Jump to content

Препоръчани коментари

Не мисля, че Камелия трябва да се впуска в такъв спор с бившия си продуцент.И двамата със сигурност имат кирливи ризи...не е нужно да стават за смях.Камелия със сигурност за нея си е права, но не мисля че и Пайнера ще премълчи нещо ако се задълбочат нещата и нападките помежду им. Резилно е...

Казал съм как още на 27.10.2014 година..... един концерт от 3 часа с 8 изпълнителя по 30 минути на сцена.

Азис, Кама, Тони Стораро, Тедка, Алисия, Емануела, Софка, Устата и пенсионера на кайма. :1000 (19):

Тодорка и Устата нямат пукнат хит от 2-3 години, ти вече с 30 минутни миксове ги сложи! Кама го каза - на някой може да са му нужни-9, на друг - 10 минути, за да избухне публиката, но и 1-2 минути в повече може да те сринат на сцената. :confused:

Резилно е...

Хахах, така трябваше да се каза песента на Кама.

Не знам защо се палите след като и самата Камелия 100 пъти повтори, че война няма да започва, просто защото да спечели срещу цяла една система е невъзможно. Пък сравнението Планета-Фен е пълен абсурд, при вторите я има 5 имена на кръст, дето могат да спасят положението, я няма. В Пайнер са големите, да не говорим и аутсайдерките колко дръпнаха в последно време откъм хитове. Камелия да си прави хубавите песни, да му мисли нейното поколение пвеици, които останават в Пайнер. Наистина не ми се иска Емилия, Анелия и компания да се превърнат в Нелина и Тони Дачева, че и Глория и Ивана, които вече пускат песни колкото да знаем за съществуването им и това пак следствие на системата на Митко. Но и него разбирам без да оправдавам, бизнесмен си е човека и при това добър, всеки му го признава. Кой знае колко милиони има по сметки. Видя се в тази държава, че с доброта и мисъл за другите няма да стане... Парите при такива хора ходят за съжаление.

Добре де, аз разбирам 3-те фена на Камелия, да подкрепям любимката си и т,н, но да се казва, че е по-добре от Фен тв и без Пайнер????!!!!!!!!!!!!!!!!ПРЕСТЪПНО Е! :gun_bandana: Та дори талант като Деси Слава, признат от цяла България изпитваше трудности, без продуцент и то в най-силните години на Пайнер, та бездарница като Камелия с кариера, основаваща се на ПР и секс ще успее??!!

Според мен целта на Камелия е една-тя знае, че няма да има успех без Пайнер, но така или иначе е доста възрастна, просто ще прибира хонорари, докато може и после пенсионерски живот.. :whistling: Така или иначе на нея кариерата е минала, както и младите й години, не губи кой знае какво..но никога не е късно да станеш за резил, дори на дърти години..

Е, то е видно кой се изложи на дърти години. Камелия тази вечер го обвини, с доказателства в 4 лъжи....

Е, то е видно кой се изложи на дърти години. Камелия тази вечер го обвини, с доказателства в 4 лъжи....

На чичо Митко не му трябва хубав имидж и ПР, трябват му обороти и печалба, а той ще ги има винаги, защото е музикален монополист номер 1 в България, не го мисли...Тази която има нужда от ПР, имидж, реклама и пари е Камелия, тя да се притеснява..

За пореден път се убеждавам, че Пайнер е прекалено либерален!! Оставя ги да си правят каквото искат...

Да каже Пенсионерът вчера, че някой го търсил да съди Кама, щото тя излъгала продуцентите на Нова ТВ, а реално той да е подписал договора, наистина преминава всякакви граници на добрият тон. Тоя трябва да се мачка при всяка възможност бавно, но за сметка на това продължително. И не ми го хвалете като кой знае какъв бизнесмен. Бойко го отряза като стриган кон за ОП "Конкурентоспособност", а даде парите на Графа, Иван и Андрей и ред други алкохолици, но не и на "монополиста" от пазара в Димитровград, основал ГЕРБ - Хасково.

А това, че е не е толкова продуктивна на кой мислиш се дължи? Ти ще имаш ли желания и някакъв хъс за работа и песни, при побобни условия във фирмата ти?

Камелия разбра преди много години, че може и без песни и клипове. Дали ще се записва, снима, ще се разправя един месец и песента ще мине и замине или ще притопли вчерашната манджа с някое интервю ала "Истините на Камс" за 15 минути - ефекта е един и същ.

Камелия има нужда от участия, те се случват благодарение на имиджа й, а имиджа й се напомня от нейния ПР.

Последната една година беше кристална като сълза - фейсбук картинките с фразички за живота, подмятанията за Преслава, роклята-лентичка ... забравила е само лепенките на Мура Мега и промопакет "Ех, тая Камелия" е налице.

И докато такива като Митко й поднасят на тепсия готов скандал с панделка, който сега ще я грее поне 3 месеца, тя няма нужда да сменя тактиката.

В крайна сметка ... кой бяга от лесното, бързото и ефективното?

П.П. Каме, Вескова, прави от време на време някоя песен за цвят все пак. И нямам предвид "Неустоим".

Да се чудиш кой е прав, и кой е крив.

Да си седеше мирно, нямаше да има такава съдба. А сега стигна дъното просто с тези излияния.

Не знам кой от какво се нуждае и от какво не. Но селякът се нуждае от няколко съдебни дела, за да си седне на задника.

И скандалът почна от него - той свали "Само за минута", това си е чиста проба хората да намразят Камелия, понеже, видиш ли, идолът Галин е орязан заради нея.

Просто аз се чудя как една Камелия - един продукт, който той поддържаше и пласираше 10 години, в момента така го цака отвсякъде, че не знае той къде се намира, сигурно мир и спокоен сън няма дори.

Не знам кой от какво се нуждае и от какво не. Но селякът се нуждае от няколко съдебни дела, за да си седне на задника.

И скандалът почна от него - той свали "Само за минута", това си е чиста проба хората да намразят Камелия, понеже, видиш ли, идолът Галин е орязан заради нея.

Просто аз се чудя как една Камелия - един продукт, който той поддържаше и пласираше 10 години, в момента така го цака отвсякъде, че не знае той къде се намира, сигурно мир и спокоен сън няма дори.

Добре де, кажи ми три основателни причини, освен алчността, поради които Кама не трябва да е доволна от Пайнер??? Имаше ротация, участия, турнета-всичко!! Просто я беше яд, че дели парите с Пайнер-а това е логично, след като тя е техен продукт!!!

Добре де, кажи ми три основателни причини, освен алчността, поради които Кама не трябва да е доволна от Пайнер??? Имаше ротация, участия, турнета-всичко!! Просто я беше яд, че дели парите с Пайнер-а това е логично, след като тя е техен продукт!!!

Твърде лично засегнат ми изглеждаш от всички тези събития. Докога ще цитираш всеки пост? Защо толкова те боли?

Пак глупости говориш. Айде вземи да мислиш повече. Камелия не я беше яд, че дели печалба с Пайнера. А че по договор срещу това, което му дава, тя трябва да получава неща, които не получава в действителност. Всичко си е плащала сама последните години. Значи Пайнера е продуцент само на думи и договор. Другото - не може да си конкурентно способен в среда, където за успели се обявяват тези, които бутат най-големи рушвети. И в цялата тая работа къде остава музиката?

Ти не четеш ли?

Нормално ли е ти да си плащаш за песен, за клип, а тоя да ти осигурява 3-4 излъчвания дневно по телевизията си?

За наградите какви глупости изговори - хората избирали, бла-бла, колко пъти е заслужавала поне за клип - получила е 1-2 пъти сигурно.

Участията както се вижда и тя сама може да си урежда, защо да дели с тоя нещастник парите си? Аз и 2% не бих му давал, ако съм в нейното положение.

Разбира се, че схемите са много и не е нужно някой да казва, че има такива - плащат си за гледания, плащат си за ротация, плащат си за награди, плащат си за място по концертите. Какво мислиш, че беше онова с месечните вноски от 18 хил. лв. от КТБ към Пайнер?

Този пазараджия иска ти да му даваш, не той на теб, така си ги е наредил Галена, Преслава, Мария, Янева - те вкарват пари не от участия, а от прищявки, понеже искат да са звезди.

Твърде лично засегнат ми изглеждаш от всички тези събития. Докога ще цитираш всеки пост? Защо толкова те боли?

До когато ми е кеф? Защо? На който не му е приятно, да не ме отразява,.. :whistling:

Пак глупости говориш. Айде вземи да мислиш повече. Камелия не я беше яд, че дели печалба с Пайнера. А че по договор срещу това, което му дава, тя трябва да получава неща, които не получава в действителност. Всичко си е плащала сама последните години. Значи Пайнера е продуцент само на думи и договор. Другото - не може да си конкурентно способен в среда, където за успели се обявяват тези, които бутат най-големи рушвети. И в цялата тая работа къде остава музиката?

Дали наистина е така? Ние как можем да знаем? От кариерата й на водеща съм забелязъл, че Камелия определено не е много умна и си е простичка жена от малък град, алчна за пари..Как може да сме сигурни, че тя е правата, а не той??!

Аз мисля, че я засегнаха без принципните му постъпки, тя е жена на принципите, той не си спазва задълженията по договор, не развива образа й, а напротив - спъва работата й. Как тя може да спазва договора, а той - не?

Логично е, че ако тя отделя доста по-малък процент от хонорара си, да я финансират по-малко? Кое е странното? Значи тя не иска да си променя договора, а очаква да бъде финансирана, като дебютиращ изпълнител?? Ние нямаме договора, така че няма как да знаем истината, а Кама може да каже всичко!! :gun_bandana:

А ротацията, а реклама от Пайнер, възможността за турнета, концерти-това не са ли пари, които влагат в нея??????

До когато ми е кеф? Защо? На който не му е приятно, да не ме отразява,.. :whistling:

Дали наистина е така? Ние как можем да знаем? От кариерата й на водеща съм забелязъл, че Камелия определено не е много умна и си е простичка жена от малък град, алчна за пари..Как може да сме сигурни, че тя е правата, а не той??!

Кво значи "алчна за пари". Когато ти си плащаш за всичко няма ли да искаш възвръщаемостта да идва при теб? Или ще искаш да я разпределяш за онзи дето си клати краката?

Вижда се кой е алчен, колко избягаха от него, а?

Фолкът стана бизнес, в който бизнесът е мръсна дума.

Не мисля, че всичко казано от Камелия отговаря на истината. Отчита 25 процента/ примерно/, следователно получава 25 процента за проектите си. Според мен е искала да получава повече за проектите си, от това което е по договор. С такъв малък процент който отчита какъв продуцент в истинския смисъл на думата може да й бъде Пайнера?!?

Напротив. Камелия е много умна и стъпила здраво на земята жена. Затова след 18 години на сцена още предизвиква интереса, който някои още преди 10-та си годишнина загубиха. И най-похвалното е, че този интерес го има дори след като тя няколко години вече няма изявен хит. Което означава, че впечатлява хората с нещо друго. И не, не е голотата. Защото и Юнона се разголва, Татяна също...

Кво значи "алчна за пари". Когато ти си плащаш за всичко няма ли да искаш възвръщаемостта да идва при теб? Или ще искаш да я разпределяш за онзи дето си клати краката?

Вижда се кой е алчен, колко избягаха от него, а?

Фолкът стана бизнес, в който бизнесът е мръсна дума.

Ама той си е бизнес и винаги е бил? Аз наистина не намирам кое ви е нелогично? Пайнера е бизнесмен/работодател, не баша на Камелия или която да било!!

Не мисля, че всичко казано от Камелия отговаря на истината. Отчита 25 процента/ примерно/, следователно получава 25 процента за проектите си. Според мен е искала да получава повече за проектите си, от това което е по договор. С такъв малък процент който отчита какъв продуцент в истинския смисъл на думата може да й бъде Пайнера?!?

АБСОЛЮТНО!!! Тя хем иска да взима повече хонорар, хем да я финансират, еми не става братче...После някой да отрече,че е алчна!!

Кама нали държи правата върху " Престъпно е"? И е поискала изтеглянето на проекта от платформата на Планета, тогава защо той продължава дя фигурира в канала на Планета във виобокс..Господин Шефа, печели пари, които принадлежат на Кама.

Аз не смятам, че Преса бута каквито и да е пари в компанията, в продукция или в купуване на гледания или лайкове. Не смятам, че кариерата й е прищявка, напротив, тя е далеч от суетата и иска само да пее. Ако искаше да парадира с финанси, досега щеше да влага пари в клипове, а тя е готова да да плати доста висока сума за музиката си, а не за визия, стайлинг, клип.

1. "Иска да пее" - ама не го прави май, а?

2. "Далеч от суетата" - но всяка година трябва да е с награда, иначе не може.

3. "Готова да плати висока сума за музиката си" - WTF??? Плаща за гръцки кавър на 3 години и за песен от Драганински - това ли е скъпо?

Парите знаеш ли как ги бута, под каква форма? Ако са 50 за нея и 50 за фирмата, но пък всяка година на взима награда и да я въртят по-често, това не са разходи на фирмата, никакви даже - телевизията си е тяхна, наградите няма как да не се състоят.

АБСОЛЮТНО!!! Тя хем иска да взима повече хонорар, хем да я финансират, еми не става братче...После някой да отрече,че е алчна!!

Камелия винаги е искала само едно нещо - Пайнера да плаща своята част по договор, нищо повече.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...