nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Ех, върнах се в детските си години.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Моята песен а бе маке, нали тази беше любимата певица на баща ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Моята песен а бе маке, нали тази беше любимата певица на баща ти? Дааааа има една нова песен т.е не е много нова ЛАВ МИ ЛАВ МИ ЛАВ МИ ЛАВ МИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тази песен мога да я слушам с часове....не омръзва! Не знам, много ме кефи!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Какви са тия работи, дето слушате? Пускайте хевиметъла: Мисля, че яко се размазвах като дете на това и сериозно се бяха притеснили за мен. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тази песен я чух веднъж в един асансьор, ама се оказа, че не е на Драгана, а е някакъв американски рок. И до днес не мога да я открия. Музиката беше 1:1. Иначе другата и рокаджийска повече ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тази песен я чух веднъж в един асансьор, ама се оказа, че не е на Драгана, а е някакъв американски рок. И до днес не мога да я открия. Музиката беше 1:1. Иначе другата и рокаджийска повече ми харесва. И това се вписва: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дали Аркан я е спуквал така от бой. :1000 (29): Верно ли, че й е обръснал главата около 94-та - може би затова е била с някаква перука в тоя период. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дали Аркан я е спуквал така от бой. :1000 (29): Верно ли, че й е обръснал главата около 94-та - може би затова е била с някаква перука в тоя период. и аз го бях чувал това.. и някъде в нета имаше статия и снимки, вярно е. Както и това, че не е имала избор дали да му стане жена или не. Той я е избрал и край.. никой не е посмял да му се опълчи, но това всички го знаят .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дали Аркан я е спуквал така от бой. :1000 (29): Верно ли, че й е обръснал главата около 94-та - може би затова е била с някаква перука в тоя период. "Обръснал" й е главата 92-93-а, още преди да се запознаят. http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/bozino...bih-je-od-seksa Този пак ни излага... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 и аз го бях чувал това.. и някъде в нета имаше статия и снимки, вярно е. Както и това, че не е имала избор дали да му стане жена или не. Той я е избрал и край.. никой не е посмял да му се опълчи, но това всички го знаят .. По същия начин са били и нашите мутри - поръчват си някоя и край, няма право на отказ. Но пък не е като да не си го е търсила Цеца. Като си мутреса по природа и те кефят такива хора и среди, сама си го просиш. Като искат пари и власт, ще търпят насилие и ще лежат по затворите. Доколкото знам, Аркан много е харесвал първо Драгана, ама тя е избягвала тия групировки и затова после даже от яд Аркан удря шамар на нейния продуцент и приятел - Зоран Басанович, и забранява на Туцакович да пише текстове за Драгана, затова тя има такива от нея до 1994, след това всичко най-най се дава автоматично и само на Цеца като песни и награди. Даже на една церемония за награди за 1995 заплашва Драгана, че няма да излезе жива от там и тя се крие в гримьорната на Beat street. И всичко това защото не му е пуснала. Даже 1998 тя прави самостоятелен концерт в Хала пионир и за първи път си назначава охрана от страх заради Аркан. Затова и до ден-днешен не се понасят с Цеца. Такива мъже искат една жена да им бъде робиня и в същото време да имат още сто любовници. Само проста, лесна и алчна жена може да търси вниманието на такъв. Те се усещат взаимно и се намират. Сърбите като цяло имат особено отношение към жените. Не просто патриархално, а смачкващо жената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ми те повечето сръбкини изглеждат като от магистралата, сами си го просят. Само в Белград съм виждал по-нормални и европейски изглеждащи, другото е от селянка нагоре. Аз съм потресе дори повечето участнички в Пинкове звезде какви тела имат и как се обличат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Знаете ли тази песен на Севе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ми те повечето сръбкини изглеждат като от магистралата, сами си го просят. Само в Белград съм виждал по-нормални и европейски изглеждащи, другото е от селянка нагоре. Аз съм потресе дори повечето участнички в Пинкове звезде какви тела имат и как се обличат... То си е до човек и до късмет какво ще привлечеш към себе си и какво ще ти се случи, не само до вида. Щото и Карлеуша е като кощрамба - вечно по пилоните разгологъзена и т.н., обаче е пич, не е "криминалац" и си има готино семейство. Зависи как заявяваш себе си и външния си вид. Има не толкова привлекателни жени, които излъчват нещо, което провокира да им налитат. Особено едно време в Сърбия наистина са били като някакви... не знам. Сега като че ли се нормализираха нещата. То като цяло до днешни дни, каже ли се певица, и много хора ги свързват с лековатост, включително и тези от по-сериозните уж жанрове. Предполага се, че те трябва да забавляват и е задължително да са разкрепостени. Много певици страдат от тия клишета, щото просто са си певици искат да бъдат приемани като такива. Някой има ли наблюдения в Сърбия купува ли се музика, или положението е като при нас, защото подочух, че и там не се купуват албуми, пускат по 500 бройки от албум и айде... Иначе ценово е като при нас. Тук ме кефи, любима песен. Те поне си пеят старите песни и не им пука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Защо са изтрили "VOLIS LI ME" на Aca Lukas от Youtube ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Защо са изтрили "VOLIS LI ME" на Aca Lukas от Youtube ? Има проблеми с мениджъра (вече бивш мениджър) и се съдят сега за това. Иначе за продажби вече не се говори. Последно ЈК DIVA беше продал над 300 000 (само в първият ден 150 000) и беше наи-продаван албум за 2012. От тогава насам аз класации за наи-продавани албуми не съм виждал. Ето и сега търсех но не намерих. Но сигурно са слаби след като всичко веднага постват на YT. Дори след постването на YT пускат албумите в продажба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ох не мога ЈК : Умолявам моите фенове да не нападат разни ЧЕКИЧ(и) = чукове (Адреана), пили, ножовки ... защото всеки мои фен е по-голяма звезда и има повече последователи от тези анонимуси. ЧЕКИЧ на сърбски означава ЧУК https://twitter.com/karleusastar/status/819235100512681984 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ето защо ЈК е нападнала Чекич http://www.kurir.rs/stars/andreana-cekic-r...-clanak-2626557 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 То си е до човек и до късмет какво ще привлечеш към себе си и какво ще ти се случи, не само до вида. Щото и Карлеуша е като кощрамба - вечно по пилоните разгологъзена и т.н., обаче е пич, не е "криминалац" и си има готино семейство. Зависи как заявяваш себе си и външния си вид. Има не толкова привлекателни жени, които излъчват нещо, което провокира да им налитат. Особено едно време в Сърбия наистина са били като някакви... не знам. Сега като че ли се нормализираха нещата. То като цяло до днешни дни, каже ли се певица, и много хора ги свързват с лековатост, включително и тези от по-сериозните уж жанрове. Предполага се, че те трябва да забавляват и е задължително да са разкрепостени. Много певици страдат от тия клишета, щото просто са си певици искат да бъдат приемани като такива. Някой има ли наблюдения в Сърбия купува ли се музика, или положението е като при нас, защото подочух, че и там не се купуват албуми, пускат по 500 бройки от албум и айде... Иначе ценово е като при нас. Тук ме кефи, любима песен. Те поне си пеят старите песни и не им пука. То човек не може да избере физическия си изглед, може само да го поправи, което струва пари. До тогава може да се облича нормално, не като долна . А те повечето сръбкини точно това правят - пълен кич, много си го обичат. То само като им погледнеш студиата на някои - оранжев диван, лилав мокет, зелени завеси, водещата в жълто, скроловете червени и сини, емблемата кафява, например Влече си ги... Карлеуша също няма чисто минало, не знам какво много се изказва. И тя го кара като Кама на евтини сензации, музика няма. Таланта също е кът. Балканската Бритни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 То човек не може да избере физическия си изглед, може само да го поправи, което струва пари. До тогава може да се облича нормално, не като долна . А те повечето сръбкини точно това правят - пълен кич, много си го обичат. То само като им погледнеш студиата на някои - оранжев диван, лилав мокет, зелени завеси, водещата в жълто, скроловете червени и сини, емблемата кафява, например Влече си ги... Карлеуша също няма чисто минало, не знам какво много се изказва. И тя го кара като Кама на евтини сензации, музика няма. Таланта също е кът. Балканската Бритни. Какво имаш предвид за Карлеуша под нечисто минало? Кариерно наистина е доста скандално, но "приватно" аз лично съм чел, че не е някаква подозрителна. Така и не разбрах тоя скандал, но май от тогава с Цеца са на нож. Не знам после защо се съдиха и т.н., но ме кефи, че Карлеуша има стремеж към истината и е "право куме в очи". Или пък се дрънкат за реклама и защото са си конкуренция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Карлеуша също е била с eдин бизнесмен Зоран които е убит когато ЈК има само 21г. Тя му посвети песен тогава. След това с Боян Карич (БК тв) само 5 месеци са в брак и сега е с Душко. Зоран Боян Карич Душко го знаете. Карлеуша никак не е балканската Бритни (според мен) маика и' Дивна Карлеуша е позната водеща а баща и' е полицаи. И маика и казваше как по времето на Аркан започнала някаква кампания че ЈК не можела да пее и ден днешен много така мислят. Този познат водещ Минимакс ( в видеото постнато от adorable) вече е покоен, опитвал се да защити ЈК но Аркан му удрил шамар и тои спрял. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Какво имаш предвид за Карлеуша под нечисто минало? Кариерно наистина е доста скандално, но "приватно" аз лично съм чел, че не е някаква подозрителна. Така и не разбрах тоя скандал, но май от тогава с Цеца са на нож. Не знам после защо се съдиха и т.н., но ме кефи, че Карлеуша има стремеж към истината и е "право куме в очи". Или пък се дрънкат за реклама и защото са си конкуренция. Сега не мога да гледам клипчето, но принципно това е историята: http://www.kurir.rs/bitka-traje-od-90-ih-e...-clanak-1014987 Съдиха се заради това отворено писмо: https://m.facebook.com/notes/jelena-karleus...62998443736021/ През 90-те и Карлеуша като Цеца е била държанка на мутра - Зоран Давидович - Чанда. Основно се е занимавал с трафик на наркотици и кражба на автомобили. Ама с тази си професия 100 про се е забърквал и в убийства, отвличания, изнудвания и т.н. мутренски занимания. Но явно на Карли тогава тези неща не са й били проблем, както сега, нали е имало пари за рокли. 2 месеца след убийството на Аркан разстрелват Чанда на връщане от погребение на друга мутра. Защо ще застрелят почтен бизнесмен, както тя го представя? После Карлеуша намеква, че Цеца го е убила. Според нея Чанда се обадил на Цеца да й изкаже съболезнования за Аркан, а тя му отвърнала: "Вучиче ти се црева по Београду". И след 2 месеца умрял. Цеца е виновна! :1000 (19): Не че месеците след убийството на Аркан не изпозастрелват половината крими-контингент. Паралел между двойките Карлеуша и Чанда и Цеца и Аркан: - Карлеуша и Цеца са певици. Чанда и Аркан са мутри. - И на двете двойки връзките приключват, когато разстрелват мутрите. - И двете посвещават песни на мъртвите си мъже. Карлеуша - Балада за Зорана, Цеца няколко песни от Децения, Пиле. След връзката с Чанда Карлеуша се жени за Боян Карич - един от наследниците на най-богатата сръбска фамилия. Не знам наистина ли са най-богати или просто медиите ги водят така, както тук водят Васил Божков за най-богатия българин. Главният брат Карич - Боголюб, има интересна биография - натрупване на богатството, афера с мобилния им оператор, пуснат е за издирване 10 години от Република Сърбия. Виж го в Гугъл. И тогава на Йелена не и е било проблем от къде идват парите за рокли. Да не говорим и за баща й, който е бил висш полицай. А висши полицаи почтени няма. Така че колкото и да се опитва да се разграничи от Цеца, според мен си е със същия курвенски, меркантилен, държански манталитет като нея, просто с по-малък късмет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 pinkprincess, евалата!!! Това имах предвид. Войната на метресите е това, с разликата че Цеца има талант и прави хитове. Или пък всичко е, защото Аркан не е обърнал внимание на Йеца, щото е грозна, и тя от бяс че трябва да се разкрачи на по-ниско ниво в йерархията и бълва... Борец за истината? О, моля ви се! Най-елементарния скорошен пример: Вторинк - Прийовичке, мило момиче, много си ми симпатична Сряда - Тъпа селянко, уважавах те само защото си снаха на Брена Всичко й е от ден до пладне на тази, комплекса да е последна инстанция я изяжда отвътре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.