Jump to content


Заслужава ли nolee да е модератор?


Препоръчани коментари

foxy, освен ти и Flexius, други има ли, които да са недоволни от nolee?

 

Нека видим реално какво мислят потребителите за него. Другата седмица резултатите ще бъдат преброени.

 

Попълнете празната бланка и я постнете:

[b]Заслужава ли nolee да е модератор? -[/b]
[b]Защо? -[/b]

 

И двете полета са задължителни. Имате право да гласувате само ако сте написали поне 20 коментара тази година и нямате каквито и да е приятелски или роднински отношения с него. Моля, бъдете максимално обективни. Без дискусии и аргументи!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Заслужава ли nolee да е модератор? -

 

Не, казал съм го преди 2 години още и съм направил тема в този форум завършила с паритет на гласовете.

 

Защо? -

 

Нямам идея по какви причини неуровновесен младеж като него стана модератор, но нито някой го е предлагал, нито избирал. Натресе се на форума и започна да спира всякакви дискусии, да заключва теми и нищо да не модерира от мързел. Най-лесно е да се затварят теми и да се наказва, щото усилието е минимално, но те това е смисълът на модерирането. Такъв за модератор на никой не му трябва. В крайна сметка това е форум за дискусии, а не за избиване на комплекси на растежа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Заслужава ли nolee да е модератор? -

НЕ!

 

 

Защо? -

Казал съм го преди казвам го и сега: Банва когото си иска, а не банва тези които трябва. Дадох примери в предната тема. Банва за безумно тъпа причина, а след това ако някой напише същото не го банва. Това не е модератор, а някакъв там дето си прави каквото си иска и когато му кефне.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не, не заслужава, защото е пристрастен, а и не мога да му пиша ЛС, че да се оплача от някой, следователно ми е ненужен и без тва никъв го няма.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Заслужава ли nolee да е модератор? - Да!

Защо? - На първо място влиза редовно, а такива модератори почти не останаха. Лично аз съм виждала пристрастност към любимите му изпълнители в постовете му, но никога в модерирането му. Забелязала съм, че има добра преценка за форума и това кои теми са излишни и кои - не.

 

Ще ме извините, че не приложих ДНК тест, че нямаме роднинска връзка и просто ще трябва да ми се доверите. :(

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз не виждам какъв е проблема, нямам проблем да не бъде- върши си работата, когато трябва. От него имам само добри впечатления. Това, че на някой не му харесва, си е негов проблема. Ако е получил наказание, значи е имало защо. Така, че съм твърдо против тази тема. Смятам,че заслужава да е модератор, защото и без това форумът остана почти без контрол.

И се чудите какви теми да измислите, че да правите скандали и интриги. На който не му харесва, знае пътя.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Заслужава ли nolee да е модератор? - Не!

Защо? - Много високомерно и пристраство действа,от много време съм го забелязал, макар че за щастие никога не ми се е налагало да се занимавам с него или той с мен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво значи заслужава ли?Тук проблеми с модераторите имат само хора, които искат на всяка цена да се чува само тяхното мнение, и които се опитват по всякакъв начин да втълпят това си мнение на останалите.Много ясно, че трябва да има санкции за такива.Ако всеки спазва добрия тон никой няма да има проблеми с когото и да е :) Не може всяка тема да се извърта в тема за определена изпълнителка!

Иначе аз съм за да остане модератор!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не вземам страна в спора (така да го нарека). Отдавна форума не е това, което беше и отдавна съм писал на momo, че аз преотстъпвам правата си на друг потребител, но до това не се стигна. Ако nolee има желание да модерира, нека. Ако повечето са съгласни да му се отнемат правата, направете го за няколко месеца, за да видите, че винаги във форума ще има модератор-"черна овца", независимо дали ще е nolee или някой друг модератор.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Заслужава ли nolee да е модератор? - Не

Защо? - В продължение на години злоупотребява с правата си. Не веднъж ги е ползвал да защитава любимката му (Галка) въпреки че няма правило, което забранява да обиждаме или злепоставяме изпълнителите. Нарочил си е няколко потребителя които баннва редовно за да симулира активност.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...