Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 41
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много е добра! Харесва ми. Очаквах я с нетърпение. Видеото е в стилът на Магда, отново е много готино и свежо. Харесва ми целия проект. Без забележки съм. Перфектен!

ОЛЕЛЕ. Това сигурно е най-зле изпълнената песен, издавана от "Пайнер" някога, текстът е просто наблъскан, няма никаква мелодичност в изпяването, изобщо кой ги измисля тези неща и как са ѝ дали така да го изпее.
Много е добра! Харесва ми. Очаквах я с нетърпение. Видеото е в стилът на Магда, отново е много готино и свежо. Харесва ми целия проект. Без забележки съм. Перфектен!

На мен проектът ми харесва като цяло, но имам няколко забележки. Не може в 21-ви век да се правят анимации тип 80-те години /какъвто е случаят и с уж модерният клип на Емануела/.

И не може да караш някой си мъж "да бяга, когато този мъж е олицетворение на всичко друго, но не и на мъжкарството. Не се научиха тия чалгарки, че напомпани и обезкосмени феминизирани мъже вече не са нито актуални, нито интересни...

Луди ли сте, песента е жестока, една от най-добрите тази година. Музиката е страхотна, изпяването също супер различно. Магда със сигурност уцели този път.

Отвратителна песен, супер безлично нещо. Магда иначе изглежда много добре, страхотна е! Жалко, че се е прецакала с такава песен...

ОЛЕЛЕ. Това сигурно е най-зле изпълнената песен, издавана от "Пайнер" някога, текстът е просто наблъскан, няма никаква мелодичност в изпяването, изобщо кой ги измисля тези неща и как са ѝ дали така да го изпее.

Май има нови зъбки, затова звучи странно. Забелязва се на с, ш, ч....

8435792E.png

Луди ли сте, песента е жестока, една от най-добрите тази година. Музиката е страхотна, изпяването също супер различно. Магда със сигурност уцели този път.

Сериозно ли ?! Музиката е страхотна, но изпяването е трагично! Тази пее по-зле от Ани Хоанг в "Като нощ и ден"...

Телевез...телевезия Планета :lol:

Харесвам Магда и творчеството й.Тази песен обаче е ужасна,изобщо не ми допада. :mf_surrender:

Да ви кажа честно, Магда така вие и влачи на умряло по принцип, че тука си пее направо супер! :lol:

Много е яка тая като визия, направо ми е в топа по външен вид! Мой тип отвсякъде..перфектна е тук.. :girl_cry2:

Доста интересно парче, хареса ми! Очаквах много по-малко след любимата ми Допуши ме. Браво!

Много ми допада! Определено Магда от "Нова страница" пуска все много добри песни! Лично мен много ме кефят! Конкретно тази звучи някак си различно и има добър текст. Сякаш нещо в звученето ми липсва, но не е кой знае какво. А в клипа Магдето е супер секси! :Vishenka_05: Само някои от статичните й кадри са излишни... Да продължава така и занапред!

Някой помни ли, че това неориентирано девойче едно време беше в челната петорка. Как може през първата половина в кариерата си да си създал песни, които се знаят дори от хора, които не знаят кой ги пее, а във втората половина едно читаво парче да не извади. Все нещо му липсва... Едно време беше конкурентноспособна - Море и суша, Утре късно е, Нямам душа, Нали ти казах, Усмихната ме запомни, Спаси ме любов, Хронична липса на любов и т.н. Краси черния и съсипа системата с физически и психически тормоз години наред... Добре започна парчето и в припева сякаш друга песен започна. Не обичам песни без ясна концепция и естетически неиздържана според неписаните правила в музиката. 4 от 6 заради доброто старо време...

Някой помни ли, че това неориентирано девойче едно време беше в челната петорка. Как може през първата половина в кариерата си да си създал песни, които се знаят дори от хора, които не знаят кой ги пее, а във втората половина едно читаво парче да не извади. Все нещо му липсва... Едно време беше конкурентноспособна - Море и суша, Утре късно е, Нямам душа, Нали ти казах, Усмихната ме запомни, Спаси ме любов, Хронична липса на любов и т.н. Краси черния и съсипа системата с физически и психически тормоз години наред... Добре започна парчето и в припева сякаш друга песен започна. Не обичам песни без ясна концепция и естетически неиздържана според неписаните правила в музиката. 4 от 6 заради доброто старо време...

Никога не е била в челната петорка. Но в Топ 20 е била. Първият й албум се харчеше доста.

Тая песен е направена колкото да я има... не ме кефи.

Никога не е била в челната петорка. Но в Топ 20 е била. Първият й албум се харчеше доста.

Тая песен е направена колкото да я има... не ме кефи.

Точно пък преди 10 години си беше напосредствено след топ 5 с "Нали ти казах", "Хронична липса на любов", "Не си сама", "Спаси ме, любов"... "Нали ти казах" имаше масово недоволство, че не са я номинирали за Песен на годината.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...