selfish. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Гласовете единствено при озвучаването на Виктория са различни, другите ми се струва, че са еднакви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Гласовете единствено при озвучаването на Виктория са различни, другите ми се струва, че са еднакви. Всички гласове са различни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Различни са Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Добре, няма да споря, но гласовете на Шарлот, Емили, Конрад и Деклан според мен са еднакви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Наистина са били различни гласове, явно съм много зле със слуха. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Промото за 13 епизод е бомба http://www.youtube.com/watch?v=td3jEtxBFCM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Да, много якоо. Ако убият Джак ще съжаляват, ще съжаляяяяват!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Да, много якоо. Ако убият Джак ще съжаляват, ще съжаляяяяват!!! Няма да е Джак! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Айде тази вечер почва 2 ри сезон по Фокс лайф Аз още си чакам субтитри към 13 ти епизод,от видяното в трейлъра ще е доста интересен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Затъпя тоя сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Този епизод лично на мен ми хареса много. Аманда(истинската Емили) направи грешка, заради която може би ще си изпати в следващия епизод, но поне стана дейна и спря да го играе просто майка или единствено да се усмихва фалшиво на Шарлот, когато са заедно. Виктория обаче ми напълни сърцето. Обичам я! Лично за мен този сезон е много по-силен за Маделин Стоу, а я отрязаха за Златен глобус при положение, че миналата година беше номинирана. Нямам търпение вече за следващия епизод. Искам още кръв, ощеее! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 какво става с тия субтитри,защо толкова ги бавят?Нещо не мога да свалям от тоя сайт адиктед Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 15 ти епизод ще бъде излъчен на 10 ти март.Писна ми от тия почивки,минават 2 епизода и почивка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Преди няколко дни си изтеглих излезлите серии досега от втори сезон. До днес изгледах първите 6 серии и не съм особено доволен. Като си спомня в началото на първи сезон колко бях зарибен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преди няколко дни си изтеглих излезлите серии досега от втори сезон. До днес изгледах първите 6 серии и не съм особено доволен. Като си спомня в началото на първи сезон колко бях зарибен... В средата на сезона нещата се оправят. 14-ти епизод ми хареса много, въпреки че се опитаха да ни заблудят, но просто отдавна се досетихме кой ще умре. Хареса ми финалната сцена, която ми напомни за "Titanic", но отново ще пиша отличен на Victoria, защото беше жестока, когато стоеше и гледаше как Daniel и Conrad й почистват местопрестъплението. А за сцената, която изиграха с Daniel в офиса... OSCAR!!! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не ми казвайте кой ще умре,че още не съм гледала 14 ти епизод :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momcheto_muzika Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Много ще съм благодарен , ако някой ми каже от къде да си изтегля епизодите , които са излезли досега от 2 сезон! Аз съм стигнал до 6 епизод, но не мога да чакам искам да ги гледам и др серии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Много ще съм благодарен , ако някой ми каже от къде да си изтегля епизодите , които са излезли досега от 2 сезон! Аз съм стигнал до 6 епизод, но не мога да чакам искам да ги гледам и др серии! В замунда има озвучен целия 1 ви сезон и всички излезли до момента епизоди на 2 ри сезон Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Опасявах се, че поради интереса ще почнат да разливат сериала и това започна да се случва.Хубавото е, че поне още е в поносими граници ..дано не се улеят и съвсем да затлачат нещата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Не знам какво не ви харесва.Последните серии са много добри.Просто проблемите им вече са по-мащабни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Иначе до кой епизод са в USA? Тази неделя ще излъчат 16 ти епизод Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тази неделя ще излъчат 16 ти епизод Мерси за бързия отговор. Имало е почивка май? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Мерси за бързия отговор. Имало е почивка май? Да и сигурно скоро пак ще има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Следващия епизод ще е на 17.03, няма да правят повече почивки до края на сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Следващия епизод ще е на 17.03, няма да правят повече почивки до края на сезона. Значи би трябвало и на Имало едно време да няма почивки,макар че обявиха че сезона свършва на 12 ти май Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.