Jump to content

Деси Слава или Камелия?

Деси Слава или Камелия?  

223 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Абе по-добре срам да нямаш, отколкото срам да имаш. Щото Фатмишка така пее народно напоследък, че чак ми е чудно как може да сама да се натиск да го прави, толкова е резилни. И най смешно е точно с Дельо, ама карай.

Сподели в други сайтове

2006 и 2014 не са съгласни с това твърдение... :whistling:

И не само те хаха...

Тя и Камелия не е прилючила 2008, но щом има особи които го твърдят, ще го има и моето мнение за реалността на Деса. Колко пъти да ти казвам в прав текст, точно на теб, че моите преувеличени твърдения за Фатмишка ще са такива, докато ония двамата буквеници пишат глупости наоколо? В момента в който те млъкнат, ще млъкна и аз, ама е, толерират им се безобразията наоколо, и няма спирачка.

И междудругото, 2014? Майтапиш се, надявам се, даже тази и е по-успешна, все пак направи толкова много неуспешни песни, гостува успешно на кой ли не в Кокошарника, беше на Рожен, не беше нещо особено, но е присъствала, участва в няколко от Пайнерските резилища, 2015 и е много по успешна от предходната .....

Сподели в други сайтове

Тя и Камелия не е прилючила 2008, но щом има особи които го твърдят, ще го има и моето мнение за реалността на Деса. Колко пъти да ти казвам в прав текст, точно на теб, че моите преувеличени твърдения за Фатмишка ще са такива, докато ония двамата буквеници пишат глупости наоколо? В момента в който те млъкнат, ще млъкна и аз, ама е, толерират им се безобразията наоколо, и няма спирачка.

И междудругото, 2014? Майтапиш се, надявам се, даже тази и е по-успешна, все пак направи толкова много неуспешни песни, гостува успешно на кой ли не в Кокошарника, беше на Рожен, не беше нещо особено, но е присъствала, участва в няколко от Пайнерските резилища, 2015 и е много по успешна от предходната .....

Предходната имаше самостоятелен хит "Мойто зайче", който се въртя не знам колко време по дискотеките, доста, над година със сигурност присъстваше стабилно. И бая се хареса.

Сподели в други сайтове

В момента в който приемеш, че Деса е мързелива бездарница, неблестящя с нищо в момента, пропиляла и къфто талант имаше с огромната си тъпота и тъпи курвенски изпълнения, и сега рязнася микрофони в полупразни дискотеки за пияните студенти за да не пукне от глад, ще се съглася, че Кама е никоя на музикалната сцена от години.

Сподели в други сайтове

Към 1 декември Камелия е със около 120-130 участия при хонорар около 5000 лева. Всеки месец е в най-големите клубове и не ползва спасителната сламка на всички пропаднали в Пайнер, наречена "Планета Пайнер клубове". Само чакам Виво - Монтана да приключат годината във фейса си и ще си поговорим с дати, цифри и всякаква такава статистика. Тогава ясно ще се види кой и да какво се бори в тоя бизнес.

п.п. модераторите, ще го укротите ви тоя трол или пак ще се разправяме за глупости?

Сподели в други сайтове

Към 1 декември Камелия е със около 120-130 участия при хонорар около 5000 лева. Всеки месец е в най-големите клубове и не ползва спасителната сламка на всички пропаднали в Пайнер, наречена "Планета Пайнер клубове". Само чакам Виво - Монтана да приключат годината във фейса си и ще си поговорим с дати, цифри и всякаква такава статистика. Тогава ясно ще се види кой и да какво се бори в тоя бизнес.

Отдавна е с хонорар на половина и всичко го знаем, както и беше публикувано в официален източник..;) Изглеждате тъжна гледка ти и "приятелчето" което викна за подкрепа във форума...Сами, сами..Аз мисля, че аз и Лука е време да се откажем и да те оставим напълно сам със бутането ти на Кама..За нас тя вече е безопасна игла и отпадна от играта..;)

Сподели в други сайтове

Аааа, то щяло да се отказва бе? Затова ли използва намалението че Фокси беше с бан няколко дена и сра по адрес на Камелия през това време?

Поне е хубаво, че си признаваш как с лукас обменяте газове в едно гърне, няма лошо. Сега остана да си признаеш и разни други неща, като например къде точно ти е бръкнала чипровската, та цяла година спамиш по неин адрес по повод и най-вече без ....

Сподели в други сайтове

Камелия може да не блести с кой знае какъв талант, но в никакъв случай не е бездарница. Има приятен глас, пее правилно и нейните си песни ги изпълнява без проблем на живо, което бай дъ уей Деса даже не се и опитва да прави на участията си.

Сподели в други сайтове

Камелия е получила доста неща от природата и доста умения е развила с труд, мислене и опит, така че това определение за някоя друга.

И забравянето колкото и да ви се иска, не става ей-така, щом досега не е станало, значи скоро няма да стане, просто толкова и такива хитове и години старание в участията, ама на всяко едно, са дали резултат и той е, че в главата на българските чалгари Камелия е синоним на купон, Камелия=купон, Камелия=купон. Даже и малките го знаят, като направят някоя-друга дискотека и видят какво става на "Защо повярвах" и "Луда по тебе", и като отидат на нейно участие или техни приятели отидат и им разкажат.

Иначе участията от фейсбука ѝ, преписани в "Сигнал", не са чак толкова много, но са над 90 вече за тази година.

Сподели в други сайтове

Камелия може да не блести с кой знае какъв талант, но в никакъв случай не е бездарница. Има приятен глас, пее правилно и нейните си песни ги изпълнява без проблем на живо, което бай дъ уей Деса даже не се и опитва да прави на участията си.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Приятен глас хайде нека всеки за себе си да реши дали е или не, въпрос на вкус е, не на факт.

Факт е дали се пее правилно или не... Всички знаем кои са певиците, станали нарицателно за фалшиво пеене. Глухи ли сте или мазохисти, не знам.

По тази логика същото можем да кажем и за Малина и още някои със съмнителни данни.

Предимствата на Камелия са други, нека не се заблуждаваме.

Десислава може да е всякаква, но пее на живо на участията си. Друг е въпросът, че се лигави върху някои свои песни, но когато се вземе в ръце, е доказвала какво може.

Сподели в други сайтове

Предимствата на Камелия са други да, но това променя факта, че пее правилно. Или че има (сравнително) приятен глас. И за разлика от мнохо свои колежки, не се нагърбва да се прави на всестранно развита певачка, която може всичко да пее. Като примерно Излел е Дельо хайдутин ;)

Сподели в други сайтове

Ами аз лично не съм твърдял, че Камелия е приключила 2002 или там която година беше... Ако ще говорим за 'приключване' по отношение на актуалност с нова продукция, тя приключи през 2011. После се пробва да направи някое и друго завръщане, но просто вече не й се получава. За сметка на това Десислава дори и да е имала дупки, си е имала и хитове, които са я отписвали като не-пенсионирана за съответната година- в клипчето ти давам пример с "Мойто зайче" от 2014- хит, какъвто Камелия в последните години няма с или без Пайнер. Тази година се отчете с "В твоите очи", донякъде "Не го прави" и сега ще видим какво ще се получи с новата.

И все още не съм сигурен дали намеците ти, че Камелия пее по-добре от Десислава са за да дразниш ИНП и Лукас, но се надявам да е така. В това отношение няма никакъв смисъл от спор- излез на улицата и попитай всеки срещнат коя пее по-добре и всички ще ти отговорят едно и също, освен ако не попаднеш на някой заклет Камелот. :D

Сподели в други сайтове

Предимствата на Камелия са други да, но това променя факта, че пее правилно. Или че има (сравнително) приятен глас. И за разлика от мнохо свои колежки, не се нагърбва да се прави на всестранно развита певачка, която може всичко да пее. Като примерно Излел е Дельо хайдутин ;)

Ама ти не преставаш обаче.

Дельо не ти харесва как го пее, но Деса може да пее народно - не като Валя Балканска, която друго не може, но се справя. Или Вълкана Стоянова, лека й пръст, според теб не е била в ред да мисли Десислава за своя наследница?

Попитайте музикант дали Камелия пее правилно, само това мога да кажа вече. Пуснете си клипчетата, където пее с Глория и Бони, които я отвяват, а тя крещи върху тях. За първи път я чух на живо, като изпя "Има любов" в НДК. Кошмар беше. То и на запис си личи. Ок, научила е да си разпределя въздуха в песните правилно, за да изпълнява, без да се умори, максимално много такива, но нека не коментираме качеството на пеене и степента на сложност на самите песни. Щото аз мога да го обясня музикантски, но няма да ми повярвате - вие и на музикален специалист не бихте повярвали, щом се касае да ви каже истината. На някои хора Бог не им е дал, какво да направим сега... Признайте си го, не боли. И Роси Кирилова пее приятно, ненатрапчиво. Сигурно и половин България. Камелия е или поне беше добър мениджър, артист, шоумен. Имала е своите хубави и хитови песни клипове, пикови моменти. Толкова. Нима Андреа, Кати, Малина не са ги имали също?

Сподели в други сайтове

Бях дал розов период за Деса до този РД - 1 година. След като мина концерта и се върна в Брадъра, тази толкова предвидима елементарна женица стискаше зъби, но накрая се предаде и си каза мъката. В момента когато заговори на съквартирантите си как видиш ли едно време и скандирали в НДК името, а някакви си Глория и Ивана са и взели наградите вече и на слепите и глухите стана ясно, че след година напъни вече е разбрала, че днес не може да се мери с актуалните чалгарки. Именно заради това изригна с онези думи, че най-голямата и грешка била напускането на Пайнер. През всичките тези години тя и лумпените и мислеха, че тя е превъзходна и няма стигане, а за тази 1 година вече изтрезняха. Ей това им говорех миналата година по това време, ама тук разтягаха локуми до небесата. Смятайте какво и е в тиквата на Деса, след като в тази безпътица започна да сънува дуети със Слави Трифонов. Всички се сещаме защо, нали?

Сподели в други сайтове

Намеците не са ми, че Кама пее по-добре от Деса, а че за разлика от нея, си ката участията на живо, докато Деса я мързи, и си пуска и плейбеците.

В реда на мисли кой кога е приключил, пак казвам, ако Кама я броим за отписана от 2008ма, то Деса тряя да я броим за такава от 2005та. Реално никоя от двете не е, ама вие го обяснете на двамата буквеника.

Не съм казвал, че Камелия да има някакви особени гласови данни. Има както по-талантливи от нея, има и по-зле. Ама е факт, че нейните си песни, сложи не сложни, тва е положението, си ги пее. И то на живо. Всяка вечер или колкото често там има участия. Ся колко е музикантско и тн, не съм музикант, не съм твърдял да съм някога/някъде, аз деля музиката на харесва ми и не ми харесва. Камелия е към първата графа.

Както е и факт, че много нейни колежки, сред които Деса, попадат във втората графа понастоящем. Десата, когсто изобщо реши да ни пее, понастоящем се справя едва едва с нейните си песни от едно време, новите не струват и изобщо не мисля да ги коментирам, та какво остава за Дельо хайдутин? Не не ми харесва как го пее. Няма и как да ми хареса, щото го прави да звучи не като родопско, а като нещо за кръст, два пръста и три+ водки в някоя долнопробна кръчмотека. Харесването на това и изпълнение за мене е единствени проява на лош вкус и ниска музикална култура, затова и постоянното му пробутване в тоя форум като някво велико постижение ме дразни толкова. Ама Деса е тъпа и проста, или дори проста и тъпа, и се захваща с неща, които са прекалено големк за нейната уста. Да си пее там чалгиите, евентуално да си пее там квото народно гласа и още може, и да остави на мира хайдутина, много моля. Вкрайна сметка, то не може от толкова години да се правиш на чалга певица и да не се позагуби гласа за народното.

Сподели в други сайтове

Боже мили... :lol: Само вижте до къде го докара Видинския и какъв капацитет си докара, да го съпортва във форума... :lol: Поне да беше изнамерил, някой малко по-така, да не прилича на Зайката... :clap: Трагична гледка...Дори другия фен на Кама от го заряза, който често казано е по-нормален, колкото и неприятен да ми беше..

Айде дано тая вечер Деса е "Любимата звезда на България" за да има разревани пак, както цяла година.. :lol:

Сподели в други сайтове

Кама като изпее така някоя песен като на финала на ББ ми се обадете.Срамно е сравнението на певица като Деси с тая бездарната.

Срина всички "певици" в България.. :Vishenka_05: Айде сега и наградаааааа и ще гръмне всичко! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...