Jump to content

Freya

Ramaniасs
  • Коментари

    25
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

About Freya

  • Рожден ден 31.07.1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Пловдив

Freya's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Аз като един от най големите фенове на поп фолка през целия си живот, никога не съм вярвала, че ще дойде момент, в който да кажа, че жанра просто удари дъното. И не само с този проект, но доста допринася. Последните няколко песни, които излязоха са пълен потрес. Иначе жалко за песента на Галена и Цвета, зарибяваща е и има потенциал ако се махнат някои фрази от текста и се направи един клип. Щото това за мен не само, че не е клип, ами на всичкото отгоре дава още хляб на фейтърите на жанра да плюят. Предишната ми работа беше свързана с много чести ходения до махалите, и повярвайте ми, клипа не изглежда никак забавен.
  2. Freya

    Online: Пресила - Смешно е

    Няква разлика между поп-фолк и Пайнер правим ли?
  3. Freya

    Online: Пресила - Смешно е

    На мен пък ми прилича на Лия Песента е безлична. Името й е повече от смешно, дори не заради Преслава, просто Пресила звучи зле Поп-фолка трябва да спре да бълва нови певици и сериозно да пресее сегашните си..
  4. +1 Да, и аз за това си мисля напоследък. Първо Кристияна с оная песен.. даже заглавието не й помня.. Сега Соня с това.. Учудващо е, че песента е на Кости, пък той в повечето случаи прави прилични неща. Но тук текста играе много лоша роля на песента. Само като видях заглавието ми стана ясно. Едва изтраях парчето до края, а клипа е под всякаква критика..
  5. Това, че майка й е оперна певица няма никакво значение. Самата Кристияна е завършила музикално училище. Ма то много хора го завършват, това нищо не означава. Като няма талант не може да се появи от някъде изведнъж. Тая песен за нищо не струва. Оцко и тука е вкарал "семплираните" си глупости. Единственото положително е, че Криса танцува. Фики изглежда под сяква критика, и с тва негово чистене и готвене вече ми писна. :1000 (29): Нищо чудно, че поп-фолка деградира, то с такива проекти... Ама докато има хора, дето им се кефят, така ще е. И до колкото има значение - майка й не е солова оперна певица, а пее в хор.
  6. Freya

    Online: Галин - Сменям ти адреса

    За пръв път песен на Галин да ми хареса. Много се зарибих.
  7. Freya

    Online: Деси Слава - Не го прави

    Страхотна песен, хареса ми от първо слушане на концерта. Клипа е убийствен, спор няма. Проекта е на световно ниво. Класа. Откакто Деси се завърна в Пайнер, в нея са всичките ми надежди. Засега й се получава. Да продължава в същия дух
  8. Freya

    Резил на вечерта

    Тази година за пръв път няма ясно изразен резил. Бяха се постарали явно Усети се липсата на Магда. Разбирам, че Галена е новатор и я подкрепям принципно при някакви такива експериментални и шантави решения, но трябва да влага малко повече мисъл в тия неща. Примерно ако се беше появила да пее с маската една песен, а я свали на другата (или на средата на същата), щеше да е много по-добре. Не можах да разбера за какво й беше да излиза да си взима наградите с нея, като дори не можеше да говори с нея. Тъкмо ако беше излязла по време на някое изпълнение щеше да е на плейбек или лайв запис и щеше да си има оправдание да не слушаме живите й опити. Най-добре би било ако я беше оставила за някой имиджов клип според мен, но тогава пък всички щяха да гракнат как копирала.. Все пак клипа се върти повече, не е като една вечер която ще се забрави за три дена
  9. Интелигентно написано на кирилица. Иначе - като гледам май половината тука сте оглушали нещо.. За да бъде една певица.. ами певица тя трябва да може да пее. Независимо дали ще е на годината или не. Анелия последните няколко години се е понаучила да пее, в периода 2006-та беше доста зле. Галена не знам, преди години пееше доста по-добре, не знам дали щото претърпя някви операции на гласните струни или квото беше там.. Но както някой каза по-рано в темата, жалко е, че не може да изпее собствената си песен.. Стигаме до Джена. Моля ви се - Джена! Чуйте я и пак си помислете Миро си е абсолютно прав, с тая разлика че това важи и за доста от колежките й. Тези, които пяха снощи са Ивана, Роксана, Цветелина Янева и Преслава. Това са поне тези, които си спомням. Емилия принципно си пее, но не знам дали беше на живо снощи, затова за нея нищо не мога да кажа. Андреа ако можеше да пее равна нямаше да има, надявам се да започне да взема уроци малко да се понаучи. Същото важи и за мъжете. Ся, разбирам, че всички тийн-ки са луднали по Фикчо, ама тва не означава, че може да пее. Най-големия ужас е "Зайди, зайди". Това си е направо гавра с песента. Същото важи и за Галин. Много фенки и самочувствие без покритие. Да ходят на уроци и двамата заедно И без тва виждам, че май от снощи дружки са си станали. От мъжете единствения, който пее безупречно е Борис Дали. За съжаление го прецакаха горкия преди няколко години.. Честно казано не исках Преслава да взима "Певица на годината", но след снощния концерт се убедих, че просто няма коя друга да я вземе. Пеенето не се учи толкова лесно. Или си певица/певец, или не. Това е положението. Колкото до наградата за Идол, ясно е, че я дават за да има две наградени певици. Но мисля, че на Галена най-много й отива тази награда. Старае се, различна е, и в клипове, песни, проекти, сценично поведение.. Не казвам, че се получава винаги, особено сценичното.. но жената се старае и това се вижда.
  10. Ето я песента на годината бе, радвам се, че й дадоха награда.
  11. Заслужена награда! Аз гласувах за него, браво!
  12. Не на последно място - на Оцко. Малко със страх като че ли звучеше
  13. Много заспал концерт, честно. Не знам кво съм очаквала
  14. От няколко страници насам чета чета.. и дето се вика, гледам и не вярвам на ушите си Ква Яница, кви 5лв? Не знам нито едно име на нейна песен, какво остава да говорим за хитова такава Изобщо не може да става и дума за сравнение с Андреа и "Най-добрата". Тази песен беше единствената достойна конкуренция на "Хавана.."-та в категория за песен на годината. Жалко че я пренебрегнаха така. Ако трябва да сме обективни, годината беше на Галена. На Джена дори не й помня имената на песните, иначе опитва се да пее момичето. Въпреки че са ми на кантар с Галена коя вие по-зле на живо Колкото до Преслава, заслужила е само една награда и този път това е баладата. А за Фолклорните - нито Райна, нито Колева. Аз лично предпочитам Борис Дали, но ще съм доволна само ако не е Колевата, щото милата и тя хич не може да пее. Анелия да си взима албума и да изпее нещо старо, най-добре ще бъде. Фики да вземе да се скрие някъде, щото още не е за певец, ама въобще не е стигнал до там. Ноо.. наградите никога не са били обективни, щото ако са, някои изпълнителки тряа да вземат по няколко награди, а други да останат с пръст в уста..
×
×
  • Create New...