pechenko Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 (редактирано) Редактирано Февруари 13 от Ivanhoe Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Няма равна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Някой успя ли да види видеото преди да го скрият? Аз, жестоко е видеото.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 FACEBOOK ЦЯЛОТО ВИДЕО Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Дано да си остане частен, че като гледам по обложката, по-добре да не излиза. Защо? Доста оригинално изглежда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 FACEBOOK ЦЯЛОТО ВИДЕО Малее при червената завеса все едно гледам сцени от Туин Пийкс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Луда е,на стола е перфектна. Много червени са филтрите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Приспа ми се от тая песен. Едва дочакваш края. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ужасно много й отива всичко!!! Последната сцена ме уби.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Видеото е супер! Липсата на Sergio в него обаче ми е съмнителна, хаха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много як клип на страшно слаба песен. Такава слаба песен не беше пускала от "Много ми отиваш". Да се стяга и да пее сериозни неща, че ми писна с нейните лигочи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Песента е трепач! Отдавна си я харесвам. Малко текста е глупав, но не е проблем. Клипа е УБИЕЦ! Много добре е направен и Галка е много готина. Има взаимствани кадри 100% обаче. Истински професионалист е !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Леле, много силно ме впечатли клипа, много добра игра със светлините, Галена този път има много добро видео, наистина, последното й не беше такова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хубаво видео с нулева идея и акцент върху задните части на Галена. Блудкава и скучна песен. Сори, Галче, ама това не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кой е режисьор? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Брутален е клипът, само монтажът куца и след 3-тата минута започва да губи инерцията и креативността на предните минути. Малко в повече са пипнали констраста на моменти, има странни кадри по отношение на осветление и цвят, но ако не е краден - то Браво тогава! Това с червената завеса и черно-белия под доста напомня на един световно известен сериал. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Галена смаза с клип!! Няма равна просто. Прилича на световна звезда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Кадрите с лампата са ми много тъмни - не се вижда нищо и така се губи интереса. Всичко друго е перфектно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Обожавам артистичността на Галена, как играе пред камерата, ненормална е. Погледи, мимики, движения - уникална. Песента ще се завърти и ще стане хит, ясно е. МНОГО ЯКА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 КЛИП НА ГОДИНАТА 2015 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Видеото е мега яко, има много креативност каквато искам да има в повечето клипове. Песента не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Оле песента звучи мега дълга, неговите партии са излишни. Иначе не зарибява много, но мисля,че ще се наложи заради марката "Галена" Видеото ми харесва, не е много скъпо, но адски добре направено - имала е и преди такива точни попадения. На червеният велосипед ми са най-любимите и интересни кадри. Страхотна визия и игра пред камерата. Видеото със сигурност е по-силно от парчето. Но каквото и да си говорим - Номер 1 с днешна дата в попфолка си е Галена. А да, не че е изкопирано цялото, но червената стена някак си ми се наби веднага.....ама все пак - за протокола - декември 2014: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Брутален е клипът, само монтажът куца и след 3-тата минута започва да губи инерцията и креативността на предните минути. Малко в повече са пипнали констраста на моменти, има странни кадри по отношение на осветление и цвят, но ако не е краден - то Браво тогава! Това с червената завеса и черно-белия под доста напомня на един световно известен сериал. :1000 (29): Напълно споделям мнението ти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.