Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 76
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Аз лично съм доволен!

Преслава става все по-красива, евала за което!

Клипа не е чак толкова зле колко го изкарвате, дори много по-добър от повечето дето се излъчват по телевизията.

Не важи, защото Ивана не прави комерсчета като Преслава за дискотеки, защото Ивана е 20 години по-възрастна и никога не е имала претенции, че е много модерна и актуална и защото може клиповете й да са зле, но поне можеш да ги различиш един от друг... Дори един клип на Уникална слага в малкия си джоб всичко на Преслава, защото поне има някаква идея... :mf_surrender: :mf_surrender:

И тази песен според теб е комерс???

Ивана хич не правеше комерси - Златен чеп (Чекия, както тя си я кръсти), Време за мъже, Не е ваша работа, Точка 69, Душ или направо муж...смукачи, палавници и още 100 :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Песента на Преса е убийствена. Видеото е направено колкото да има клип. И да Преса никога не е залагала на клипове, но има песни, които заслужават мащабни продукции, обаче са бързали, а и на нея не й се занимава. Тя и без клипове още е топ любимка. Актьорската игра й е мега добра този път, не се превзема. Безобразно слаба е обаче, но има мн красиви кадри, особено с ризата и дънките.

Браво! Поне една певица да си копира собствения клип! Евала! :1000 (29):
Този клип постига един феномен сам по себе си. Песента е уникална и до този момент ме кефеше адски много. Гледайки видеото обаче, ми се струва, че песента започва да ме дразни 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif
Браво! Поне една певица да си копира собствения клип! Евала! :1000 (29):

HAyayhaayayahahhaahahaha

Така и не можах да я възприема тази песен. :mf_surrender:

Скучен, банален клип, хубав Дудов, Преса беше по-хубава на РД 2013 и в клипа на "Скоро", поне според мен. :3fdb8960598fa63e:

Така и не можах да я възприема тази песен. :mf_surrender:

Скучен, банален клип, хубав Дудов, Преса беше по-хубава на РД 2013 и в клипа на "Скоро", поне според мен. :3fdb8960598fa63e:

Ти добре ли си, там беше отвратителна, мясаше на прилеп :1000 (29):

Добре де, не разбирам какви са тия превземки, за толкова години трябваше да ви стане ясно какви клипове е готова да направи, не сте чакали клип на Андреа или Галена все пак. Вчера някой се изцепи, че феновете на Преслава все се правели, че очаквали нещо от Галена и се разочаровали - ми същите сте и вие.

На тази песен такъв сюжет можеха да барнат ...

Пресо Пресо :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Да ми изтрият кадрите на якия декор,а да ми оставят 1 минута чекнене на стълбите.НЕЩАСТНИЦИ! :helpsmilie:

Песента е жестока. Очаквах да бъде придружена от нещо доста по-мащабно и въздействащо като клип.

Преслава изглежда добре, караницата между двамата изглежда добре изиграна и толкова. Защо толкова не ѝ се занимава с клипове на тази жена? :1000 (29): :1000 (24):

Тв версията е в пъти по добра от това.. толкова хора около нея толкова ли не успяха да измислят нещо по оригинално за тази песен.

Ти добре ли си, там беше отвратителна, мясаше на прилеп :1000 (29):

Беше уникална там, с тая червена рокля и прическата, и въобще мачкаше тогава.

Сега е като скумрия с перука.

Клипа дали струва колкото пакетче семки ? Много евтин и безидеен, а какво можеше да се измисли за такъв тип песен, но това е Преслава. Иначе е много красива, определено взема да мачка. Харесва ми много как се държи пред камера, има самочувствие, но Дудов ми е отвратителен, то не са пози, то не са чупки...Като цяло пореден проект на Галка който доминира над Преслава.

Същите чупки,същите пози,същотото клатушкане на главата и същото присвиване на поглед.Отделно чекненето пред стълбите,което е отвратително.. :mf_surrender:

Само историята е добре изиграна и Преслава е уникално красива...

Като за клип на Преслава е уникален...1000%20(29).gif

Абе вие луди ли сте? Клипът е много хубав! Пресъздали са текста и всъщност реална случка от живота. Не ви ли се е случвало това, което на героите в клипа? Краят пък е най-хубав от всичко.

На мен много ми хареса. Браво!

Казах ле днеска че ще е тотална щета Преса ...

Давай Галено , продължавай да я комплексираш с брутални клипове , песни и колаборации .

Казах ле днеска че ще е тотална щета Преса ...

Давай Галено , продължавай да я комплексираш с брутални клипове , песни и колаборации .

Точно за песни и музикални проекти не повдигай въпроса,защото това е е 100 пъти по-качествено от всичко пято от Галена в последните 2-3 години.

Точно за песни и музикални проекти не повдигай въпроса,защото това е е 100 пъти по-качествено от всичко пято от Галена в последните 2-3 години.

Дада , иска ти се ... Спри ме слага в малкия джоб тая песен , както и доста други на Преса , за клипове да не говорим ... че Юнона вади по-хубави от клюна ...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...