davena Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 https://www.facebook.com/SasaKovacevic.offi...55084110784063/ това не ми изглежда да е от Пинк и Гранд на Брена.. или се бъркам? От новогодишната програма на държавната телевизия РТС (Радио и Телевизия Сърбия) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 От новогодишната програма на държавната телевизия РТС (Радио и Телевизия Сърбия) Но студиото май е на Гранд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Поздрав! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Карли много налагаше тази балада, като и "Не вреди" но не успя да ги доближи до "Ко ову драму режира" и "Тихи убица" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Горан Брегович казва че Драгана е сърбската Sindi Loper. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Тази песен цяло лято си я слушах, много ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 ТУК РАЗБИВААААА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Клипове ще снима ли Йеца? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Сдобих се с две любими видеокасети на Драгана от продавалника, като едната си е директно от Сърбия. Направо не знам как попаднах, и са в добро състояние. Другата е издание на Фолктон за България. Албумът на Александра Радович е нещо страхотно, обожавам я тая жена и музиката й. В последната година направо не мога да повярвам какво се случва с мен - тотално отсвирих нашата чалга, слушам предимно по-старите неща. Насочил съм се към сръбското и интересното е, че преоткривам музиката им, включително и поп стилистиката. Радович има уникални попадения. Някой знае ли от къде и как мога да си поръчам албума й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Сръбската музика говоря към днешни дни , изпълнителите запазиха си истинският поп-фолк с живите инструменти, мелодията, дори ако щеш и по изпълнение, а докато тук всички се юрнаха на един и същ бийт, нито пеят, а направо си говорят, ето това ми липсва и искам да се започне, както си е било преди...на мен пък не ми излиза от главата песента на Рада - Метрополит ето това е истински поп-фолк звучене Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
davena Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Сдобих се с две любими видеокасети на Драгана от продавалника, като едната си е директно от Сърбия. Направо не знам как попаднах, и са в добро състояние. Другата е издание на Фолктон за България. Албумът на Александра Радович е нещо страхотно, обожавам я тая жена и музиката й. В последната година направо не мога да повярвам какво се случва с мен - тотално отсвирих нашата чалга, слушам предимно по-старите неща. Насочил съм се към сръбското и интересното е, че преоткривам музиката им, включително и поп стилистиката. Радович има уникални попадения. Някой знае ли от къде и как мога да си поръчам албума й? Вариант първи : ТУК Вариант втори : Живот и здраве следващата седмица пътувам до Сърбия - купувам ти го, и го получаваш (в София).... Избора е твой.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Рада вече е готова с песни за нов албум. Но ще пускала синглове, "Spavaj mirno" се казва следващата и' песен, писана от Braja. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Хайде да направим сравнение между БГ и СРБ певици/певци. Кой на кого ви прилича като кариера, личен живот и слично. Мен са ми така : 1. Наташа Беквалац = Анелия - успешна кариера - разведени - имат по една дъщеря - и двете са някъде на също интелектуално ниво с малка предност на Беквалац. 2. Елена Паришeва = Ана Кокич - омъжени за футболист и ватерполист - имат по две деца - кариерата им е на втор план след като са в брак - мъжете им имат скандали в професията си (мъжа на Ана беше позитивен на дрога) - не говорят или рядко говорят за личният им живот Ако ми хрумнят други ще пиша, вие ако имате някакви сравнения пишете ( но да са реални и обективни) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Dobro Jutro, svima! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Dobro Jutro, svima! Dobro ti jutro Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Сръбската певица Драгана Миркович за първи път ще изнесе грандиозен концерт във Варна на 25.03.2017 г. Българските и почитатели ще могат да чуят на живо във Варна хитове като "Placi zemljo", "Poslednje vece", "Milo moe sto te nema", "Zivot moj", " Luce moje" и много други. Билетите могат да бъдат закупени от касите на ДКС - Варна и в мрежата на ticketportal. Цена на билетите от 40 до 80 лв. VIP-билети - 100 лв. Драгана Миркович вече 30 години е на върха на музикалната сцена. Родом е от село Касидол, близо до град Пожаревац в Източна Сърбия. По народната музика я запалва дядо ѝ. Първият ѝ албум излиза през 1984 година под името Имам дечка немирног. Между 1986 и 1990 записва пет албума с популярната сръбска група „Южни Ветар“. Следващите две години последователно се появяват третият албум на звездата „Спаси ме от самотата“ и четвъртият - „Розите цъфтят само в песните”. Година по-късно излиза албума„Най-хубавата двойка“. През 2008 година излиза 19-тия ѝ албум — Експлозија. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Все повече ме зарибяват новите песни на Драгана. Zagrli opet, Od milion jedan, Samo mi je dobro, Trebas mi ti - уникални. Трябва повече да се слушат и влизат под кожата. Във Варна сигурно ще ги изпее. В новия албум ще има 15 песни, което означава, че има да представя още 5 песни поне. Дано да не ги реализира сега, че ще стане всичко накуп. Определено се е постарала пак да има разнообразни неща за всички генерации и в същото време да са си в неин стил. От друга страна, иска ми се нещо ултрамодерно и дискотечно. В албума Luce moje имаше такива, както и в Explozija. pinkprincess, ще ходиш ли на Брена в спортната зала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 pinkprincess, ще ходиш ли на Брена в спортната зала? Не, аз на Цеца нямаше с кого да ида. На Брена още по-малко... :1000 (29): Иначе би ми било интересно. Ти предполагам ще ходиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Не, аз на Цеца нямаше с кого да ида. На Брена още по-малко... :1000 (29): Иначе би ми било интересно. Ти предполагам ще ходиш. Ми май няма да ходя, въпреки че принципно съм от Пловдив, в момента съм си в Пловдив даже, а залата ми е до г*за, дето се вика - в Съдийския ми е къщата. Ходи ми се, ама ще съм си в София, а и при мен няма с кого. И не й знам песните. Интересно ми е да посетя самата зала обаче, така че за някой друг концерт може и да се класирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Зорица Брунцлик с нов албум за Денят на влубените. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 :Vishenka_05: Аман от тези жалопоики! Шунд! Джибериш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Аман от тези жалопоики! Шунд! Джибериш! Много ме кефи тази песен, преди имах един сръбски диск и тя беше включена в тази компилация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много ме кефи тази песен, преди имах един сръбски диск и тя беше включена в тази компилация. Последният (мега) хит на Мая Марияна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.