството.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Анелия

 

Най - добрия цялостен продукт като песен и клип за "Генерал"! Страхотен и завладяващ дует с Илиян. Мегахита на Декември в лицето на "Аз съм Дявола", по 6-7 пъти съм я чувал на вечер, което за 2015та само с "Хабиби" се е случвало освен с на Анелия!

 

 

Емилия

 

Най - големия дискотечен летен хит за "Питбул"! Най - гръмналия хитов дует и балада за "Обичай ме". Много силно лятно попадение и оригинална Оцкова песен с "Ето ме".

 

 

Джена

 

Един от хитовете на годината с над 9 млн гледания и въртян и до днес сериозно "Спри да ми досаждаш"! Страхотен нестандартен експеримент с Оцко за "Градът работи за мен". И невероятно лирична песен, гръмнала с лафове по ФБ и позната на всички като сериозен хит за "Ти къде беше", направила доста гледания за бавна песен!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...