stereoto_ Публикувано на Юли 17 Report Share Публикувано на Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Три премиери в един ден? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 ДУЕТ НА ГОДИНАТА ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Най-слабата от трите песни днес. Язък. Защо запуши "Ето ме" с "Повече не питай 2"? Като цяло след Яница не върви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много е добра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Ебаси скучната песен, няма такава тъпня. Дуета на Стораро с Преслава е класи над това... Иначе много готин клип, Емилия вади страшни визии, уникална! Ама защо такава песен бе, леле... може ли такова нещо от две големи имена. ЕДИТ: Абе на второ слушане хваща, може пък и да излезе нещо от песничката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 "Повече не питай 2" Поне Емилия е страхотна в клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Майкооо :Vishenka_05: Припевът е много ударен.Ще пада яко дране. :1000 (29): Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Точно бях решил, че това лято няма да се слуша нищо друго толкова колкото "Генерал", "В твоите очи", "Секс за ден", "За големия" и "Няколко рокли", обаче...... ето го следващото предложение което много ми допада! Хареса ми песента. За мен, най-силната премиера днес. Много бързо я пуснаха. На Емилия от "Кой ще му каже" толкова не ми беше допадало някое парче, макар, че и последното си го биваше, но това вече много ще се слуша.... видеото и то ми харесва. Мисля, че ще е доста голям хит! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Много силно !! И текста и музиката и изпяването къртят . Аз лично съм доста доволен и от 3те песни днес . Клипа е много хубав , а Емилия е уникална . Определено го виждам хит . А сравнението с Повече не питай е повече от жалко , не сравнявайте провалите на Преса с класни песни на Емилия !!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Видеото е добро, много хубава Емилия, но песента хич я няма. Даже сравненията с "Повече не питай" не са на място, там веднага се запомня текста и си пасва с мелодията, а тук текста звучи някак неестествено, не са си изпипали нещата според мен. Като цяло не съм впечатлена, очаквах доста повече от тях двамата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Голяма тъпня .. и е точно в стилистиката на дуетите на Преслава - все едно слушам "Повече не питай" и "Нокаут" - уж сериозно, драматично и накрая се окаже изветряла и изтъркана история. Не е истина как Яница изкара по-яка песен от Галин, Емилия и Стораро :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Емилия как се из$ра на Ето ме не е истина Все пак е добра песента, ще видим занапред. Но предишната й имаше още живец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Защо е частен?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Емилия изглежда фантастично. Песента не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Не е истина как Яница изкара по-яка песен от Галин, Емилия и Стораро :1000 (29): И занапред ще е така - да свикват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Как може да я изтрият?! За 20 минути беше събрала над 100 лайка, това си бяха 20 000 гледания със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Как може да я изтрият?! Да не би да си изненадана? Ъплодъра е тъп като галош. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Как може да я изтрият?! За 20 минути беше събрала над 100 лайка, това си бяха 20 000 гледания със сигурност. Ти не си добре .. 20 000 гледания са поне 800-1000 лайка. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Тия от "Планета" равни нямат .. Невероятна песен ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Как може да я изтрият?! За 20 минути беше събрала над 100 лайка, това си бяха 20 000 гледания със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Как може да я изтрият?! За 20 минути беше събрала над 100 лайка, това си бяха 20 000 гледания със сигурност. Ти не си добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 тя вече е толкова скучна милата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Песента е готина...но Емилия, като си помисля само как я хейтвах в периода ѝ, в който изглеждаше като пластмасова перхидролена кукла. Не е истина колко е красива! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Мен пък ме кефи песента, малко на гръцки кавър бие, но текстът е оригинален, а и двамата имат много хубави гласове, отиват си... Клипът не знам колко е оригинален, но е различен определено, харесва ми, особено финалът, дали наистина предвиждат нов дует?! А дано... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.