Jump to content

Всичко за сръбската музика

Препоръчани коментари

Моята песен :Vishenka_05: а бе маке, нали тази беше любимата певица на баща ти? :3fdb8960598fa63e:

Дааааа има една нова песен т.е не е много нова ЛАВ МИ ЛАВ МИ ЛАВ МИ ЛАВ МИ :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Какви са тия работи, дето слушате? Пускайте хевиметъла:

Мисля, че яко се размазвах като дете на това и сериозно се бяха притеснили за мен. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Тази песен я чух веднъж в един асансьор, ама се оказа, че не е на Драгана, а е някакъв американски рок.

И до днес не мога да я открия. Музиката беше 1:1. Иначе другата и рокаджийска повече ми харесва.

Сподели в други сайтове

Тази песен я чух веднъж в един асансьор, ама се оказа, че не е на Драгана, а е някакъв американски рок.

И до днес не мога да я открия. Музиката беше 1:1. Иначе другата и рокаджийска повече ми харесва.

И това се вписва:

Сподели в други сайтове

Дали Аркан я е спуквал така от бой. :1000 (29):

Верно ли, че й е обръснал главата около 94-та - може би затова е била с някаква перука в тоя период.

Сподели в други сайтове

Верно ли, че й е обръснал главата около 94-та - може би затова е била с някаква перука в тоя период.

и аз го бях чувал това.. и някъде в нета имаше статия и снимки, вярно е. Както и това, че не е имала избор дали да му стане жена или не. Той я е избрал и край.. никой не е посмял да му се опълчи, но това всички го знаят ..

Сподели в други сайтове

"Обръснал" й е главата 92-93-а, още преди да се запознаят. :3fdb8960598fa63e:

http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/bozino...bih-je-od-seksa

:roll1: :roll1: Този пак ни излага...

Сподели в други сайтове

и аз го бях чувал това.. и някъде в нета имаше статия и снимки, вярно е. Както и това, че не е имала избор дали да му стане жена или не. Той я е избрал и край.. никой не е посмял да му се опълчи, но това всички го знаят ..

По същия начин са били и нашите мутри - поръчват си някоя и край, няма право на отказ. Но пък не е като да не си го е търсила Цеца. Като си мутреса по природа и те кефят такива хора и среди, сама си го просиш. Като искат пари и власт, ще търпят насилие и ще лежат по затворите. Доколкото знам, Аркан много е харесвал първо Драгана, ама тя е избягвала тия групировки и затова после даже от яд Аркан удря шамар на нейния продуцент и приятел - Зоран Басанович, и забранява на Туцакович да пише текстове за Драгана, затова тя има такива от нея до 1994, след това всичко най-най се дава автоматично и само на Цеца като песни и награди. Даже на една церемония за награди за 1995 заплашва Драгана, че няма да излезе жива от там и тя се крие в гримьорната на Beat street. И всичко това защото не му е пуснала. Даже 1998 тя прави самостоятелен концерт в Хала пионир и за първи път си назначава охрана от страх заради Аркан. Затова и до ден-днешен не се понасят с Цеца. Такива мъже искат една жена да им бъде робиня и в същото време да имат още сто любовници. Само проста, лесна и алчна жена може да търси вниманието на такъв. Те се усещат взаимно и се намират. Сърбите като цяло имат особено отношение към жените. Не просто патриархално, а смачкващо жената.

Сподели в други сайтове

Ми те повечето сръбкини изглеждат като от магистралата, сами си го просят. Само в Белград съм виждал по-нормални и европейски изглеждащи, другото е от селянка нагоре. Аз съм потресе дори повечето участнички в Пинкове звезде какви тела имат и как се обличат...

Сподели в други сайтове

Ми те повечето сръбкини изглеждат като от магистралата, сами си го просят. Само в Белград съм виждал по-нормални и европейски изглеждащи, другото е от селянка нагоре. Аз съм потресе дори повечето участнички в Пинкове звезде какви тела имат и как се обличат...

То си е до човек и до късмет какво ще привлечеш към себе си и какво ще ти се случи, не само до вида. Щото и Карлеуша е като кощрамба - вечно по пилоните разгологъзена и т.н., обаче е пич, не е "криминалац" и си има готино семейство. Зависи как заявяваш себе си и външния си вид. Има не толкова привлекателни жени, които излъчват нещо, което провокира да им налитат. Особено едно време в Сърбия наистина са били като някакви... не знам. Сега като че ли се нормализираха нещата. То като цяло до днешни дни, каже ли се певица, и много хора ги свързват с лековатост, включително и тези от по-сериозните уж жанрове. Предполага се, че те трябва да забавляват и е задължително да са разкрепостени. Много певици страдат от тия клишета, щото просто са си певици искат да бъдат приемани като такива.

Някой има ли наблюдения в Сърбия купува ли се музика, или положението е като при нас, защото подочух, че и там не се купуват албуми, пускат по 500 бройки от албум и айде... Иначе ценово е като при нас.

Тук ме кефи, любима песен. Те поне си пеят старите песни и не им пука.

Сподели в други сайтове

Защо са изтрили "VOLIS LI ME" на Aca Lukas от Youtube ?

Има проблеми с мениджъра (вече бивш мениджър) и се съдят сега за това.

Иначе за продажби вече не се говори. Последно ЈК DIVA беше продал над 300 000 (само в първият ден 150 000) и беше наи-продаван албум за 2012. От тогава насам аз класации за наи-продавани албуми не съм виждал. Ето и сега търсех но не намерих.

Но сигурно са слаби след като всичко веднага постват на YT. Дори след постването на YT пускат албумите в продажба.

Сподели в други сайтове

Ох не мога :roll1: :roll1: :roll1:

ЈК : Умолявам моите фенове да не нападат разни ЧЕКИЧ(и) = чукове (Адреана), пили, ножовки ... защото всеки мои фен е по-голяма звезда и има повече последователи от тези анонимуси.

ЧЕКИЧ на сърбски означава ЧУК :3fdb8960598fa63e:

https://twitter.com/karleusastar/status/819235100512681984

Сподели в други сайтове

То си е до човек и до късмет какво ще привлечеш към себе си и какво ще ти се случи, не само до вида. Щото и Карлеуша е като кощрамба - вечно по пилоните разгологъзена и т.н., обаче е пич, не е "криминалац" и си има готино семейство. Зависи как заявяваш себе си и външния си вид. Има не толкова привлекателни жени, които излъчват нещо, което провокира да им налитат. Особено едно време в Сърбия наистина са били като някакви... не знам. Сега като че ли се нормализираха нещата. То като цяло до днешни дни, каже ли се певица, и много хора ги свързват с лековатост, включително и тези от по-сериозните уж жанрове. Предполага се, че те трябва да забавляват и е задължително да са разкрепостени. Много певици страдат от тия клишета, щото просто са си певици искат да бъдат приемани като такива.

Някой има ли наблюдения в Сърбия купува ли се музика, или положението е като при нас, защото подочух, че и там не се купуват албуми, пускат по 500 бройки от албум и айде... Иначе ценово е като при нас.

Тук ме кефи, любима песен. Те поне си пеят старите песни и не им пука.

То човек не може да избере физическия си изглед, може само да го поправи, което струва пари. До тогава може да се облича нормално, не като долна :). А те повечето сръбкини точно това правят - пълен кич, много си го обичат. То само като им погледнеш студиата на някои - оранжев диван, лилав мокет, зелени завеси, водещата в жълто, скроловете червени и сини, емблемата кафява, например :mf_surrender: Влече си ги...

Карлеуша също няма чисто минало, не знам какво много се изказва. И тя го кара като Кама на евтини сензации, музика няма. Таланта също е кът. Балканската Бритни.

Сподели в други сайтове

То човек не може да избере физическия си изглед, може само да го поправи, което струва пари. До тогава може да се облича нормално, не като долна :). А те повечето сръбкини точно това правят - пълен кич, много си го обичат. То само като им погледнеш студиата на някои - оранжев диван, лилав мокет, зелени завеси, водещата в жълто, скроловете червени и сини, емблемата кафява, например :mf_surrender: Влече си ги...

Карлеуша също няма чисто минало, не знам какво много се изказва. И тя го кара като Кама на евтини сензации, музика няма. Таланта също е кът. Балканската Бритни.

Какво имаш предвид за Карлеуша под нечисто минало? Кариерно наистина е доста скандално, но "приватно" аз лично съм чел, че не е някаква подозрителна.

Така и не разбрах тоя скандал, но май от тогава с Цеца са на нож.

Не знам после защо се съдиха и т.н., но ме кефи, че Карлеуша има стремеж към истината и е "право куме в очи". Или пък се дрънкат за реклама и защото са си конкуренция.

Сподели в други сайтове

Карлеуша също е била с eдин бизнесмен Зоран които е убит когато ЈК има само 21г. Тя му посвети песен тогава.

След това с Боян Карич (БК тв) само 5 месеци са в брак и сега е с Душко.

Зоран

canda1.jpg

Боян Карич

Душко го знаете.

Карлеуша никак не е балканската Бритни (според мен) маика и' Дивна Карлеуша е позната водеща а баща и' е полицаи. И маика и казваше как по времето на Аркан започнала някаква кампания че ЈК не можела да пее и ден днешен много така мислят.

Този познат водещ Минимакс ( в видеото постнато от adorable) вече е покоен, опитвал се да защити ЈК но Аркан му удрил шамар и тои спрял.

Сподели в други сайтове

Какво имаш предвид за Карлеуша под нечисто минало? Кариерно наистина е доста скандално, но "приватно" аз лично съм чел, че не е някаква подозрителна.

Така и не разбрах тоя скандал, но май от тогава с Цеца са на нож.

Не знам после защо се съдиха и т.н., но ме кефи, че Карлеуша има стремеж към истината и е "право куме в очи". Или пък се дрънкат за реклама и защото са си конкуренция.

Сега не мога да гледам клипчето, но принципно това е историята: http://www.kurir.rs/bitka-traje-od-90-ih-e...-clanak-1014987

Съдиха се заради това отворено писмо: https://m.facebook.com/notes/jelena-karleus...62998443736021/

През 90-те и Карлеуша като Цеца е била държанка на мутра - Зоран Давидович - Чанда. Основно се е занимавал с трафик на наркотици и кражба на автомобили. Ама с тази си професия 100 про се е забърквал и в убийства, отвличания, изнудвания и т.н. мутренски занимания. Но явно на Карли тогава тези неща не са й били проблем, както сега, нали е имало пари за рокли. :3fdb8960598fa63e: 2 месеца след убийството на Аркан разстрелват Чанда на връщане от погребение на друга мутра. Защо ще застрелят почтен бизнесмен, както тя го представя? :whistling: После Карлеуша намеква, че Цеца го е убила. Според нея Чанда се обадил на Цеца да й изкаже съболезнования за Аркан, а тя му отвърнала: "Вучиче ти се црева по Београду". И след 2 месеца умрял. Цеца е виновна! :1000 (19): Не че месеците след убийството на Аркан не изпозастрелват половината крими-контингент. :mf_surrender:

Паралел между двойките Карлеуша и Чанда и Цеца и Аркан:

- Карлеуша и Цеца са певици. Чанда и Аркан са мутри.

- И на двете двойки връзките приключват, когато разстрелват мутрите.

- И двете посвещават песни на мъртвите си мъже. Карлеуша - Балада за Зорана, Цеца няколко песни от Децения, Пиле.

След връзката с Чанда Карлеуша се жени за Боян Карич - един от наследниците на най-богатата сръбска фамилия. Не знам наистина ли са най-богати или просто медиите ги водят така, както тук водят Васил Божков за най-богатия българин. Главният брат Карич - Боголюб, има интересна биография - натрупване на богатството, афера с мобилния им оператор, пуснат е за издирване 10 години от Република Сърбия. Виж го в Гугъл. И тогава на Йелена не и е било проблем от къде идват парите за рокли. :mf_surrender:

Да не говорим и за баща й, който е бил висш полицай. А висши полицаи почтени няма. ;)

Така че колкото и да се опитва да се разграничи от Цеца, според мен си е със същия курвенски, меркантилен, държански манталитет като нея, просто с по-малък късмет.

Сподели в други сайтове

pinkprincess, евалата!!! Това имах предвид. Войната на метресите е това, с разликата че Цеца има талант и прави хитове. Или пък всичко е, защото Аркан не е обърнал внимание на Йеца, щото е грозна, и тя от бяс че трябва да се разкрачи на по-ниско ниво в йерархията и бълва...

Борец за истината? О, моля ви се! Най-елементарния скорошен пример:

Вторинк - Прийовичке, мило момиче, много си ми симпатична

Сряда - Тъпа селянко, уважавах те само защото си снаха на Брена

Всичко й е от ден до пладне на тази, комплекса да е последна инстанция я изяжда отвътре.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...