Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 143
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Някой успя ли да види видеото преди да го скрият?

Аз, жестоко е видеото.. :3fdb8960598fa63e:

Дано да си остане частен, че като гледам по обложката, по-добре да не излиза. :roll1:

Защо? Доста оригинално изглежда.

Малее при червената завеса все едно гледам сцени от Туин Пийкс. :gun_bandana:

Луда е,на стола е перфектна.

Много червени са филтрите! :helpsmilie:

Ужасно много й отива всичко!!! Последната сцена ме уби....

Видеото е супер! Липсата на Sergio в него обаче ми е съмнителна, хаха!

Много як клип на страшно слаба песен. Такава слаба песен не беше пускала от "Много ми отиваш". Да се стяга и да пее сериозни неща, че ми писна с нейните лигочи.

Песента е трепач! Отдавна си я харесвам. Малко текста е глупав, но не е проблем. Клипа е УБИЕЦ! Много добре е направен и Галка е много готина. Има взаимствани кадри 100% обаче. Истински професионалист е !!!

Леле, много силно ме впечатли клипа, много добра игра със светлините, Галена този път има много добро видео, наистина, последното й не беше такова :)

Хубаво видео с нулева идея и акцент върху задните части на Галена.

Блудкава и скучна песен.

Сори, Галче, ама това не става. :mf_surrender:

Брутален е клипът, само монтажът куца и след 3-тата минута започва да губи инерцията и креативността на предните минути.

Малко в повече са пипнали констраста на моменти, има странни кадри по отношение на осветление и цвят, но ако не е краден - то Браво тогава!

Това с червената завеса и черно-белия под доста напомня на един световно известен сериал. :1000 (29):

Галена смаза с клип!! Няма равна просто.

Прилича на световна звезда.

Кадрите с лампата са ми много тъмни - не се вижда нищо и така се губи интереса. Всичко друго е перфектно.

Обожавам артистичността на Галена, как играе пред камерата, ненормална е. Погледи, мимики, движения - уникална. Песента ще се завърти и ще стане хит, ясно е. МНОГО ЯКА!

Видеото е мега яко, има много креативност каквато искам да има в повечето клипове. Песента не ми харесва.

Оле песента звучи мега дълга, неговите партии са излишни. Иначе не зарибява много, но мисля,че ще се наложи заради марката "Галена"

Видеото ми харесва, не е много скъпо, но адски добре направено - имала е и преди такива точни попадения. На червеният велосипед ми са най-любимите и интересни кадри. Страхотна визия и игра пред камерата. Видеото със сигурност е по-силно от парчето. Но каквото и да си говорим - Номер 1 с днешна дата в попфолка си е Галена.

А да, не че е изкопирано цялото, но червената стена някак си ми се наби веднага.....ама все пак - за протокола - декември 2014:

Брутален е клипът, само монтажът куца и след 3-тата минута започва да губи инерцията и креативността на предните минути.

Малко в повече са пипнали констраста на моменти, има странни кадри по отношение на осветление и цвят, но ако не е краден - то Браво тогава!

Това с червената завеса и черно-белия под доста напомня на един световно известен сериал. :1000 (29):

Напълно споделям мнението ти.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...