Jump to content

Препоръчани коментари

Днес клипа има само 11 000 гледания, а преди правеше много повече на ден.

Защото е скрит.

Днес клипа има само 11 000 гледания, а преди правеше много повече на ден.

Защото е скрит и може да се гледа само ако го отвориш от канала на Планета.

На никой не му дреме колко е крадена. Ако излезе ще получи прием, дето не е имала от години.

Как може да е толкова тъпа да не участва?

Може и Пайнер да са решили, че не искат да рискуват още един техен изпълнител да бъде освиркан. Но и аз се съмнявам, че на някого в залата му пука за скандала, вероятно много хора дори не знаят за него.

Може и Пайнер да са решили, че не искат да рискуват още един техен изпълнител да бъде освиркан. Но и аз се съмнявам, че на някого в залата му пука за скандала, вероятно много хора дори не знаят за него.

Биха освиркали Оцко, не нея. Аз лично ще се радвам ако пее.

Биха освиркали Оцко, не нея. Аз лично ще се радвам ако пее.

Тя е лицето на проекта, и нейното име е по-споменавано в коментарите за скандала. Дори когато Господарите публикуваха видеото във фейсбук, призоваха ако имаме въпроси да ги зададем на нея. Не е виновна тя, но определено ще й стане гадно, ако я освиркат. Писах й, че според мен по-добре да участва.

Тя е лицето на проекта, и нейното име е по-споменавано в коментарите за скандала. Дори когато Господарите публикуваха видеото във фейсбук, призоваха ако имаме въпроси да ги зададем на нея. Не е виновна тя, но определено ще й стане гадно, ако я освиркат. Писах й, че според мен по-добре да участва.

Искаме я на концерта - нищо не пречи да врътнат една специална версия за наградите - мега тъп ход, ако не се появи...

Тя сигурно иска, след толкова време има актуална песен, явно от Пайнер са казали не...

Всяко чудо за 3 дни.Вече никой не помни този скандал. :1000 (29):

Че те откраднаха милиарди от държавата пред очите на всички чрез КТБ и хората забравиха за три дни, та ти искаш това да се помни...В България всяко нещо минава и замианва..Ние сме коне с капаци...

Че те откраднаха милиарди от държавата пред очите на всички чрез КТБ и хората забравиха за три дни, та ти искаш това да се помни...В България всяко нещо минава и замианва..Ние сме коне с капаци...

+1 А, ей това е коментара за голямо съжаление. Земетресения, наводнения, КТБ, бежанци, избори, убийства, кражби, тероризъм, какви ли не трагедии и абсурди... И всяко чудо за 3 дни и после готови за следващото. Но не е само в България, а в целия свят. Вече всичко е ненормално за 3 дни и после става част от всичко останало. Та една Гергана ли...

Очаквайте гостуването на Гергана при Жени Койчева. Специално за участието си тя ще бъде облечена с бронежилетка, а предаването ще бъде прекръстено на "Полкмаратон" :girl_witch:

5049.gif

Обаче на този Смотцко хич не му пука,Пашев и той го кара на режим копиране Ави Бенеди ще излезе свестен :D

Обаче на този Смотцко хич не му пука,Пашев и той го кара на режим копиране Ави Бенеди ще излезе свестен :D

Еврейското копие на Кости - свестен? :roll1:

Е наистина ли няма да пее на концерта? Като не може да изпее тази песен може да използва случая да припомни старите си хитове + от този момент ще се получи супер

Е наистина ли няма да пее на концерта? Като не може да изпее тази песен може да използва случая да припомни старите си хитове + от този момент ще се получи супер

Вече мина метър веднъж с рок версийки на стари хитове. Стига толкова. Гергана е изпаднала в летаргия вече седма година. Пайнер не са длъжни да губят ефирно време, за да й дадат шанс за пореден път да реанимира кариерата си.

Вече мина метър веднъж с рок версийки на стари хитове. Стига толкова. Гергана е изпаднала в летаргия вече седма година. Пайнер не са длъжни да губят ефирно време, за да й дадат шанс за пореден път да реанимира кариерата си.

Не знам каква е ситуацията и защо Гергана пуска толкова малко песни и защо така се получи с кариерата й, но 5 минути от концерта не мисля, че са проблем. Ако се погледне под друг ъгъл на нещата сега около нея се шуми много може да я побутнат малко ако не със стара то защо не с нова песен. Скандал така или иначе има, поне да извлекът максимума от него.

Не знам каква е ситуацията и защо Гергана пуска толкова малко песни и защо така се получи с кариерата й, но 5 минути от концерта не мисля, че са проблем. Ако се погледне под друг ъгъл на нещата сега около нея се шуми много може да я побутнат малко ако не със стара то защо не с нова песен. Скандал така или иначе има, поне да извлекът максимума от него.

Да, може да представи песента с едно интро, в което да се поместят изказвания и заглавия относно скандала с песента. Но това може да се направи само ако Пайнер докажат правотата си и излязат чисти от този скандал. Не виждам това как ще стане.

Глупости. Това, че не е сред топ имената в последните години и изкарва по-рядко продукция, не означава, че не е имала успешни песни след 2007. А при положение, че на концертите се бутат пълнежи като Милко, Юнона, Яница (преди Всичко друго пожелаваш) и т.н. да се каже, че Гергана, която беше няколко години сред топ имената им, не заслужава "да си губят ефирното време заради нея" е абсурдно. Аз не виждам нищо лошо в това имената с по-голям стаж да пеят само стари песни на концертите понякога. Не само Гергана но е правила, но и Тони Дачева, Камелия и т.н.

Глупости. Това, че не е сред топ имената в последните години и изкарва по-рядко продукция, не означава, че не е имала успешни песни след 2007. А при положение, че на концертите се бутат пълнежи като Милко, Юнона, Яница (преди Всичко друго пожелаваш) и т.н. да се каже, че Гергана, която беше няколко години сред топ имената им, не заслужава "да си губят ефирното време заради нея" е абсурдно. Аз не виждам нищо лошо в това имената с по-голям стаж да пеят само стари песни на концертите понякога. Не само Гергана но е правила, но и Тони Дачева, Камелия и т.н.

"Била", "беше", "ако все още беше" - минало заминало и бъдеще неясно. Юнона и Яница поне са продуктивни, нормално да им се дава време да представят песните си.

Чрез Хизбула нощ и ден ти търсиш контакт с мен.

На снимката готин си, застанал до танка си.

По ивицата нощ и ден ти сваляш звезди за мен.

Ще чакам минута-две, после пак в окопите.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...