Jump to content



Big Brother 2015


Препоръчани коментари

Ужас, като ви чета коментарите, без да съм гледал, имам чувството, че са избирали само маймуни... А и гледах в страницата им описанияра на участниците и е направо потресаващо. За рейтинг какво ли няма да направят...

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 246
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Дано влезе и Джорджано!

Няма нужда от втори изрод. :mf_surrender: Този изхвъргач дето се перчи с многото си пари и с вечери за 3 000 евро обаче ще изхвърчи пръв според мен.Много е противен.Само в България "мъжкарчетата" парадират с тялото и парите си.Голяма отрепка е този и производните му.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тоя футболиста ми се струва прикрит гей, с тоя фалшив неприязъм към гейовете!

винаги е така! Ако беше истински мъж по никакъв начин нямаше да му правят впечатление!

Всички прикрити се чувстват неудобно и го избиват на агресия в компанията на открити гейове заради това, че могат да бъдат разкрити. Научно доказан факт!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има доста противоречия в този сезон - на фона на селска обстановка и надслов "100% натурален" гледаме масово жени с безброй пластични корекции, татуирани и епилирани до мозък мъже, доста позьори и от двата пола. Нещо не се връзва.

Като стратегия виждам, че са подбрали хора със собствен бизнес и занаят, които сами са си шефове и изведнъж попадат на място, където някакъв прост самозванец с власт ще трябва да ги командва. Това вече си е изпитание за тях.

Но като цяло смятам, че "100% натурален" изобщо не отговаря за този сезон, а и общо за шоуто, защото в последните години залагат много на режисирани скандали и монтаж, а това няма как да се пробутва за натурално. Определено би ми било по-интересно да бяха вкарали по-селски тип хора, щяха да отговарят на обстановката.

Нямам фаворити още, все пак нищо не сме гледали почти.

Никита и Боби съм ги виждал в Пловдив и се чудих как може да се занимава с тази, защото на живо е 10 пъти по-противна отколкото на екран. Лицето й не само е много оперирано, а е цялото в някакви комедони и белези. Но пък може и да се обичат, живи и здрави.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Слаби характери са всички, Кирил и Братухчев малко повече ме кефят от мъжете, но имат лабилни нерви и са подвластни на зависимости. Дано Аделина и адвокатката да са малко по-силни и адекватни. Кристиян прави шоу, но не е никакъв лидер. Аз бих стоял цял месец без храна и цигари, но не бих му измил обувките на този, Пламен Богданов е мекотело.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютна смешка е Босс-а, а още по-големи смешковци са всички останали, които са готови да мият нечии обувки с цената на това да останат по-дълго на екран.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...