Jump to content

Препоръчани коментари

brokeback-mountain.jpg

Какво мога да кажа - без никакво съмнение най-добрият филм, който съм гледал някога. Попринцип никога не правя такива генерални заключения, но не мисля, че някога ще гледам по-добър. Направо ме разтърси из основи, 10 дни вече съм страшно депресиран и вглъбен в себе си - накара ме да се замисля за толкова много неща, съпреживях историята с героите. Евала просто!

Оценка: ∞/10 1000%20(29).gif :Vishenka_05:

shining_ver1.jpg

The Shining / Сиянието (1980)

10/10 Брилянтна игра от Джак Никълсън!Психария си е филма.

Girl%20with%20a%20Pearl%20Earring.jpg

Girl With A Pearl Earring / Момичето с перлената обица (2003)

10/10 Изключителен филм!

• 2 weeks later...

A Haunted House / Къща на духовете (2013)

a-haunted-house-movie1.jpg

В сравнение с новоизлезлите филми, този ги разби само с 4-5 сцени.Умрях от смях, определено го слагам в графа любими.Препоръчвам го на всички. :1000 (29):

10/10

The Island / Островът (2005)

2501_13797.jpg

Мнение: Уникален филм - сюжет, идея, реализация, игра, всичко беше перфектно. Супер силен, гледайте го.

Оценка: 10 / 10

Mama/Мама (2013)

Mama-Poster.jpg

10/10

Имаше няколко сцени, които ме стреснаха страшно много!

Като замисъл е много новаторски и интересен, а и повечето ефекти бяха на ниво!

Mama/Мама (2013)

Mama-Poster.jpg

10/10

Имаше няколко сцени, които ме стреснаха страшно много!

Като замисъл е много новаторски и интересен, а и повечето ефекти бяха на ниво!

Сега го гледах, на същото мнение съм, доста е интересен и оригинален! :1000 (33): В последните 4-5 години не е излизал по-добър ужас.

TEXAS CHAINSAW/ТЕКСАСКО КЛАНЕ (2013)

Texas-Chainsaw-Poster-03.jpg

7/10

Хареса ми, но все пак, предишните части бяха много по-добри. Тази откъм сюжет нещо куцаше.

Life-of-Pi-UK-Poster-438x650.jpg

Ужасно добър филм !! Притеснявах се повече за тигъра отколкото за главния герой ;дд

Иначе ефектите са много добри..Искам да го гледам пак.

10/10

Parker / Паркър (2013)

parker_ver2_xlg.jpg

Филмът е хубав, но би се харесал най-вече на тези, които си падат по екшъни.

8/10

The Curious Case of Benjamin Button / Странният случай с Бенджамин Бътън (2008)

Button-BGposter.jpg

Мнение: Велик, ама наистина ВЕЛИК филм. Всичко беше толкова красиво и същевременно толкова тъжно, през половината време си насълзен и не знаеш какво да правиш - просто гледаш и се наслаждаваш. Определено ми се нареди сред 3-те любими филма за всички времена, да не кажа 2-та! Уникален сюжет, оригинална идея и перфектна актьорска игра.

Оценка: 10+/10

"Ted" - все още се питам защо изгледах докрай подобна глупост... Може би заради Мила Кунис и Марк Уолбърг, страшно ги харесвам и двамата. Но не, дори те не спасяват толкова рекламираната продукция!

Чиста загуба на време. Смешен. Но не в добрия смисъл на думата...

• 2 weeks later...

weekend-2011-L-YZQYCK.jpeg

9/10

Много хубав филм, но имаше и скучни моменти. И все пак, не трябваше да се разделят.

sg20onesheet.jpg

10/10!!!

Страхотен и много истински филм... Аз съм в шок, честно казано!!! Всеки трябва да го гледа!!! Препоръчвам го :)

Fast & Furious 6 - абсолютен фен съм на сагата, но... Все повече забравят за тунингованите машинки и все повече залитат към екшън, престрелки.. Тук даже прекаляват с фантазиите, много повече от 5-та част!

Въпреки, че съвсем се оплетоха частите и се оказа, че всяка идея изниква от предната сцена, или е хрумнала на момента от артистите, филмът не потъва в никакъв случай. Адреналин и жестока музика!

Препоръчвам на фенове и следящи сагата, като мен ;)

• 2 weeks later...

"Изгубени в Чернобил" - нищо не очаквах, всъщност. Все си мисля, че киното напредва и като сценарии и като сюжет... Все се надявам новите ужаси с напрежение да ми го провокират веднъж завинаги... Все се залъгвам, че с времето всеки следващ филм ще е усъвършенстван и гениален...

Уви. dry.gif

Нищо не губите. Типичната група младежи в типичния изоставен и страховит терен. С типичното развиване на действието...

The%20Call%20(2013)%20R5%20LiNE%20400MB%20Hnmovies..jpg

THE CALL/ОБАЖДАНЕТО (2013)

10/10

По-добър филм тази година не бях гледал. Уникален. От първата до последната минута държи в напрежение. Чака се сега "Злите мъртви" (2013) да излиза.

to_the_wonder_ver7.jpg

Загуба на време отвсякъде..

4/10...

LOVE-AND-HONOR-Poster-01.jpg

Страхотеннн! Бих го гледал отново..

9/10

genezis.jpg

Имах го изтеглен от доста време, но успях да го изгледам вчера. Много силен филм, по принцип не си падам много по фанастичните елемнти във филмите, но тук е използван по много реалистичен начин. Има си всичко...драма, криминале, приключение, екшън, дори и романтика. Играта на Леонардо както винаги е на мн високо ниво. Струва си да се гледа, но от хора с някакъв инелект, че като четох някои мнения в замунда очаквах голяма боза, а то какво се оказа. :)

10/10

p_198985.jpg

Става за губене на време. Доколкото знам е първия филм на Ема след Хари Потър. Има много добри моменти, но и много излишни такива. Смехът като цяло преобладавше.

7,5/10

now-you-see-me-poster.jpg

10/10

Гледайте го задължително !

На мен лично ми е най-любимият филм. Ще ви хареса, ако харесвате паниката при Жокера и Бейн от Батман.

now-you-see-me-poster.jpg

10/10

Гледайте го задължително !

На мен лично ми е най-любимият филм. Ще ви хареса, ако харесвате паниката при Жокера и Бейн от Батман.

Тъкмо приключих с гледането на трейлъри, изглежда ненормално як! Чак и на мен ми направиха фокус от трейлъра... :helpsmilie: Не знам как са го направили, но е жестоко.

Нямам търпение да изязатт субтитри, ти на кино ли го гледа?

6cb4e18egw1e0g7l8r00qj.jpg

Не е лош, хареса ми.

8/10

Гледах го, най-после! Нямах търпение да свърши, по-голяма боза скоро не беше излизала.

Очаквах да е нещо като последната версия на "Снежанка" поне, но се оказа, че тя е шедьовър пред това. Не знам колко е бюджета на тази бозица, но всичко беше супер евтинджос, от костюми до ефекти и декори.За сюжета да не говорим, грам смисъл и идея няма.

2/10 от мен :mf_surrender:

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...